01 / 05 / 2024

cumhurbaşkanı erdoğan maaş zam

cumhurbaşkanı erdoğan maaş zam

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın TBMM'ye gönderdiği ek bütçe teklifinde maaşına yüzde 40 oranında zam istediği iddialarının gündem olmasının ardından söz konusu talep maddesi tekliften çıkarıldı. Erdoğan, söz konusu maddenin tekliften çıkarılmasını talep etmişti.

Asgari ücrete ek zam bekleyenlerin canını sıkacak haber! Erdoğan istedi bakın kimin maaşı ne kadar olacak?

Asgari ücrete ek zam miktarının yapılan son açıklamalara göre yüzde 40 civarında olacağı açıklandı. Yılbaşında 4 bin 253 liraya çıkan asgari ücretin Temmuz'da yeniden artırılması için çalışmalar yapılıyor. Öte yandan bir zam haberi de Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan geldi. İşte detaylar..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın maaşına istediği zam belli oldu! Bakın zamlı maaşı kaç lira olacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2022 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu ile Bağlı Cetvellerinde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifini, TBMM Başkanlığına sundu. Kanun teklifinde Erdoğan'ın maaşına yüzde 40 zam istediği ortaya çıktı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekliye zam sinyali: 10 bin TL yeterli değil, hak ettikleri parayı vereceğiz!

Partisinin Kütahya’da düzenlenen mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, emekli maaşları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 10 bin TL'nin yeterli olmadığının altını çizerek, zam sinyali verdi. İşte o açıklama...

Emeklilerin heyecanlı bekleyişi: Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'da! En düşük emekli maaşı ne kadar olacak?

Milyonlarca emekliyi heyecanlı bekleyiş sardı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısını işaret ederek emekli maaşlarına zam sinyali verdi. Emeklilerin heyecanlı bekleyişi: Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'da! Peki, en düşük emekli maaşı için kulislerde ne konuşuluyor?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere son dakika müjdesi! Emekli zammı için o tarihi işaret etti!

AK Parti 4. Olağanüstü Kongresi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan emeklilere müjdesini açıklayarak o tarihi işaret etti. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan son dakika emekli maaşı açıklaması...

Cumhurbaşkanı Erdoğan fazla uzamaz diyerek zam sinyalini yaktı! Ekim ayında emekli zammı Meclis'e gelecek!

Milyonlarca kişiyi ilgilendiren emekli maaş zammında son dakika gelişmeler merakla takip ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan fazla uzamaz diyerek zam sinyalini yaktı! Ekim ayında emekli zammı Meclis'e gelecek. İşte detaylar...

Son Dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekliye zam açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, emekli maaşı düzenlemesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. İşte son dakika haberinin detayları...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekli maaşlarına zam sinyali geldi: Memnun edecek adımları atacağız! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekli maaşları ile ilgili bir son dakika açıklaması geldi. Erdoğan, memurların yanı sıra emeklilere de zam sinyalini verdi. İşte ayrıntılar...

Emeklilere 8000 TL Ek Zam Müjdesi: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Talimatıyla Maaşlara Yeni Zammın Detayları!

SSK ve BAĞ-KUR emeklilerine müjde bir haber geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla 8000 TL ekstra zam onaylandı. Maaşlara ekstra 8000 TL zam, emeklilerin yüzünü güldürecek. İşte SSK ve BAĞ-KUR emeklilerinin maaşlarına yapılan ekstra 8000 TL zam ile ilgili detaylı bilgiler…

Yaşlı ve engelli maaşı alanlara bayram müjdesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Maaşlar resmen erken yatacak!

Yaşlı ve engelli maaşı alanlar merakla yeni maaşlarının kaç lira olacağını araştırırken, Kurban Bayramı'nın yaklaşmasıyla maaşların ne zaman yatacağı da merak konusu oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuyla ilgili konuştu. 

Kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan asgari ücret ve memur zammı müjdesi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası ekonomiye ilişkin milyonlarca insanı ilgilendiren önemli açıklamalar yaptı. Erdoğan, asgari ücret konusunda komisyonun çalışmalara başladığının altını çizerken, memur maaşı konusunda ise “Süreci yakında başlatıyoruz” dedi.

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan emeklilere zam sözü! Emekli maaşlarına zam geliyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan ikinci tur seçimlerden sonra piyasaların rahatlayacağını, ekonomide büyümenin devam edeceğini belirtirken, emeklilere de zam sözü verdi. Erdoğan, emekli maaşlarının artışına ilişkin gerekli adımların atılacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan tek tek açıklamıştı: Hem erken emeklilik hem yüksek maaş müjdesi! Şimdi detaylara göz atın!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esnafa prim müjdesi geçtiğimiz günlerde verilmişti. Peki yapılacak olan prim değişikliği 1 milyona yakın esnafın maaşını yükseltecek mi? İşte merak edilen ayrıntılar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan tek tek sıraladı: Asgari ücret, emekli ve memur maaşlarına ek zam geliyor! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, asgari ücret, emekli ve memur zammının refah payı ile resmen yeniden güncelleneceğini dile getirdi. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o açıklamaları...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan müjde üstüne müjde! Vergi muafiyeti ve milyonlara yüksek maaş zammı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Spor Salonu'nda AK Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı'nda konuşma yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan müjde üstüne müjde verdi. İşte ayrıntılar..

cumhurbaşkanı erdoğan maaş zam Haberi

cumhurbaşkanı erdoğan maaş zam

TBMM Genel Kurulu’nda, Cumhurbaşkanı ödeneğine ek zam yapılmasını isteyen düzenleme, 2022 yılı ek bütçe teklifi metninden yapılan son dakika düzenlemesiyle çıkarıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın maaşına yapılacağı iddia edilen yüzde 40 zam da bu haliyle iptal edilmiş oldu. Türkiye'de emekli cumhurbaşkanı, başbakan ve milletvekillerinin de maaşlarının Cumhurbaşkanı maaşına endeksli olması nedeniyle bu kesime de yapılacak zamların başka bir formülle ele alınması planlanıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın maaşı son yapılan bütçe düzenlemesiyle 100 bin 750 liraya çıkarılmıştı. Söz konu yeni taleple Erdoğan'ın maaşının 141 bin 453 liraya yükseltileceği ifade edilmişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan maaşına ek zam tartışmaları sonrası yaptığı açıklamada söz konusu maddenin bütçe teklifinden çıkarılmasını talep etti.

Erdoğan, “Ek bütçe görüşmelerinde Cumhurbaşkanı ödeneği ile ilgili maddenin kanun metninden çıkarılmasını talep ediyorum”  dedi.. 

Son dakika düzenlemesiyle AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş ve 5 milletvekilinin...