01 / 05 / 2024

Çukurova Yapı Zirvesi ne zaman

Çukurova Yapı Zirvesi ne zaman

İlki düzenlenen Çukurova Yapı Zirvesi'nde, kentsel dönüşüm konusu her yönüyle konuşuldu. Dünyaca ünlü Mimar Sidney Rasekh, Vancouver kenti örneğini anlattı..

1. Çukurova Yapı Zirvesi için hazırlıklar başladı!

1. Çukurova Yapı Zirvesi için hazırlıklar başladı. Yapı sektörünün tüm taraflarının buluşacağı, sektördeki gelişmelerin ve sorunların masaya yatırılacağı "1. Çukurova Yapı Zirvesi" için hazırlıklar başladı.

Çukurova Yapı Zirvesi sektörü bir araya getirecek!

Yapı sektörünün tüm taraflarının buluşacağı, sektördeki gelişmelerin ve sorunların masaya yatırılacağı "1. Çukurova Yapı Zirvesi" için hazırlıklar başladı. Zirve ulusal ve uluslararası birçok önemli ismi ağırlamaya hazırlanıyor.

Çukurova'da ilk defa yapı zirvesi gerçekleşecek!

Yapı sektörünün tüm taraflarının buluşacağı, sektördeki gelişmelerin ve sorunların masaya yatırılacağı "1. Çukurova Yapı Zirvesi" bölge için bir ilk olma özelliği taşıyor..

Çukurova Yapı Zirvesi için hazırlıklar başladı!

Yapı sektörünün tüm taraflarının buluşacağı, sektördeki gelişmelerin ve de sorunların masaya yatırılacağı " 1. Çukurova Yapı Zirvesi " için hazırlıklar başladı. Yapı sektörü Çukurova'da buluşacak.

1. Çukurova Yapı Zirvesi Adana'da düzenlenecek!

Yapı sektörünün tüm taraflarını buluşturacak olan "1. Çukurova Yapı Zirvesi"nde Türkiye'deki ve dünyadaki gelişmeler incelenirken, sektörün sorunları da irdelenecek. Zirve, Adana'da gerçekleşecek..

Hager, Yapılarda Dönüşüm Zirvesi’nde sürdürülebilir çözümlerini sergiledi!

Hager, Yıldız Teknik Üniversitesinde düzenlenen “Yapılarda Dönüşüm Zirvesi”ne katıldı. Hager, Yapılarda Dönüşüm Zirvesi’nde sürdürülebilir çözümlerini sergiledi.

Çukurova Belediyesi kaçak yapıları ortadan kaldırıyor!

Adana Çukurova Belediyesi ilçe genelinde bulunan kaçak yapıların yıkım işlemlerine devam ediyor. 

Çukurova Havalimanı için yer teslimi yapıldı!

Adana ile Mersin'in en önemli projelerinden biri olan Çukurova Havalimanı projesi için yer teslimi yapıldı. 

Çukurova Havaalanı ihalesi Ekim'de yeniden yapılacak! 

Limak-Kalyon-Cengiz’in elenmesinden sonra Mart'ta iptal edilen ve Ulaştırma Bakanı’nı yiyen Çukurova Havaalanı ihalesi Ekim sonunda tekrar yapılacak. CHP milletvekili Burhanettin Bulut, “Gözümüz, bu ihalede. 500 milyon Avro harcanacağına mevcut havaalanı modernize edilsin” dedi.

Çukurova Havalimanı'nın yapımı meclis gündeminde!

Çukurova Havalimanı'nın yapımı meclis gündemine taşındı. CHP'li Başarır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Çukurova Bölgesel Havalimanı Üst Yapı İhalesi iptal mi edildi?

Çukurova Bölgesel Havalimanı Üst Yapı İhalesi'nin iptal edilme nedeni meclis gündemine taşındı. CHP'li  Şevkin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Çukurova Havalimanı ihalesi yapıldı!

Çukurova Havalimanı’nın iç ve dış hatlar, kargo, kule ve itfaiye binaları yapım ve işletim ihalesi bugün saat 10.00’da gerçekleştirildi. İhalede, 5 yatırımcı grub yer aldı. Ön görülen yatırım tutarı 250 milyon euro...

Türkiye'den konut alacak Avrupa’daki Türklere altın tavsiyeler!

Çukurova Yapı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Son, Avrupa’daki Türklere Türkiye’den konut alırken dikkat etmeleri gereken hususlar konusunda önemli ipuçları verdi..

Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi yapıldı!

Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi gerçekleştirildi. Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi’ İzmir’de 10 Mayıs Perşembe günü yapıldı.

Bodrum Ekonomi Zirvesi yarın yapılacak!

“Bodrum Ekonomi Zirvesi” yarın saat 10.00’da Herodot Kültür Merkezi’nde yapılacak. Panel iki oturumda gerçekleştirilecek.

Türkerler ve İZSİAD ortaklığında İş Sağlığı ve Güvenliği Zirvesi yapıldı!

İZSİAD tarafından düzenlenen İş Sağlığı ve Güvenliği Zirvesi’nin dördüncüsü Türkerler Holding - Mahall Bomonti İzmir desteğiyle İzmir’de yapıldı.

Metal Yapı Konut, 11. Gayrimenkul Fuarı ver Arap Türk Zirvesi’nde!

Gayrimenkul sektörünün öncü isimlerinden Metal Yapı Konut, Blue Lake İstanbul projesi ile 11. Gayrimenkul Fuarı ver Arap Türk Zirvesi’ne katıldı.

Çukurova Balkon nereye yapılıyor?

Toplam 261 konuttan meydana gelen Kartal Çukurova Balkon projesinde fiyatlar 386 bin TL'den başlayarak değişiyor. Peki Çukurova Balkon nereye yapılıyor?

Çukurova Yapı Zirvesi ne zaman Haberi

Çukurova Yapı Zirvesi ne zaman

Adana, 1'inci Çukurova Yapı Zirvesi'ne ev sahipliği yaptı. Home&Office Concept ve Öncül Sefa İletişim'in işbirliğiyle gerçekleşen zirvede kentsel dönüşüm projeleri ve uygulamaları ele alındı. Zirvede 'dünyanın en yaşanabilir kenti' unvanına sahip Vancouver'i (Kanada) planlayan dünyaca ünlü Kentsel Geliştirme Uzmanı, Strateji ve Kent Plancısı-Mimar Sidney Rasekh deneyimlerini paylaştı. 


ÜNLÜLER VANCOUVER'İ İSTİYOR 

Mimar Sidney Rasekh, Vancouver'i tasarlarken sokaktaki insanların görüşlerine önem verdiklerini belirtti. Vancouver'i global kentler arasına sokmak için yola çıktıklarını kaydeden Rasekh, "Şimdi Vancouver, dünyanın en zengin ve ünlü insanlarının ev almak istediği bir yer. Dünyada konut fiyatlarının en pahalı olduğu 6'ncı kent. Sokaklarda dünyanın sayılı zenginlerini ve ünlü kişileri görebilirsiniz. Bunu sağlayan, kaliteli şehircilik ve yüksek yaşam standartları sunması" dedi. 


150 MİLYAR DOLARLIK EKONOMİ 

Kenti planlarken, ekonomiye de katkı konulması için çalıştıklarını kaydeden...