15 / 05 / 2024

cumhurbaşkanı maaşı kaç lira

cumhurbaşkanı maaşı kaç lira

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın maaşına yüzde 40 zam isteyerek 101 liralık tutarın 141 bin liraya yükseltileceğine dair haberler kamuoyunda gündem oldu. Muhalefetin söz konusu zam talebine ilişkin eleştirilerine AK Parti'den cevap geldi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan emeklilere zam müjdesi! Resmen tarih verdi! Memurlardaki gibi olacak...

Emeklilerin dört gözle beklediği maaş zammıyla ilgili açıklama Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan geldi. Yılmaz, memur maaşlarında olduğu gibi emeklilerin de maaşlarında değerlendirmeler yapılacağını söyledi.

Hükümetten peş peşe emekliye zam açıklaması: Cumhurbaşkanı Yardımcısı tarih verdi! Emekli maaşlarına zam ne zaman?

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, emekli maaş zammı ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. Peki emekli maaşlarına zam ne zaman yapılacak? İşte Yılmaz'ın o açıklaması..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekliye zam açıklaması: Temmuz'da masaya yatıracağız! Emekliye seyyanen zam son dakika!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, milyonlarca emekliyi ilgilendiren bir son dakika açıklamasında bulundu ve maaşları Temmuz'da masaya yatıracaklarını söyledi. İşte ayrıntılar...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz emekliye zam için tarih verdi!

Emekli zammı gündemde yer almaya devam ediyor. Yapılan son zamlar emekliyi mutlu etmedi. Emekliler maaşlarına bir artış beklerken güzel haber Cumhurbaşkanı yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekliye zam sinyali: 10 bin TL yeterli değil, hak ettikleri parayı vereceğiz!

Partisinin Kütahya’da düzenlenen mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, emekli maaşları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 10 bin TL'nin yeterli olmadığının altını çizerek, zam sinyali verdi. İşte o açıklama...

6 Şubat depremleri sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konut vaadi neydi, iktidar yapmayı planladığı kaç konutu tamamladı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 1 sene içerisinde 319 bin konutun yapılacağı sözünü verdi fakat Mart 2024 sonuna kadar 75 bin 364 konutun teslim edilmesi planlanıyor. İhtiyaç duyulan toplam 680 bin konutun da yüzde 11'lik kısmı Mart ayı sonuna kadar teslim edilmiş olacak.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz asgari ücret, memur ve emekli maaşları için oran verdi! Son dakika gelişmesi!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, yeni yıla sayılı günler kala milyonların merakla beklediği, asgari ücret, memur ve emekli maaşları için oran verdi. Cumhurbaşkanı Yılmaz'dan son dakika açıklaması...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan asgari ücret, emekli ve memur zammı açıklaması geldi!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan asgari ücret, emekli ve memur maaş zammı  açıklaması geldi. Milyonların gözü bu haberde. Peki memur, asgari ücret ve emekli maaşları ne kadar olacak?

İnşaat fırsatçılarına tam 10 kat ceza! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz uyardı!

Deprem bölgesinde çimento ve hazır betonda fahiş artışların tespit edildiğini söyleyen Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Özellikle beton fiyatlarında bu durum konuşuluyor. Buna izin veremeyiz. Başka yerde 1 TL’yse deprem bölgesinde 10 lira ceza vereceğiz” şeklinde konuştu.

Memur, işçi ve emekliler hemen bakın! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan son dakika açıklaması geldi!

Ocak 2024'te memur ve emekli maaşları ile asgari ücrete zam gelecek. Bu zam milyonlarca vatandaş tarafından dört gözle beklenirken, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan bir son dakika açıklaması geldi. İşte detaylar...

Emekli maaşı ve asgari ücrette son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan zammı işaret etti! 

Milyonlarca kişiyi kapsayan emekli ve asgari ücret zammında son dakika gelişmesi yaşandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan maaşlara ilişkin açıklama yaptı. İşte detaylar...

Emeklilerin heyecanlı bekleyişi: Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'da! En düşük emekli maaşı ne kadar olacak?

Milyonlarca emekliyi heyecanlı bekleyiş sardı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısını işaret ederek emekli maaşlarına zam sinyali verdi. Emeklilerin heyecanlı bekleyişi: Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'da! Peki, en düşük emekli maaşı için kulislerde ne konuşuluyor?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere son dakika müjdesi! Emekli zammı için o tarihi işaret etti!

AK Parti 4. Olağanüstü Kongresi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan emeklilere müjdesini açıklayarak o tarihi işaret etti. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan son dakika emekli maaşı açıklaması...

cumhurbaşkanı maaşı kaç lira Haberi

cumhurbaşkanı maaşı kaç lira

Asgari ücrete ek zammın yüzde 40 civarında olacağını açıklayan AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş'un açıklamalarından sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın maaşına da yüzde zam istediğinin ortaya çıkması kamuoyunda gündem oldu.

Milletvekili ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın maaşına yüzde 40 zam yapılmasını içeren ek bütçe teklifinin TBMM'ye gönderilmesi tartışmalara neden oldu. 

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemil Enginyurt, “Numan Kurtulmuş dün ‘asgari ücretliye umut vermemek lazım. Asgari ücret arttırılmayacak. 2023’ün yılbaşında değerlendirilecektir’ diyor. Numan Kurtulmuş gibi düşünüyorsunuz. 4 bin 250 lira maaşla asgari ücretliye ‘öl’ diyorsunuz. Ama 101 bin lira maaşı olan Cumhurbaşkanı’nın maaşını 141 bin liraya çıkarıyorsunuz. 40 bin lira olan milletvekili maaşını 57 bin liraya çıkarıyorsunuz…İktidar olarak maalesef zenginden yanasınız. Sadece zengini düşünüyorsunuz” dedi.  

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın maaşına zam talebini yorumlayan İYİ Parti Genel...