19 / 05 / 2024

Cumalıkızık projesi onaylandımı

Cumalıkızık projesi onaylandımı

UNESCO Dünya Miras Listesi'ndeki Cumalıkızık'ın yeniden şekillenmesini sağlayacak imar planı, Bursa Anıtlar Yüksek Kurulu'ndan yapılan inceleme sonrası onaylandı. İsmail Hakkı Edebali, "Bursa'nın en iyi kimliğinin burası olduğunu" belirtti.

Kırkgöz Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Kırkgöz Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Şişli'de 3 milyon 837 bin 550 TL sermaye bedeli ile Sami Erbeş, Mordohay Ovadya ve Silven Salamon Ovadya ortaklığında kuruldu.

Öz Gümüş Hafriyat İnşaat Nakliyat Tarım Hayvancılık Hurda Alım Ve Satımı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Gümüş Hafriyat İnşaat Nakliyat Tarım Hayvancılık Hurda Alım Ve Satımı Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Gümüş tarafından kuruldu.

Kızılay personel alımı yapıyor! İşte şartlar ve başvuru tarihi

Kızılay KPSS’siz yeni memur alımı yapacağını açıkladı. Kızılay personel eksikliğini gidermek için bünyesine yeni çalışanlar katmayı sürdürüyor. Kızılay personel alımı ne zaman başlayacak? İşte merak edilen tüm detaylar...

Kızılay KPSS şartsız personel alıyor! 2023 Kızılay personel alımı ne zaman? Hangi kadrolara alım yapılacak? 

Kızılay'ın işçi alımları binlerce vatandaş tarafından sık sık araştırılıyor. Peki 2023 Kızılay personel alımı ne zaman? Hangi kadrolara alım yapılacak? 

Kızılay memur alımı başladı! KPSS’siz hemen Kızılay memuru olun! İşte Kızılay memur alım şartları!

Kızılay bünyesindeki eksikliği gidermek için memur alımına başladı. İşte Kızılay memur alım şartları!

Kızılay KPSS’siz personel alımına başladı! Yüksek maaşla hemen işe başlayın! İşte Kızılay personel alım şartları!

Kızılay personel alımı yapacağını bildirdi. Yayımlanan ilanda farklı mesleklerde yüzlerce personel alımı yapılacağı duyuruldu. İşte detaylar!

Phılıps'te ağız ve diş bakımı ürünleri indirimde! 25 Aralık fiyat listesi...

Phılıps'te ağız ve diş bakımı ürünleri indirime girdi. Peki Sonicare ağız ve diş bakım ürünlerinin fiyatları ne kafar, kaç TL? İşte 25 Aralık fiyat listesi...

TOKİ Hatay Altınözü 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! Yüzde 10 peşinat

TOKİ Hatay Altınözü 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Hatay Altınözü'nde kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Hatay Altınözü'nde inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Hatay Altınözü sosyal konut projesi...

TOKİ Eskişehir Günyüzü 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! 240 ay vade!

TOKİ Eskişehir Günyüzü 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Eskişehir Günyüzü'nde kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Eskişehir Günyüzü'nde inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Eskişehir Günyüzü sosyal konut projesi...

Kızılırmak Emlak Müdürlüğü Samsun'da 7 adet arsa satacak!

Kızılırmak Emlak Müdürlüğü, Samsun ili, Atakum ilçesi,İncesu Mahallesinde yer alan toplam 7 adet arsayı ihale ile satacak.

Kızılay hemen KPSS şartsız personel alımı yapıyor! Kızılay personel alımı ilanına nasıl başvurulur? Sakın kaçırmayın!

Kızılay Yatırım Holding bünyesinde istihdam için KPSS şartsız personel alım ilanı resmen yayımlandı. Adaylar söz konusu pozisyon için 20 Haziran 2022 tarihine kadar başvuru yapabilecek.

A.Z.Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şubesi açıldı!

A.Z.Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şubesi Bağcılar’da 125 bin TL sermaye bedeli  ile Mehmet Tatar tarafından açıldı. 

Aksöz Yapı İnşaat Mühendislik Ve Mimarlık İmalat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aksöz Yapı İnşaat Mühendislik Ve Mimarlık İmalat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane’de  50  bin TL sermaye bedeli ile Sezer Erol, Ömer Erol ve Zafer Erol tarafından kuruldu.

Cumalıkızık projesi onaylandımı Haberi

Cumalıkızık projesi onaylandımı

UNESCO Dünya Miras Listesi'nde yer alan, yaklaşık 700 yıllık Cumalıkızık Mahallesinin yeniden şekillenmesine ilişkin hazırlanan projeye Bursa Anıtlar Yüksek Kurulu'ndan onay çıktı. 

Cumalıkızık'ın hem yerli hem de yabancı turistler için önemli çekim merkezi hâline gelmesi ve tarihi mirasa zarar vermeden köyün yeniden şekillenmesi için 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı İmar Planı hazırlandı. 

Bursa Anıtlar Yüksek Kurulu, belediyenin sunduğu planı, yapılan incelemeler sonrası onayladı. 

Yaklaşık 700 yıllık tarihe sahip Cumalıkızık, 7 bölgede çevre düzenlemesi ve mimari projeler yapılarak, Osmanlı'nın kuruluş günlerine tanıklık eden tarihi dokuya zarar verilmeden, eski kimliğine yeniden kavuşturulacak. 

Tarihi yeri "şehrin göz bebeği" olarak tanımlayan başkan İsmail Hakkı Edebali, "Bursa'nın en iyi kimliğinin burası olduğunu" belirtti. 

Bu kimliği belirleyen belli başlı özelliklerin bulunduğuna dikkati çeken Edebali, şunları kaydetti: "Bu evler de bizim kimliğimizdir....