03 / 05 / 2024

çukurovada öğenci yurdu mu yapılacak

çukurovada öğenci yurdu mu yapılacak

ADANA da Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin ile TMMOB Genel Başkanı Mehmet Soğancı arasında öğrenci evi için ön protokol imzalandı. Belediye Evleri Mahallesinde 3 bin 101 metrekare arsa öğrenci evi olarak tahsis edildi...

Atatürk Öğrenci Yurdu hizmete girdi!

İstanbul Valiliği İPKB tarafından 2012'de yenilenmek üzere yıkılıp tekrar inşa edilen Atatürk Öğrenci Yurdu, hizmete girdi.

Cevizlibağ Atatürk Öğrenci Yurdu açıldı!

İstanbul'da 44 yıl önce yapılan ve İstanbul Valiliği İPKB tarafından 2012'de yenilenmek üzere yıkılıp tekrar inşa edilen Atatürk Öğrenci Yurdu, hizmete girdi. Yurtta, 3 bin 555 kız öğrenci kalıyor.

Eyüp Bilge Kız Öğrenci Yurdu sosyal tesis alanı imar planı askıda!

Eyüp Özel Bilge Kız Öğrenci Yurdu'nun bulunduğu 246 pafta, 583 ada, 10 parsele ilişkin Özel Sosyal Tesis Alanı amaçlı 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıktı...

Muş eski Kadın Doğum Hastanesi, kız yurdu olacak!

Muş İl Genel Meclisi Eski Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinin hizmet binasını kız yurdu yapılması şartı ile Milli Eğitim Müdürlüğüne verme kararı aldı.

Kul Unlu Mamüller Gıda Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Erkek Öğrenci Yurdu Şubesi açıldı!

Kul Unlu Mamüller Gıda Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Erkek Öğrenci Yurdu Şubesi, Muhammed Said Kul Şube Müdürlüğü'nde 1 milyon TL sermaye ile 2 Ekim'de Esenyurt, Turgut Özal Mahallesi'nde açıldı.

Kütahya Emet 200 öğrencilik kız yurdu inşaatı ne durumda?

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve Vali Şerif Yılmaz’ın da katıldığı törenle Emet ilçesinde temeli atılan 200 öğrenci kapasiteli kız öğrenci yurdu inşaatı hızla devam yükseliyor.

Kütahya Emet Öğrenci Yurdu ne zaman açılacak?

Kütahya'nın Emet ilçesinde Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve Vali Şerif Yılmaz'ın da katıldığı törenle temeli atılan 200 öğrenci kapasiteli kız öğrenci yurdu inşaatı hızla yükseliyor.

Gaziantep 200 kişilik kız öğrenci yurdu inşaatında son durum!

Araban Kaymakamı Cuma Emeç, Araban Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından yaptırılan 200 kişilik kız öğrenci yurdu inşaatında incelemelerde bulundu.

Kocaeli Umuttepe Öğrenci Yurdu 550 günde bitecek!

KOCAELİ Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Üniversitesi öğrencilerinin yararlanacağı Umuttepe'de 430 kişi kapasiteli öğrenci yurdu yapımı için ihale gerçekleştirdi. İhaleye 5 firma teklif verdi.

Sinan Yaşam Kız Öğrenci Yurdu ve Eğitim Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi İst.Şubesi açıldı!

Sinan Yaşam Kız Öğrenci Yurdu ve Eğitim Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi İst.Şubesi, Şükrü Ruhbaş Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 20 Ağustos'ta Fatih'te açıldı.

Sivas Suşehri'ne 200 kişilik öğrenci yurdu yapılacak!

Sivas'ın Suşehri ilçesine 200 kişilik öğrenci yurdu yapılacağı bildirildi. 100 erkek ve 100 kız öğrencinin kalabileceği 200 yataklı binanın projesinin kabul edildiğini belirtti.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden Umuttepe'ye öğrenci yurdu!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli üniversitesi öğrencilerinin yararlanması için Umuttepe’de 430 kişi kapasiteli öğrenci yurdu yapacak. Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından 20 Ağustos Perşembe günü yurt binası için ihale yapılacak.

Kemalpaşa Bağyurdu tarım alanları imar planı askıda!

İzmir Kemalpaşa 1/5000 ölçekli Bağyurdu Nazım İmar Planının bir kısmının, 1/25000 ölçekli İzmir Büyükşehir Bütünü Çevre Düzeni Planı Kararı doğrultusunda '' Tarım Alanları '' olarak belirlenmesine ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıktı...

çukurovada öğenci yurdu mu yapılacak Haberi

çukurovada öğenci yurdu mu yapılacak


ADANA da Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin ile TMMOB Genel Başkanı  Mehmet Soğancı arasında öğrenci evi için ön protokol imzalandı. Belediye Evleri Mahallesinde 3 bin 101 metrekare arsa öğrenci evi olarak tahsis edildi. Protokol töreninde konuşan Çetin, "En çok önem verdiğimiz projelerden biri üniversite öğrencileri için barınabilecekleri çağdaş bir yurt yapabilmekti. Kızlı erkekli bölümlerden oluşacak yurdun inşaat maliyetleri tümüyle TMMOB tarafından karşılanacak. Arsa hazır, anlaşma tamam, sıra bir an önce temelini atmaya geldi" dedi. 


Aydınlık...