19 / 05 / 2024

cumaovası izban tcdd açıklamaları

cumaovası izban tcdd açıklamaları

TCDD "Kuruluşumuzca Cumaovası-Torbalı-Tepeköy arasındaki tek hattın çift hatlı hale dönüştürülmesi projesi yaklaşık 2 yıl önce tamamlamış ve elektrifikasyon, sinyalizasyon ve telekomünikasyon için çalışmalara başlanmıştır" dedi

Tariş ve TCDD arazileri Haziran'da satışa çıkacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İzmir'in merkezindeki Tariş ve TCDD'ye ait dev arazileri satışa çıkaracağını belirtti. Dev arazinin imarını konut, turizm ve ticaret alanı olarak değiştirildi.

TCDD, 3 ildeki 4 gayrimenkulü satıyor!

TCDD İşletmesi 2. Bölge Müdürlüğü, 3 ildeki 4 gayrimenkulü ihale yolu ile satışa sunuyor. İhaleler 28 Nisan'da yapılacak..

TCDD'nin yol yapım çalışmaları mecliste!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, TCDD'nin yol yapım çalışmaları ile ray ve travers değiştirme çalışmalarını Bakan Arslan'a sordu..

TCDD Genel Müdürlüğü'nden 4 ilde satılık 40 gayrimenkul!

TCDD Genel Müdürlüğü Adana'daki 23, Osmaniye'deki 14, Mersinde'deki 2 ve Konya'daki 1 gayrimenkulünü satışa çıkardı. İhale 27 Nisan'da gerçekleşecek..

TCDD'nin Malatya Battalgazi'deki 5 gayrimenkulü satılıyor!

TCDD'nin Malatya Battalgazi'de bulunun 5 gayrimenkulü satışa sunuluyor. Gayrimenkuller için ihale 27 Nisan'da düzenlenecek..

TCDD'ye ait konutlar meclis gündeminde!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, TCDD'ye ait taşınmazlar ve kapatılan istasyonlar ile TCDD'ye devredilen taşınmazlara ilişkin iki ayrı soru önergesi hazırladı..

TCDD'den Karakuyu - Bozanönü arası yol yenileme ihalesi!

TCDD İşletmesi 7. Bölge Müdürlüğü, Afyonkarahisar Karakuyu - Bozanönü arasındaki yolları yenileyecek. Yol yenileme çalışmalarının 4 ay süreli aylık 44 işçi ile yapılması işi 7 Mart 2017'de ihale edilecek.

TCDD'nin Pamukkale arsası özelleştiriliyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, T.C. Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü (TCDD) adına kayıtlı Denizli Pamukkale ilçesi, Pınarkent mahallesinde bulunanarsayı özelleştiriyor. İhaleye en yüksek teklif 965 bin TL bedelle Ateş Gayrimenkul Pazarlama 'dan geldi

TCDD’deki özelleştirme protesto edildi!

Birleşik Taşımacılık Sendikası (BTS), İstanbul 1 No’lu Şube, TCDD’deki özelleştirme uygulamalarını protesto etti. BTS üyeleri, Haydarpaşa Garı’nda açıklama yaptı.

Samsun'da TCDD'nin harabe binası Cerrahi El Aletleri Müzesi’ne dönüşüyor!

TCDD'nin Samsun eski bakım onarım atölyesi olan ve şimdi atıl durumdaki harabe bina Cerrahi El Aletleri Müzesi’ne dönüştürülüyor.

TCDD Ankara Celal Bayar Bulvarı'nda köprülü kavşak inşa edecek!

Ankara Büyükşehir Belediyesince,Celal Bayar Bulvarı'ndaki ağaçların bir kısmının, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) tarafından yapılacak köprülü kavşak çalışması nedeniyle kaldırıldığı bildirildi.

Alsancak'ta TCDD'ye ait bahçe duvarı yıkılıyor!

Alsancak’ın girişinde trafiğin sıkışmasına neden olan TCDD’ye ait bahçe duvarı, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’ın talimatıyla yıkılıyor. Yol, yıkımın ardından çift şeritli olacak

Yük trenleri için İzban'a 3. hat ilave edilecek!

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Genel Müdürlüğü, Alsancak- Eğirdir demiryolu hattı Kemer-Gaziemir istasyonları arasında 3. hat ilavesi projesini duyurdu.

cumaovası izban tcdd açıklamaları Haberi

cumaovası izban tcdd açıklamaları


Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi (TCDD) Genel Müdürlüğü, Cumaovası-Torbalı-Tepeköy arasındaki tek hattın çift hatlı hale dönüştürülmesi projesinin 2 yıl önce tamamlandığını, elektrifikasyon, sinyalizasyon ve telekomünikasyon için çalışmalara başlandığını bildirdi. 


TCDD'den yapılan yazılı açıklamada, İZBAN Torbalı hattının sinyalizasyon ve elektrifikasyon işleri tamamlanmadığı için açılmadığı yönündeki haberlerin basında yer aldığı kaydedildi.


Cumaovası-Torbalı-Tepeköy arasındaki tek hattın çift hatlı hale dönüştürülmesi projesinin TCDD tarafından 2 yıl önce tamamlandığı bilgisinin yer aldığı açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:


"Elektrifikasyon, sinyalizasyon ve telekomünikasyon çalışmalarına başlanmıştır. Söz konusu hattın elektrifikasyonu için ihale gerçekleştirilmiş, 19 Temmuz 2012 tarihinde sözleşme imzalamıştır. 420 günde gerçekleştirilmesi planlanan elektrifikasyon sistemleri İzmir Büyükşehir Belediyesinin alt-üst geçit ve durak inşaatlarını tamamlayamaması nedeniyle yükleniciye 380 gün ek süre verilmek zorunda kalınmıştır. Sinyalizasyon ve telekomünikasyon projesi için ise 25 Haziran...