18 / 05 / 2024

Çukurova RKA ne olacak

Çukurova RKA ne olacak

Soner Çetin'in şantiye yeri teklifini önce reddeden MHP'li Büyükşehir Meclis Üyeleri bir ay sonra onayladı. Bu tavır "Meclis'te al gülüm ver gülüm" devri olarak yorumlandı

Çukurova Belediyeevleri kentsel dönüşüm projesi ne zaman tamamlanacak?

9 defa Türkiye’nin En Başarılı Belediye Başkanı seçilen Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, "Belediyeevleri Kentsel Dönüşüm Projesini bu dönem içerisinde tamamlamak istiyoruz" dedi.

Çukurova Bölgesel Havaalanı inşaatında son durum ne?

CHP Tarsus ilçe örgütü 9 ihale, 3 temel atma töreni gerçekleştirilen, 7 bakan değiştiren ve 6 farklı bitiş tarihi açıklanmasına rağmen bir türlü bitirilemeyen Çukurova Bölgesel Havaalanı bölgesinde yazılı uçurtma uçurdu.

Çukurova Bölgesel Havalimanı inşaatında son durum ne?

Mersin'de devam eden Çukurova Bölgesel Havalimanı inşaatında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Havalimanında ilk etap çalışmalarının 2022'de bitirilmesi planlanıyor.  

Çukurova Havalimanı inşaatında son durum ne?

Çukurova Havalimanı, yarım kalan inşaatı ile hayal kırıklığı yarattı. İlk projenin sahibi Emre Arolat Mimarlık, proje üzerinde değişiklik yapılması konusunda bilgileri olmadığını, ortaya çıkabilecek yapısal güvenlik zafiyetlerinden dolayı sorumluluk kabul etmeyeceklerini açıkladı.

Çukurova Bölgesel Havalimanı ihalesinde son durum ne?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun "İki yıl içerisinde Çukurova bölgesinde havalimanını hizmete alacağız" açıklamasında bulunduğu Çukurova Bölgesel Havalimanı ihalesi yılan hikayesine döndü.

Çukurova Havalimanı'nın maliyeti ne kadar?

İYİ Parti Adana Milletvekili Metanet Çulhaoğlu, Çukurova Havalimanı için yıllık 12 milyon yolcu garantisi verileceğini söyleyerek, "Bu filmi Zafer Havalimanı’nda gördük" dedi. Çulhaoğlu, “Yeni havalimanının maliyeti 500 milyon Euro'dan aşağı olmayacak" diye konuştu.

TOKİ Manisa Kırkağaç 2020 başvuru tarihleri ve fiyatları!

TOKİ Manisa Kırkağaç 2020 başvuru tarihleri ve fiyatları haberimizde yer alıyor. TOKİ Manisa Kırkağaç 2020 fiyatları ne kadar? TOKİ Manisa Kırkağaç 2020 başvuru tarihleri ne zaman? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Adana Metrosu Çukurova Üniversitesi'ne uzatılacak!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Metrosu’nun ikinci etap hattının tamamlanması için gereken köprü projelerini uygulamaya koyduklarını açıkladı. Sözlü, hafif raylı sistem hattının Çukurova Üniversitesi'ne kadar uzatılacağını söyledi.

Çukurova Bölgesel Havalimanı ne zaman açılacak?

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, "Hedefimiz, Çukurova Bölgesel Havalimanı'nı 2019 yılında vatandaşlarımızın hizmetine sunmak" dedi...

Çukurova arsa yatırımcılarının yeni gözdesi oldu!

Sanayi ve tarım için avantajlı bir bölge olarak öne çıkan Çukurova, hızla değer kazanarak yatırımcılardan yüksek talep görüyor. 

Çukurova Balkon'da Avukatlar Günü'ne özel indirim!

Kartal Adliyesi’ne komşu konumda yer alan Çukurova Balkon'da 5 Nisan Avukatlar Günü kapsamında yüzde 5 indirim kampanyası başladı..

Çukurova Balkon'da Öğretmenler Günü kampanyası!

Çukurova Gayrimenkul tarafından Kartal Merkez'de hayata geçirilen Çukurova Balkon projesi öğretmenler tarafından yoğun ilgi görüyor.  Çukurova Balkon'da Öğretmenler Günü'ne özel kampanya dönemi başladı.

Kartal Çukurova Balkon ne zaman teslim?

Toplamda 261 adet daireden meydana gelen Kartal Çukurova Balkon projesi 8 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Peki, Kartal Çukurova Balkon ne zaman teslim?

Çukurova RKA ne olacak Haberi

Çukurova RKA ne olacak

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin'in şantiye olarak kullanılan Resmi Kurum Alanı'nı (RKA) konut ve ticaret alanına çevirerek rantın yolunu açma girişimi Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Ocak ayı oturumunda MHP'li üyelerin oyuyla engellenmişti. Aynı öneri Şubat ayı oturumunda bir kez daha meclisin gündemine geldi. Komisyonlarda görüşülen teklif, bu kez MHP'li üyelerin oyuyla kabul edilince akıllara "Bir ayda ne değişti de teklif kabul edildi" sorusu geldi. 


OYUN RENGİ DEĞİŞTİ 

Siyasi çevreler, bir ayda değişen bir şey olmadığını ancak bu desteğin Büyükşehir Belediye Meclisi'nde onaylanan Forum AVM inşaatı için yapılan 1/5000'lik nazım imar planından kaynaklandığına işaret etti. Başkan Çetin'in istediği takdirde 1/1000'lik uygulama planı değişikliğini bir yıl boyunca Çukurova Belediye Meclisi'ne getirmeme yetkisinin, MHP'li meclis üyelerinin oylarının rengini değiştirmesine neden olduğu iddia edildi. 


SABAH GÜNEY DUYURDU 

Bilindiği...