28 / 04 / 2024

Cumhurbaşkanı Erdoğan faiz açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan faiz açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gelecek süreçte faizle mücadele kapsamında ne gibi adımlar atılacağına ilişkin açıklamalarda bulundu. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dikkat çeken o açıklamaları...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kur ve faiz müjdesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Arnavutluk'a gerçekleştirdiği ziyaret sonrasında gazetecilere açıklamalar yaptı ardından sorularını cevapladı. Erdoğan, basın mensuplarıyla bir araya geldiğinde ekonomiye ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş faiz açıklaması!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Merkez Bankasında görev değişimiyle ilgili, “Ekonomi politikalarında Merkez Bankası, kendisinden beklediğimiz rolü hakkıyla oynayabilse böyle bir değişikliğe zaten ihtiyaç olmazdı.” dedi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Düşük faizle kredi verilmesi lazım!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yüksek faizle mücadele etmesine karşın bankaların faiz oranları oldukça yüksek.

Faizlerin düşmesi konut satışlarını hareketlendirdi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, konut kredi faizlerinin düşürülmesi ile birlikte konut satışlarında hareketliliğin başladığını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert faiz eleştirisi!

Bankalar üzerinden yeniden faiz eleştirisi yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biz bu faiz lobisine mi çalışacağız? Merkez Bankası’nın aktif olması gerekiyor" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi! Yeni evlenen çiftlere faizsiz kredi verilecek! Şartlar belli oldu! Hemen bakın

Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni evlenen çiftler için faiz kredi fırsatı sunacaklarını açıkladı. Dünkü Kabine sonrası detaylar belli olmaya başladı. Peki evlilik kredisi ne kadar, başvuru şartları ne? Hemen başvurun! İşte evlilik kredisi ile ilgili ayrıntılar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş asgari ücrete zam ve ucuz konut açıklaması: 3 farklı seçenek geliyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, enflasyon karşısında zayıflayan Türk lirasının alım gücünden ötürü Temmuz'da yapılacak asgari ücret zammıyla ilgili konuştu. Erdoğan, ilk kez konut alacak olanlar için hazırlanan 3 farklı paketin detaylarını da açıkladı.

Flaş... Asgari ücretle ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sevindiren sözler! Temmuz ayı zammı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücrete ikinci zam tartışmalarıyla ilgili sevindiren sözler geldi. Erdoğan, "Temmuz ayında yapılacak enflasyon farkı artışlarıyla dar gelirlilerin alım gücünü biraz daha iyileştireceğiz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarım ve kırmızı etle ilgili iki kritik ismi görevden aldı

Son dönemde kırmızı et fiyatlarından dolayı artan şikayetler ve tarımda artan maliyetler ülkenin gıda tedarik zincirinde ciddi sıkıntılara neden olmuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, tarım ve kırmızı etle ilgili iki kritik ismi görevden aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu 81 ilde başladı! Binlerce işsize iş kapısı maaşlar peşin ödenecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıkladığı ve işsizlerin, mesleki deneyim kazanmalarını sağlamak ve istihdam edilebilirliklerini artırmak amacıyla yapılan işbaşı eğitim programının detayları belli oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın verdiği hedef tutturuldu! Bu marketler diğerlerine göre yüzde 10 daha ucuz

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, ‘’Bin market’’ hedefini tutturan Tarım Kredi Kooperatif Market, bininci mağazasını Artuklu’da açtı. Konuyla ilgili konuşan Genel Müdür Yıldırım, 81 ilde hizmet vermeyi hedeflediklerini vurgulayarak, diğer marketlere göre yüzde 10 daha uygun olduklarını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan inşaat sektörü açıklaması! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, inşaat sektörüyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Sektörde zam üstüne zam yapan fırsatçıların yer altığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaşları koruyacaklarının altını çizdi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan KDV indirimi müjdesi! İşte yeni KDV indirimleri!

Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısı son buldu. Toplantının hemen ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan KDV indirimi müjdesi verdi. İşte yeni KDV indirimlerinin tüm detayları...

Tarımsal destek ödemeleri arttı! Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tarımsal desteklerle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Tarımsal desteklerin yükseldiğine dikkat çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan, üreticilere dekar başına ödenecek tutarı açıkladı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tokat'a konut müjdesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen Tokat Havalimanı açılış töreninde kentteki yatırımlar ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o açıklamaları...

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan bayram ikramiyesi müjdesi! Bayram ikramiyesine zam mı gelecek?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, asgari ücretle ilgili açıklama yaparken, bayram ikramiyeleriyle ilgili de konuştu. Ramazan ve Kurban bayramlarında 1100 TL ikramiyelerle ilgili sorulan soruya yanıt veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, müjde niteliğinde bir açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş AB üyeliği ve Gümrük Birliği açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya ve Ukrayna savaşı sonrası dünyada yeniden hassaslaşan dengeleri yakından ilgilendiren çok önemli bir çıkış yaptı. Erdoğan, Avrupa Birliği'ne üyelik faslı ve Gümrük Birliği'yle ilgili 'Süratle yeni fasıl açılmasını ve Gümrük Birliği güncellemesi bekliyoruz' dedi.

Asgari ücrete ikinci zam gelecek mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı!

Artan maliyetlerin ardından son dönemde asgari ücrete ikinci zam geleceğine yönelik iddialar ortaya atıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan asgari ücrete ikinci zam hakkında son dakika açıklaması yaptı. İşte tüm merak edilenler...

Cumhurbaşkanı Erdoğan faiz açıklaması Haberi

Cumhurbaşkanı Erdoğan faiz açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir televizyon özel yayınında kendisine yöneltilen gündemle ilgili soruları yanıtladı ve dikkat çekici açıklamalar yaptı. Anadolu Ajansı'ndan Enes Kaplan, Aybüke İnal Kamacı, Yıldız Nevin Gündoğmuş, Merve Yıldızalp, Esin Işık ve Hamdi Çelikbaş'ın haberine göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan'a gelecek süreçte faizle mücadele kapsamında ne gibi adımlar atılacağı soruldu. 

Erdoğan, Türkiye'nin uygulanan akılcı politikalarla kamu maliyesinde ve bankacılık sektöründe ciddi kazanımlar ile güçlü bir duruş kazandığına dikkat çekti.

Faiz oranlarıda tarihi düşük seviyeleri görme başarısının da sergilendiğini belirten Erdoğan, konuşmasını şu şekilde sürdürdü:

"Hatırlayın, Türkiye 2013 yılında tarihinin en düşük faiz ortamını yakaladı ancak bunun ardından bir dizi iç ve dış olumsuz gelişmeyle bu süreç kesintiye uğradı. Diğer taraftan, son 20 yılda altyapı yatırımları konusunda önemli mesafeler kat ettik. Doğrudan...