01 / 05 / 2024

çukurova gayrimenkul istanbul projeleri

çukurova gayrimenkul istanbul projeleri

20 yılda 22 nitelikli konut projesine imza atan Çukurova Gayrimenkul'ün İcra Kurulu Başkanı Cafer Kara, inşaat sektörünü değerlendirdi Bursa İnşaat Zirvesi'nde, Anadolu'daki tecrübelerini İstanbul'un vizyonu ile örtüştüklerini anlattı.

Çukurova Gayrimenkul’den kamuoyuna önemli açıklama!

Çukurova Gayrimenkul kamuoyuna önemli bir açıklama yaptı. Çukurova Gayrimenkul ''25 yılda 30 lüks konut projesine imza atan Çukurova Gayrimenkul’un, altyapı ve taahhüt işleri firması Çukurova İnşaat ile hiçbir bağlantısı yoktur'' dedi. 

Çukurova Gayrimenkul'den konut kampanyasına destek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı öncülüğünde başlatılan “Türkiye İçin Kazanma Vakti”  kampanyasına Çukurova Gayrimenkul'den destek geldi. Firma, projeleriyle kampanyaya katıldığını açıkladı. 

Çukurova Gayrimenkul'e Adana İnşaat Fuarı’nda yoğun ilgi!

SON Grup şirketlerinden Çukurova Gayrimenkul, 15-18 Şubat tarihleri arasında TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde yapılan Adana İnşaat 2018 Fuarı’nda ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.

Çukurova Gayrimenkul Adana İnşaat Fuarı’nda 2 projesini tanıtacak!

Son Grup şirketlerinden Çukurova Gayrimenkul, 15-18 Şubat tarihleri arasında TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek Adana İnşaat 2018 Fuarı’nda 2 projesini tanıtacak. 

Çukurova Gayrimenkul'den 3 yeni proje geliyor!

Çukurova Gayrimenkul, 25. yaşına gireceği 2018 yılında 3 yeni projeye start vermeye hazırlanıyor. Çukurova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Son, İstanbul’daki rotalarına Kartal’ın yanı sıra Beylerbeyi ve Çengelköy’ü de eklediklerini söyledi..

Çukurova Balkon Kartal tam fiyat listesi 2017!

SON Grup bünyesindeki Çukurova Gayrimenkul imzası taşıyan Çukurova Balkon Kartal projesinde tamamı peşin ya da yüzde 20 peşin ve yüzde 80 banka kredili alımlarda yüzde 12 indirim ile ev sahibi olunabiliyor..

Çukurova Balkon'da dört seçenekli ödeme kampanyası!

Çukurova Balkon projesi Çukurova Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor. İstanbul Kartal Soğanlık'ta yer alan projede dört seçenekli ödeme kampanyası uygulanıyor...

Çukurova Balkon’da 4 seçenekli kampanya! 

Çukurova Gayrimenkul’un Kartal’da hayata geçirdiği Çukurova Balkon projesinde yaşam başladı. Çukurova Balkon’da 4 seçenekli kampanya ile daire sahibi olunabiliyor. 

Çukurova Balkon Soğanlık güncel ev fiyatları!

Çukurova Balkon Soğanlık güncel ev fiyatları 395 bin TL'den başlıyor. Çukurova Gayrimenkul imzası taşıyan Çukurova Balkon projesi İstanbul Anadolu Yakası Kartal Soğanlık'ta inşa edildi...

Çukurova Balkon'da teslimler 30 Eylül'de başlıyor!

SON Grup Şirketleri’nden Çukurova Gayrimenkul, İstanbul’un hızla gelişen ilçesi Kartal'da hayata geçirdiği “Balkon Hayatın Keyfidir” temalı projesi Çukurova Balkon’u 30 Eylül’de teslim ediyor.

Çukurova Balkon’da 1+1 ve 3+1 örnek daireler hazır!

Çukurova Balkon’dan yeni örnek daireler SON Grup Şirketleri’nden Çukurova Gayrimenkul’un Kartal’ın merkezinde konumlanan “Balkon Hayatın Keyfidir” temalı projesi Çukurova Balkon, yeni örnek daireleriyle teslim için gün sayıyor.

Çukurova Balkon’dan Kurban Bayramı kampanyası!

SON Grup Şirketleri’nden Çukurova Gayrimenkul, Kartal’da konumlanan ve Eylül ayında teslime hazırlanan projesi Çukurova Balkon’da teslime özel başlattığı dört seçenekli kampanyasını Kurban Bayramı’nda da devam ettiriyor.

Çukurova Balkon’da 4 seçenekli teslim kampanyası!

SON Grup bünyesindeki Çukurova Gayrimenkul tarafından Kartal’da hayata geçirilen Çukurova Balkon’da dört seçenekli teslim kampanyası başlatıldı. Projede daire fiyatları 395 bin TL'den başlıyor.

çukurova gayrimenkul istanbul projeleri Haberi

çukurova gayrimenkul istanbul projeleri


Adana ve Mersin'deki projelerinden sonra rotasını İstanbul'a çevirerek Kartal'daki Çukurova Tower ve Adanuspark projelerini hayata geçiren ve 20 yılda 22 nitelikli konut projesine imza atan Çukurova Gayrimenkul'ün İcra Kurulu Başkanı Cafer Kara, inşaat sektörünü değerlendirdi Bursa İnşaat Zirvesi'nde, Anadolu'daki tecrübelerini İstanbul'un vizyonu ile örtüştüklerini anlatan Cafer Kara, zirve sonrasında inşaat sektöründe 2013 yılı boyunca yaşanan gelişmeler ışığında sektörün son durumunu ve gelecekteki yol haritasını değerlendirdi. 

En doğru yol haritasının 10. Kalkınma Planında çizildiğini, sürdürülebilirlik, inovasyon ve Ar-Ge, kentsel dönüşüm üçgeninde ilerlenirse sektörde kalite standaıtlarımn yükseleceğini söyleyen Kara, "Her ne kadar gecikmiş olsak da buğun artık bu kavramların konuşuluyor olması Türk inşaat sektörünün ve ülkemizin geleceği açısından umut verici." diye konuştu. 


Hürriyet...