07 / 05 / 2024

Cumhurbaşkanı Erdoğan atatürk havalimanı açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan atatürk havalimanı açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi İlk Fidan Dikim Töreni'nde önemli açıklamalar yaptı. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o açıklamaları..

Türk müteahhitlerden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teminat mektubu çağrısı: Teminat mektupları doğrudan kabul görmeli!

TMB Başkanı M. Erdal Eren, Türk bankaları tarafından verilen teminat mektuplarının faaliyet gösterilen ülkelerde doğrudan kabul görmesi konusuna ilişkin Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan destek talep etti. İşte ayrıntılar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'de iş dünyasına konuştu!

ABD'nin önde gelen iş insanlarıyla buluşan Cumhurbaşkanı Erdoğan "Türkiye, yenilenebilir enerji alanında yeni yatırım fırsatları sunuyor. Turizm de diğer bir önemli potansiyele sahip sektör" dedi. Erdoğan, Türk ekonomi modelini anlattı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika Atatürk Havalimanı açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi İlk Fidan Dikim Töreni'nde önemli açıklamalar yaptı. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o açıklamaları..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika iptali! 'Bir ihtimal kalacak' diyerek açıkladı

İstanbul Havalimanı işletmesinin Abu Dabi Havalimanı'nın işletmecisi AUH firmasına satılması için görüşmelerin sürdüğünü iddia edildi. Atatürk Havalimanı'nda yapılan çalışmaların AUH'un talebi nedeniyle başladığı konuşulurken Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sürpriz bir çıkış geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş asgari ücrete zam ve ucuz konut açıklaması: 3 farklı seçenek geliyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, enflasyon karşısında zayıflayan Türk lirasının alım gücünden ötürü Temmuz'da yapılacak asgari ücret zammıyla ilgili konuştu. Erdoğan, ilk kez konut alacak olanlar için hazırlanan 3 farklı paketin detaylarını da açıkladı.

Tarımsal destek ödemeleri arttı! Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tarımsal desteklerle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Tarımsal desteklerin yükseldiğine dikkat çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan, üreticilere dekar başına ödenecek tutarı açıkladı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tokat'a konut müjdesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen Tokat Havalimanı açılış töreninde kentteki yatırımlar ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o açıklamaları...

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan bayram ikramiyesi müjdesi! Bayram ikramiyesine zam mı gelecek?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, asgari ücretle ilgili açıklama yaparken, bayram ikramiyeleriyle ilgili de konuştu. Ramazan ve Kurban bayramlarında 1100 TL ikramiyelerle ilgili sorulan soruya yanıt veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, müjde niteliğinde bir açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş AB üyeliği ve Gümrük Birliği açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya ve Ukrayna savaşı sonrası dünyada yeniden hassaslaşan dengeleri yakından ilgilendiren çok önemli bir çıkış yaptı. Erdoğan, Avrupa Birliği'ne üyelik faslı ve Gümrük Birliği'yle ilgili 'Süratle yeni fasıl açılmasını ve Gümrük Birliği güncellemesi bekliyoruz' dedi.

Asgari ücrete ikinci zam gelecek mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı!

Artan maliyetlerin ardından son dönemde asgari ücrete ikinci zam geleceğine yönelik iddialar ortaya atıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan asgari ücrete ikinci zam hakkında son dakika açıklaması yaptı. İşte tüm merak edilenler...

1915 Çanakkale Köprüsü resmen açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan geçiş ücretini açıkladı!

Milyonlarca kişinin merakla beklediği 1915 Çanakkale Köprüsü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açıldı. Açılışını milyonların beklediği 1915 Çanakkale Köprüsü'nün geçiş ücretini Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı. İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! 6 bakanlıkta görev değişimi… 

6 bakanlığın da aralarında yer aldığı çok sayıda atama kararları, Cumhurbaşkanı Erdoğan imzasıyla Resmî Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi.  

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın damadı Selçuk Bayraktar zengin olmanın sırrını verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın damadı Selçuk Bayraktar, gençlere zengin olmanın sırrını açıkladı. Bayraktar çalışmaları devam eden iki SİHA projesiyle ilgili de ilk kez bilgi verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan atatürk havalimanı açıklaması Haberi

Cumhurbaşkanı Erdoğan atatürk havalimanı açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Havalimanı'nda gerçekleştirilen İstanbul'un Fethi'nin 569. Yılı Kutlamaları ve Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi İlk Fidan Dikim Töreni'nde önemli açıklamalar yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin şehrin en büyük yeşil alanı olacağını dile getirdi.

İşte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Atatürk Havalimanı ile ilgili o açıklamaları...
 

Yaptığı açıklamada Atatürk Havalimanı arazisinin kullanılmaya devam eden bölümleri dışında kalan toplamda 5 milyon metrekarenin üzerinde bir alanı Millet Bahçesi yaparak İstanbulluların hizmetine açtıklarını dile getiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, söz konusu bölgeye 145 bin ağaç ve fidan buraya dikileceğini söyleyerek, spordan pikniğe, kitap okumadan yürüyüşe, fuardan müzeye kadar her türlü faaliyetin yürütüleceği bir alan olacağını dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, söz konusu bu bahçenin yaşlılardan çocuklara kadar...