10 / 05 / 2024

Cuma Özdemir

Cuma Özdemir

Özgözde Yapı İnşaat Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Cuma Özdemir tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 21 Ocak'ta Pendik, Güllübağlar Mahallesi, Hürriyet Caddesi 'nde kuruldu.

Rize Kıble Dağı Camii Cuma günü açılacak!

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, baba ocağı Rize’de bin 130 rakımda yer alan Kıble Dağı Camii’ni cuma günü açacak. Erdoğan’ın cuma namazını bu camide kılması bekleniyor.

Antalya Elmalı Özdemir Göleti'nde sona gelindi!

Devlet Su İşleri ( DSİ ) 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Elmalı Özdemir Göletinde ve Sulama inşaat alanlarının güzergâhında incelemede bulundu.

Nihat Özdemir: 3. Havalimanı inşaatında sorun yok!

3.Havalimanı inşaatı yapımcı firmalarından Limak Holding'in Başkanı Nihat Özdemir, inşaatta bir sorun olmadığını ve havalimanının 2018 Ocak ayında açılacağını ifade etti.

Gürhan Özdemir kimdir?

İNTES Yönetim Kurulu Üyesi Gürhan Özdemir kimdir? Gürhan Özdemir, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Gürhan Özdemir, ne zamandan beri İNTES bünyesinde hizmet veriyor? İşte Gürhan Özdemir..

Ordu-Giresun Havalimanı 22 Mayıs cuma günü açılacak!

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Türkiye'nin ve Avrupa'nın deniz üzerine yapılan ilk havalimanının 22 Mayıs Cuma günü, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu'nun katılacağı törenle açılacağını söyledi.

Şahinbey Şehit Cevdet Özdemir Sosyal Tesisi açıldı!

Şahinbey Belediyesi tarafından Türkmenler Mahallesi'nde yaptırılan Şehit Cevdet Özdemir Sosyal Tesisi ve parkının açılışı yapılan törenle yapıldı.

Nihat Özdemir: 3. havalimanı arazisi gördüğüm en zor arazi!

Nihat Özdemir, "Bunca yıllık iş hayatımda gördüğüm en zor arazi. Zemin işi çok meşakkatli. Fakat her türlü zorluğa rağmen, dünyanın en önemli havalimanlarından biri olacak bu projeyi 29 Ekim 2017’ye yetiştireceğimizi düşünüyorum." dedi.

Özdemir Grup Port Life Tuzla Projesi!

Özdemir Grup imzası ile yükselen projede 240 ay vadeli banka kredisi kullanılabiliyor. Özdemir Grup Port Life Tuzla Projesi Sabiha Gökçen Havalimanı'na sadece 7 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Özdemir Grup Port Life Tuzla!

Özdemir Grup Port Life Tuzla 'da teslimlerin 2016 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi öngörülüyor. Satış süreci devam eden projede 2+1'den dublekse kadar farklı daire tipleri yer alıyor.

Sabri Özdemir Batman'daki yol çalışmalarını inceledi!

Belediye Eşbaşkanı Sabri Özdemir asfalt, yol kaldırım ve kilit parke taşı döşeme faaliyetlerinin sürdüğü çalışma sahalarında denetimlerde bulundu.Özdemir daha sonra Pınarbaşı mahallesindeki Hamidiler caddesinde asfalt serim çalışmalarını denetledi.

Ispartalı Merko konut sektörüne giriyor!

MERKO Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Özdemir, Çayboyu’na Cuma günü açtıkları yeni şubenin ardından her yıl bir mahalleye şube açacaklarını bildirdi. Firma konut sektörüne giriyor..

Gülten Özdemir: Seyrani Kocasinan'ın incisi olacak!

Muhtar Gülten Özdemir, Seyrani Mahallesi Kentsel Tasarım Projesi'yle ilgili yaptığı değerlendirmede, 'bu proje ile Yeni Kocasinan'ın cazibe merkezi Seyrani Mahallesi olacak, proje tamamlandığında mahallemiz Kocasinan'ın incisi olacak' dedi.

Rami Cuma Mahallesi cami alanı imar planı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından, Eyüp ilçesine bağlı Rami Cuma Mahallesi, 239 ada, 12 parsel itiraza ilişkin Cami Alanı 1/5000 ölçekli imar planı bugün askıya çıkarıldı...

Cuma Özdemir Haberi

Cuma Özdemir

Özgözde Yapı İnşaat Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Cuma Özdemir tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 21 Ocak'ta kuruldu. 


Özgözde Yapı İnşaat Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Her türlü inşat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Özgözde Yapı İnşaat Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Pendik, Güllübağlar Mahallesi, Hürriyet Caddesi,...