30 / 04 / 2024

cumhurbaşkanı abdullah gül tim cook görüşmesi

cumhurbaşkanı abdullah gül tim cook görüşmesi

Cumhurbaşkanı Gül, Apple Üstyöneticisi Tim Cook ile bilişim teknolojilerinin geleceğiyle ilgili güzel bir sohbet yaptıklarını belirterek "Apple'ın, Türkiye'nin geleceğine güvenip Türkiye'deki görünürlülüğünü artırmasını istedim" ifadesini kullandı...

Abdullah Gül'den dikkat çeken ekonomik kriz çıkışı: Hayret verici gelişmeyi ilk kez açıkladı

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 25. Avrasya Ekonomi Zirvesi'ne katılarak konuşma yaptı. Ekonomik krize ilişkin değerlendirmeler de yapan Gül, yüksek enflasyonun herkes tarafından hissedilen rahatsız edici bir boyuta ulaştığını söyledi. Gül, ekonomideki "Hayret verici" gelişmeyi de açıkladı

Bazı alanlar Abdullah Gül Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi oldu!

Bazı alanlar Abdullah Gül Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi olarak ilan edildi...

Cumhurbaşkanlığı Abdullah Gül Müze ve Kütüphanesi açıldı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Cumhurbaşkanlığı Abdullah Gül Müze ve Kütüphanesi" açılışında, Türkiye'de siyasi tarih müze geleneğinin yavaş yavaş oluşmaya başladığını belirtti.

Abdullah Gül Müze ve Kütüphanesi açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Abdullah Gül Müze ve Kütüphanesi’nin açılış törenine katıldı.

Cumhurbaşkanlığı Abdullah Gül Müze ve Kütüphanesi açılışa hazır!

Gül, Abdullah Gül Üniversitesi Sümer Yerleşkesi içinde yapımı tamamlanan ve yarın resmi açılışı gerçekleştirilecek olan müze ve kütüphanede Kayseri'deki gazetecilerle bir araya geldi.

Kayseri Abdullah Gül Müzesi 24 Temmuz'da açılacak!

Türkiye'nin 11. Cumhurbaşkanı ve AK Parti hükümetlerinin ilk başbakanı Abdullah Gül'ün hayatının anlatılacağı ve kişisel eşyalarının sergileneceği müzenin açılışı 24 Temmuz'da Gül'ün memleketi Kayseri'de yapılacak.

Abdullah Gül Kavacık'a taşındı!

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, görevinin bitmesine rağmen yaklaşık 8 aydır kaldığı Cumhurbaşkanlığı'na ait Tarabya Köşkü'nden taşındı.

Abdullah Gül boğaz manzaralı villaya taşındı!

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül 8 aydır kaldığı Tarabya Köşkü'nden taşındı. Abdullah Gül ve eşi Hayrünnisa Gül, tadilat çalışmalarının tamamlanmasının ardından geçtiğimiz hafta Kavacık'taki boğaz manzaralı villaya yerleşti...

Abdullah Gül Üniversitesi'ndeki binanın yerine öğrenci yurdu yapılacak!

Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı; Kayseri Abdullah Gül Üniversitesi'nde yer alan mevcut binayı yıktırıp yerine lisanüstü öğrenci yurdu yapım işini 16 Şubat 2015 tarihinde ihaleye çıkarıyor.

Abdullah Gül: Tarabya Yerleşkesi’nin masraflarını ben ödüyorum!

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Cumhurbaşkanlığı'na ait Tarabya Köşkü'nde kalmasına ilişkin bazı basın-yayın organlarında yer alan haberlere, kendisine ait resmi internet sitesi üzerinden yanıt verdi.

Abdullah Gül, tarihi Kayseri Mahallesi'ni gezdi!

Memleketi Kayseri'ye gelen 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Büyükşehir Belediyesi tarafından oluşturulan tarihi 'Kayseri Mahallesi'ni gezdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'den restorasyon çalışmaları hakkında bilgi aldı...

Kayseri'de Abdullah Gül Müzesi açılacak!

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün kişisel eşyaları ile yaşam öyküsünü konu alan basılı eserlerin yer alacağı müze-kütüphane, Abdullah Gül Üniversitesi'nin (AGU) Kayseri kent merkezindeki Sümer yerleşkesinde açılacak.

Halil Kamil Kocapınar, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı'na atandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı atama kararı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce imzalı kararla Halil Kamil Koıcapınar, Müsteşar Yardımcısı oldu.

cumhurbaşkanı abdullah gül tim cook görüşmesi Haberi

cumhurbaşkanı abdullah gül tim cook görüşmesi


Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Apple Üstyöneticisi (CEO) Tim Cook ile bilişim teknolojilerinin geleceğiyle ilgili güzel bir sohbet yaptıklarını belirterek "Apple'ın, Türkiye'nin geleceğine güvenip Ar-Ge başta olmak üzere Türkiye'deki görünürlülüğünü artırmasını istedim" ifadesini kullandı...


Gül, Twitter hesabından, Çankaya Köşkü'ndeki Apple Üstyöneticisi Tim Cook'u kabulüne ilişkin detayları paylaştı.


Geçen yıl Silikon Vadisi'nde Apple'ı ziyaretinde Cook'u Türkiye'ye davet ettiğini belirten Gül, Cook'un bugün kendisini ziyarete geldiğini kaydetti.


Cook ile bilişim teknolojilerinin geleceğiyle ilgili güzel bir sohbet yaptıklarını bildiren Gül, "Apple'ın, Türkiye'nin geleceğine güvenip Ar-Ge başta olmak üzere Türkiye'deki görünürlülüğünü artırmasını istedim. Cook da bana nisanda İstanbul'da açılacak mağazalarına gösterdikleri özenden ve bunun dışarıda da çok ilgi çekeceğinden bahsetti" ifadesine yer...