07 / 05 / 2024

Cuma Günü

Cuma Günü

Öğretmenler, öğrenciler ve veliler 22 Nisan Cuma günü okulların tatil olup olmayacağını merak ediyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın bu yıl Cumartesi gününe denk gelmesi üzerine 22 Nisan Cuma günü okullar tatil olacak mı sorusu gündeme geldi. İşte 22 Nisan Cuma günü detayları...

Borsa yatırımcılarına yarın ve cuma için uyarı geldi! İşte dikkat etmeniz gerekenler...

Ekonomist İris Cibre X sosyal medya hesabından borsa yatırımcılarını yarın ve cuma günü için uyardı.  İşte dikkat etmeniz gerekenler...

Altın sağ gösterip sol vurdu! Yatırımcılar ters köşe oldu! Gram altın bugün ne kadar? 22 Mart 2024 Cuma altın fiyatları

22 Mart 2024 Cuma altın fiyatları güne düşüşle başladı. Merkez Bankası kararı öncesi rekor üstüne rekor kıran altın fiyatları bugün düşüşe geçti. Altın fiyatları ne kadar? Bugün altın fiyatları kaç lira? 22 Mart 2024 altın fiyatları.

3.8 milyar TL'lik destek ödemesi cuma günü hesaplarda! Bakandan son dakika müjdesi! Herkes bekliyordu!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, bu cuma günü üreticilerin hesaplarına yatacak destekleri açıkladı. İşte rakam rakam o destekler... 

Altın yükseliyor! Elinde 1 gramı bile olanlar aman dikkat! Çeyrek altın bugün kaç TL? 22 Aralık Cuma altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın aşıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın kaç lira? 22 Aralık 2023 Cuma altın fiyatları.

Altın fiyatlarında son durum: 22,18 ve 14 ayar altın bilezik ne kadar? 29 Eylül Cuma altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları haftanın son işlem gününde de düşmeye devam etti. Vatandaşlar son dakika altın ve altın bilezik fiyatlarını yakından takip ediyor.  Peki 22-18 ve 14 ayar bilezik fiyatları ne kadar? 29 Eylül 2023 Cuma altın bilezik fiyatları. 

Altın sert çakıldı! Yastık altında altını olanlar kırmızı kodla uyarıldı! 29 Eylül 2023 Cuma altın fiyatları

Altın fiyatları, haftanın son işlem gününde sert çakıldı. Ons altın 1865 dolardan işlem görürken gram altın, çeyrek altın, yarım altın ve diğer tüm altın çeşitleri değer kaybetti. İşte 29 Eylül 2023 Cuma altın fiyatları.

22 Eylül Cuma altın bilezik fiyatları: 14-18 ve 22 ayar altın bilezik kaç lira? Altın bilezik almak isteyenler acil...

Altın fiyatları Merkez Bankası faiz kararı sonrası yükselişe geçti. Gözler altın ve altın bilezik fiyatlarına çevrildi. Peki 14-18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları kaç lira? 22 Eylül Cuma altın bilezik fiyatları.

Dolar haftanın son gününe nasıl başladı? Bugün dolar ne kadar oldu? 15 Eylül Cuma dolar/TL kuru

Haftanın son işlem gününde dolarda son durum merak ediliyor. Bugün dolar ne kadar oldu? 15 Eylül Cuma dolar kaç lira? 15 Eylül Cuma dolar/TL alış satış fiyatı...

Altında rüzgar tersine döndü! Fiyatlar bir anda fırladı! Hemen bakın! 15 Eylül Cuma altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından merak konusu. Son günlerde aşağı yönlü hareket eden altında rüzgar tersine döndü, fiyatlar bir anda yükseldi. Peki bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 15 Eylül Cuma altın fiyatları kaç lira? Güncel canlı altın fiyatları.

İslam Memiş çarşamba ve cuma gününü işaret etti! Altın borcu olanlar bir saniye bile beklemeyin

Altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş, altın yatırımcılarına seslenerek çarşamba ve cuma gününü işaret etti.  Altın borcu olanlar bir saniye bile beklemeyin...

Altın ve dolarla ilgili perşembe ve cuma günü uyarısı. Uyarılar peş peşe geldi. Altın alacaklar yetişsin

Altın ve dolar fiyatları hakkında Perşembe Cuma uyarısı geldi. Altın ve dolar alacak vatandaşların bu uyarıyı dikkate alması gerekiyor.

30 Haziran Cuma altın fiyatları ne kadar oldu? Gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altını kaç TL? Canlı altın fiyatları

Altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından yakınan takip ediliyor. Son zamanlarda tarihi rekorunu kıran altın, gündemden düşmüyor. Peki 30 Haziran Cuma altın fiyatları ne kadar oldu? Gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altını kaç TL? Canlı altın fiyatları.

Dolarda artış devam ediyor! Dolar şu an ne kadar? 9 Haziran Cuma euro kaç TL? Güncel dolar alış, satış fiyatı!

Dolar 9 Haziran Cuma günü kaç TL oldu? Dolardaki durum nedir? Dolar bugün yükseldi mi? İşte 9 Haziran Cuma dolar kuru…

Cuma Günü Haberi

Cuma Günü

Milyonlarca vatandaş 22 Nisan Cuma günü okulların tatil olup olmadığını araştırıyor. Bu yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Cumartesi günü kutlanacak. Bu sebeple 22 Nisan Cuma günü okullar tatil mi yoksa yarım gün mü olacak merak ediliyor.

22 NİSAN CUMA GÜNÜ OKULLAR TATİL Mİ 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı resmi tatil, Cumartesi gününe denk geliyor. 22 Nisan Cuma günü ise okullar tatil veya yarım gün olmayacak.

Öğrenciler haftanın diğer günleri gibi okula gelmeye devam edecek.

Cumartesi günü 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenlerle kutlanacak.