15 / 05 / 2024

Cumbalı 27 Turizm İnşaat

Cumbalı 27 Turizm İnşaat

Cumbalı 27 Turizm İnşaat Gıda Oto Alım Satım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Firdes Çelik ve Sena Köşkeroğlu ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 9 Eylül'de Beşiktaş, Ortaköy, Mecidiye Mahallesi'nde kuruldu.

Kültür Bakanlığı resmen açıkladı! KPSS ve KPSS şartsız toplam 27 memur alınacak! Hemen başvurun!

Kültür ve Turizm Bakanlığı 27 memur alımı yapacağını açıkladı. KPSS puanı ve KPSS şartı olmadan memur olmak isteyenler şartları araştırıyor. Peki kimler başvuru yapabilir? Başvurular ne zaman başlıyor? İşte başvuru şartları...

Antalya'da yılın ilk günlerinden turizm rekoru!

Türkiye’nin en önemli turizm destinasyonlarından Antalya’ya yılın ilk günlerinde gelen turist sayısı geçen yıla göre yüzde 27,7 arttı.

Samsun Emlak Yatırım Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Samsun Emlak Yatırım Ve Turizm Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 112 milyon 525 bin 669,27 TL sermaye bedeli ile Recep Tavrıverdi, İbrahim Tanrıverdi ve Merve Tanrıverdi ortaklığında kuruldu.

Bilgem Zemin Ve Yapı Malzemeleri Gıda Turizm Temizlik Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilgem Zemin Ve Yapı Malzemeleri Gıda Turizm Temizlik Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi 25 bin TL sermaye ile 27 Eylül 2017'de Özlem İri tarafından kuruldu.

Sistem25 Yapı Mimarlık Mühendislik Elektrik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sistem25 Yapı Mimarlık Mühendislik Elektrik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 40 bin TL sermaye ile 27 Temmuz 2017 tarihinde İbrahim Aydın tarafından kuruldu.

Derimer Turizm Plastik Oto Parçaları İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Derimer Turizm Plastik Oto Parçaları İnşaat Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile 27 Temmuz 2017 tarihinde Murat Barak tarafından kuruldu.

Artaş İnşaat Dubai ATM 2017 turizm fuarına katıldı!

Artaş İnşaat Turizm Grubu, Dubai Arabian Travel Market 2017 turizm fuarına katılıyor.Dubai Arabian Travel Market 2017 fuarı 27 Nisan'a kadar devam edecek.

Pasuri Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pasuri Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Eşref Zaman tarafından 100 bin TL sermaye ile 27 Eylül'de Fatih'te kuruldu.

Farhan Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Farhan Turizm Limited Şirketi, Nevzat Akgül ve Gökhan Sabahoğlu ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 27 Eylül'de Eyüp'te kuruldu.

Somsom Gayrimenkul ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Somsom Gayrimenkul ve Turizm Ticaret Limited Şirketi, Sumaıa Chıkh Bouzan ve Anas Chıkh Hasan ortaklığıyla 300 bin TL sermaye ile 27 Temmuz'da Fatih, Akşemsettin Mahallesi'nde kuruldu.

Gökhan Demir İnşaat Otomotiv ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökhan Demir İnşaat Otomotiv ve Turizm Ticaret Limited Şirketi,Gökhan Demir tarafından 25 bin TL sermaye ile 27 Haziran'da Kadıköy, Erenköy Mahallesi, Ethem Efendi Caddesi'nde kuruldu.

Şahane İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Turizm İşletmeleri İth.İhr.San.ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Şahane İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Turizm İşletmeleri İth.İhr.San.ve Tic.Limited Şirketi, Şakir Şirin tarafından 20 bin sermaye ile 27 Mayıs'ta Üsküdar, Cumhuriyet Mahallesi, Esatpaşa Caddesi'nde kuruldu.

Önal Organizasyon İnşaat Sağlık Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Önal Organizasyon İnşaat Sağlık Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ayhan Önal tarafından 10 bin sermaye ile 27 Mayıs'ta Avcılar, Tahtakale Mahallesi, Abdi İpekçi Caddesi'nde kuruldu.

Cumbalı 27 Turizm İnşaat Haberi

Cumbalı 27 Turizm İnşaat

Cumbalı 27 Turizm İnşaat Gıda Oto Alım Satım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Firdes Çelik ve Sena Köşkeroğlu ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 9 Eylül'de Beşiktaş, Ortaköy, Mecidiye Mahallesi'nde kuruldu.


Cumbalı 27 Turizm İnşaat Gıda Oto Alım Satım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Yurt içerisinde ve yurt dışında tüm turizm hizmet ve faaliyetlerini yapabilmek, konusu ile ilgili halkla ilişkiler konu ve konularında faaliyetler gösterebilmek. Bu amaçlar çerçevesinde tur, konaklama, irtibat, konferanslar düzenlemek ve diğer hizmetlerini yerine getirmek, 2- Yurt içerisinde ve yurt dışında seyahat düzenlemek. Seyahat acentelikleri kurmak, acenteliklerin şube , temsilcilikleri ve ajanlıklarını açmak ve çalıştırmak, bu hususta yurt içi ve yurt dışı firmalar ile anlaşmalar düzenlemek, teminatlar vermek ve almak, ortaklıklar kurmak, seyahat acentelikleri...