04 / 10 / 2024

Çukurca hastanesi açılacak mı

Çukurca hastanesi açılacak mı

Çukurca 61 yıl sonra hastaneye kavuştu. Çukurca' nın 1953 yılında ilçe statüsünü kazanmasının ardından sağlık ocağında verilen sağlık hizmetleri de , yapımı tamamlanan devlet hastanesinde verilecek.

Medistanbul'un ilk hastanesi Mart'ta açılacak!

Özel sağlık sektörüne giriş yapan Şenel Sağlık Yatırımları'nın ilk hastanesi olan Medistanbul Mart ayında hizmete açılacak.

Kocaeli Şehir Hastanesi 30 Kasım'da açılacak!

Temeli 2015'te atılan Kocaeli Şehir Hastanesi için sevindiren haber geldi. Yapımı devam eden hastane 30 Kasım 2021'de hizmete açılacak. 

Göztepe Şehir Hastanesi'nin ilk etabı Ağustos'ta açılacak!

Yarım asra yakındır şifa dağıtan İstanbul Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Ağustos'ta ilk etabının hizmete açılması hedeflenen yeni binasıyla şehir hastanesi statüsüne kavuşarak, Türkiye'nin en modern hastanelerinden biri olarak hizmet sağlayacak. 

İstanbul Sağlık Müdürlüğü'nden Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi açıklaması!

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nin tabelaları asıldı. Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi, 21 Mayıs günü tam kapasite olarak açılacak...

2020'de 7 yeni şehir hastanesi açılacak!

Türkiye sağlık alanındaki en önemli yatırımlarına 2020 yılında kavuşacak. Bu yıl 7 ilde bulunan 7 dev sağlık kampüsü hizmete açılacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yıl sonuna kadar 8 şehir hastanesi açılacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi'nin açılış töreninde konuştu. Erdoğan, "İnşası devam eden 8 şehir hastanemizin büyük bölümünü bu yıl sonuna kadar açılmasını planlıyoruz" dedi...

Başakşehir Şehir Hastanesi ne zaman açılacak?

Tamamlandığında dünyanın en büyük hastaneleri arasında yer alacak olan Başakşehir Şehir Hastanesi ne zaman açılacak? İşte merak edilen o sorunun yanıtı...

Batman Şehir Hastanesi ne zaman açılacak?

Batman iline şehir hastanesi açılıp açılmayacağına ve Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kabukcuoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Karaman Doğumevi Hastanesi 2020'de açılacak!

Karaman Doğumevi Hastanesi 2020'de açılacak. Kaba inşaatı tamamlanan hastane açılış için gün sayıyor.

2020'de hizmete açılacak 8 şehir hastanesi!

Türkiye sağlık alanındaki en önemli yatırımlarına 2020 yılında kavuşacak. Önümüzdeki yıl, 8 ilde bulunan 8 dev sağlık kampüsü hizmete açılacak.

Başakşehir Şehir Hastanesi ne zaman açılacak?

Tamamlandığında dünyanın en büyük hastaneleri arasında yer alacak olan Başakşehir Şehir Hastanesi'nin inşaatı devam ediyor. Peki Başakşehir Şehir Hastanesi ne zaman açılacak?

Bursa Şehir Hastanesi açılış tarihi 2019! 

Bursa Şehir Hastanesi açılış tarihi 2019 haberimizde yer alıyor. Peki Bursa Şehir Hastanesi ne zaman açılacak, Bursa Şehir Hastanesi nerede? İşte tüm merak edilenler...

Bursa Şehir Hastanesi ne zaman açılacak 2019?

Bursalı vatandaşların merakla beklediği Bursa Şehir Hastanesi ne zaman açılacak 2019? İşte Bursa Şehir Hastanesi açılış tarihi...

Çukurca hastanesi açılacak mı Haberi

Çukurca hastanesi açılacak mı

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde yaptırılan devlet hastanesi hizmet vermeye başladı.


Kaymakam Ünal Koç, ilçede 2011 yılında yapımına başlanan 3 katlı ve 20 yataklı devlet hastanesinde incelemelerde bulundu.


Hastaneyi gezen Koç, daha sonra muayene oldu.


Hastane Yöneticisi Uzman Doktor Musa Balta da gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçede 61 yıl sonra bir hayali gerçekleştirdiklerini söyledi.


Sağlıklı ve kaliteli hizmet vermeyi hedef olarak belirlediklerini ifade eden Balta, şöyle konuştu:


"Vatandaşa her an ulaşabilecekleri şekilde hizmet sunmak istiyoruz. Bunun için uğraşıyoruz. Hastane tam olarak oturduğunda çok kaliteli bir hizmet verecek. Şu anda 5 pratisyen, 1 aile hekimi olmak üzere toplam 6 doktorumuz var. Görevlendirmelerle 12 hemşiremiz hastanede görev yapacak. Poliklinik olarak sabah 08.00'den akşam 16.00'ya kadar hizmet veriyoruz. Acilde 24 saat hizmet verilecek."


İlçeye İzmir'den atanan aile hekimi Ülkü Yıldız ise...