09 / 05 / 2024

Çukurçayır yağış

Çukurçayır yağış

Gece saatlerinde başlayan ve ilerleyen saatlerde etkisini artıran yağış nedeniyle su akıntıları oluştu. Çukurçayır mahallesinde bir sitenin caddeye bakan istinat duvarı yoğun yağış nedeniyle yıkıldı.

Ondörtüç Pendik’te 'Daireni Gör, Yaşamaya Başla Kampanyası' başladı!

İnsay Yapı, yılın son kampanyası “Daireni Gör, Yaşamaya Başla Kampanyası”na başladı. Projede yüzde 0.98 faiz oranı ile 120 ay vadelendirme seçenekleri sunuluyor. Projede daire fiyatları 285 bin TL’den başlıyor.

Çayırova’ya 10 bin metrekarelik dev şehir parkı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Çayırova'ya 10 bin metrekarelik park inşa ediyor.

Çayırova’ya 1 haftada 2 tesis!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, sporun alt yapısı tesisleşmeye yönelik çalışmalarına yenisini ekliyor. Bu kapsamda Çayırova’ya 1 haftada 2 tesis kazandırıldı. 

Kerim Çayır: Geç kalma ev al!

Kısa adı Sem-der olan Sivas Emlak Müşavirleri ve Komisyoncuları Dernek başkanı Kerim Çayır piyasada gayrimenkul sıkıntısının şuan için yaşanmadığını kaydederek “ geç kalma ev al” dedi.

Trabzon Çukurçayır’a doğalgaz geliyor!

Trabzon Çukurçayır Mahallesi’nde doğalgaz için boru döşeme çalışmalarına başlandı.Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Şehrimizin en yoğun konut yerleşiminin olduğu bölgelerden biri olan Çukurçayır’a doğalgaz ulaştırmak için çelik boru döşeme çalışmalarına başladık." dedi.

Zonguldak Rüya Kent Prestij ne zaman bitecek?

Yeşilyurt İnşaat imzası taşıyan Rüya Kent Prestij Evleri projesi firma bünyesinde 40 ay vade imkanı sunuluyor. Proje 23 bin metrekare arsa alanına sahip...

Trabzon Çukurçayır'a doğalgaz müjdesi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Aralık ayı ilk toplantısı, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun başkanlığında gerçekleştirildi. Başkan Gümrükçüoğlu, Ortahisar ilçesinin Çukurçayır Mahallesi’ne doğalgaz ulaştırılması içinde çalışmaların sürdürüldüğünü açıkladı

Rüya Kent Prestij Zonguldak ev fiyatları!

Rüya Kent Prestij Zonguldak ev fiyatları 150 bin TL'den başlıyor. Rüya Kent Prestij Evleri projesinde 48 ay sıfır faiz taksitli ödeme imkanı sunuluyor...

Çayırova’ya yarı olimpik yüzme havuzu yapılacak!

Kentte yüzme sporunun gelişmesi için spor tesisleri inşa eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Çayırova’ya yarı olimpik yüzme havuzu kazandırıyor, tesis modern mimari yapısıyla da dikkatleri üzerine çekecek.

Mamak Tuzlaçayır Gecekondu Önleme Bölgesi imar planı askıda!

Ankara Mamak General Zeki Doğan Mah. Tuzluçayır Gecekondu Önleme Bölgesi Revizyon İmar Planı kapsamında kalan dükkanlara ilişkin 1/5000 ölçekli nazım imar planı değişikliği askıya çıktı...

Pusula İnşaat Rüya Prestij Suit projesi!

Daire teslimleri hemen yapılan Pusula İnşaat Rüya Prestij Suit projesi İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta inşa ediliyor. Yüzde 75'i bir yeşil alandan oluşan proje 60 ay vade imkanı sunuyor.

Dilber Ay nerede yaşıyor?

Dilber Ay, Kahramanmaraş, Pazarcık ilçesinde yörük ve Kürt bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldi. Ailesiyle Ankara’ya oradan da Düzce’ye yerleşti. Şarkıcı olmak istediği için az kalsın canından oluyordu ama o pes etmedi. Peki, Dilber Ay nerede yaşıyor?

Pusula İnşaat Rüya Konakları'nın tadilat ruhsatını aldı!

Pusula İnşaat Rüya Konakları'nın tapularını 2014 Aralık ayından itibaren dağıtmaya başladı İnşaatının yüzde 95'inin tamamlandığı Esenyurt Rüya Konakları'nda anahtar teslimlerin 30 Mayıs 2015'te yapılması planlanıyor.

Çukurçayır yağış Haberi

Çukurçayır yağış


Gece saatlerinde başlayan ve ilerleyen saatlerde etkisini artıran yağış nedeniyle su akıntıları oluştu. Çukurçayır mahallesinde bir sitenin caddeye bakan istinat duvarı yoğun yağış nedeniyle yıkıldı. O esnada yoldan geçen araç ve insanların olmaması büyük bir faciayı önledi.




61...