05 / 05 / 2024

Cuma Aslaner

Cuma Aslaner

Secde Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Cuma Aslaner Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye ile 26 Mayıs'ta Fatih, Karagümrük Mahallesi'nde kuruldu.

Motorin ve benzine zam geldi mi? İşte 23 Aralık Cuma güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Akaryakıt fiyatlarındaki son gelişmeler, araç sahipleri tarafından merakla takip ediliyor. İşte 23 Aralık Cuma güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Akaryakıtta son durum ne! İşte 16 Aralık Cuma güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Akaryakıt fiyatları, Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte sürekli takip edilen konular arasında yer alıyor. İşte 16 Aralık Cuma güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzinden heyecanlandıran haber! İşte 9 Aralık Cuma güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin ne kadar, motorine zam geldi mi, benzin ve motorin fiyatları ne kadar oldu? İşte 9 Aralık Cuma güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Bugün çeyrek, yarım, ata altın ne kadar? 9 Aralık Cuma 18, 22 ayar bilezik kaç TL?

9 Aralık 2022 çeyrek, yarım, ons, cumhuriyet altını ne kadar? bugün 18, 22 ayar bilezik kaç TL? şeklinde araştırmalar yapıyor. İşte 9 Aralık Cuma 18, 22 ayar bilezik fiyatı!

İslam Memiş gram altın için Cuma gününü işaret etti! 'Dikkat!'

Para ve piyasalar uzmanı İslam Memiş, borsadaki düşüş, gram altın, gümüş, dolar ve euro seviyelerini değerlendirdi. İslam Memiş'in 'cuma gününe dikkat!' sözleri dikkat çekti. Memiş, gram altında beklediği zirveyi de paylaştı.

Bakanlık harekete geçti! 'efsane cuma', 'şahane kasım', 'şahane cuma' sloganları mercek altında!

Ticaret Bakanlığı, Türkiye'de kasım ayında  'şahane kasım', 'efsane cuma', 'şahane cuma' gibi sloganlar kullanılarak yapılan indirim kampanyalarını mercek altına aldı.

Benzin ve motorinde beklenen haber! İşte 2 Aralık Cuma güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin, motorin ve LPG fiyatları ne kadar oldu, akaryakıta zam mı yoksa indirim mi gelecek? İşte 2 Aralık Cuma güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Bugün çeyrek, yarım, ata altın ne kadar? 2 Aralık Cuma 18, 22 ayar bilezik kaç TL?

2 Aralık 2022 çeyrek, yarım, ons, cumhuriyet altını ne kadar? bugün 18, 22 ayar bilezik kaç TL? şeklinde araştırmalar yapıyor. İşte 2 Aralık Cuma 18, 22 ayar bilezik fiyatı!

Cuma'nın indirimleri az evvel açıklandı! Fiyatlar peş peşe düştü! 6 taksit fırsatı başladı! BİM 2 Aralık fiyat listesi..

BİM Market'in 2 Aralık Cuma aktüel ürünler kataloğu belli oldu. Cuma kataloğunda 6 taksit fırsatı dikkat çekti. Peki BİM'de aktüel ürünlerin fiyatı ne kadar, kaç TL? İşte BİM aktüel ürünler kataloğu 2 Aralık 2022 Cuma fiyat listesi...

Beko’da efsane Cuma kampanyası! 30 Kasım’da bitiyor! İşte 27 Kasım 2022 fiyat listesi…

Beko’da 30 Kasım’a kadar devam edecek olan efsane Cuma kampanyası kapsamında beyaz eşya fiyatlarında muhteşem indirimler var. Beko’da indirimlere ek olarak kasada 1000 lira indirim uygulanıyor. İşte Beko 27 Kasım 2022 fiyat listesi…

Benzine indirim mi geldi? İşte 25 Kasım Cuma güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin kaç TL oldu, Benzine yeni bir zam geldi mi, Motorinin litre fiyatı ne kadar oldu? İşte 25 Kasım Cuma güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Bugün çeyrek, yarım, ata altın ne kadar? 25 Kasım Cuma 18, 22 ayar bilezik kaç TL?

25 Kasım 2022 çeyrek, yarım, ons, cumhuriyet altını ne kadar? bugün 18, 22 ayar bilezik kaç TL? şeklinde araştırmalar yapıyor. İşte 25 Kasım Cuma 18, 22 ayar bilezik fiyatı!

Efsane Cuma'ya özel Atasay'da seçili altın ve pırlantalarda dev fırsat! 24 Kasım 2022 fiyat listesi

Efsane Cuma indirimleri Atasay'da da başladı. Seçili altın ve kolyelerde dev fırsat sizleri bekliyor. Peki altın ve pırlanta takıların fiyatları ne kadar? Altınbaş 24 Kasım 2022 fiyat listesi.

Cuma Aslaner Haberi

Cuma Aslaner

Secde Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Cuma Aslaner Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye ile 26 Mayıs'ta kuruldu. 


Secde Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi iş konusu;-Tur operatörü faaliyetleri (turların düzenlenmesi) 


Secde Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi adres: Fatih, Karagümrük Mahallesi, Fevzi Paşa Caddesi, Küçükdeğirmen Sokak,...