06 / 05 / 2024

cumhuriyet evleri mersin

cumhuriyet evleri mersin

Mersin Büyükşehir İmar İnşaat A.Ş. tarafından yapılan Cumhuriyet Evleri sahiplerini bekliyor. Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara çağrıda bulunan Memoil-Eskon İnşaat Cumhuriyet Evleri'nin örnek dairelerin görülmesini istedi.

Narlıbahçe Evleri'nde Cumhuriyetin 100. yılına özel kampanya! Tüm dairelerde 100 bin TL indirim fırsatı!

EYG Grup tarafından hayata geçirilen Narlı Bahçe Evleri'nde Cumhuriyet'in 100. yılına özel kampanya başladı. Tüm daireler için 100 bin TL indirim fırsatı ve 10 daire için de ekstra yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor.

MB Verde Evleri'nde 18 ay 0 faizle esnek ödeme planı! Teslimler 2024 Aralık'ta! 

MB Verde Evleri projesi Mersin'de yükseliyor. Projede 2+1'lerin satışları tamamlanırken, son 24 adet 3+1 için 18 ay 0 faizle esnek ödeme seçeneği sunuluyor. Peki MB Verde Evleri'nde 3+1 konut fiyatları ne kadar? 

Mersin Metrosu'nun temeli atıldı!

Mersin Cumhuriyet Mahallesi’nde metro temeli atıldı. Yapılan törene İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katılım sağladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer de temeli atılan metro projesi hakkında bilgi verdi. 

Tarihi Mersin Evleri yeniden hayata kazandırılacak!

Akdeniz Belediyesi ve Mersin Ticaret Sanayi Odası, sayıları 200’ün altına kadar düştüğünü söyleyen Tarihi Mersin Evleri’nin korunması, bölge yaşamına ve turizmine kazandırılması amacıyla iş birliğinde bulunacak.

Mersin Millet Bahçesi Cumhuriyet Bayramı'nda açılacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Mersin Millet Bahçesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda hizmete açılacak.

Ankara Angora Evleri’nde tapular dağıtılıyor!

Elit Yapı tarafından hayata geçirilen Ankara Angora Evleri'nin tapuları 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda dağıtıldı.

Avenue İstanbul Gül İnşaat Evleri ne zaman teslim?

Toplam 436 daireden meydana gelen Avenue İstanbul projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Büyükçekmece'ye bağlı Cumhuriyet Mahallesi'nde inşa ediliyor. Peki Avenue İstanbul Gül İnşaat Evleri ne zaman teslim?

Mersin Akdeniz metruk evlerden kurtuluyor!

KHK kapsamında görevlendirme yapılan Mersin'in Akdeniz Belediyesi, kentteki harabe durumdaki evleri de yıkarak ilçenin çehresini değiştiriyor

Mersin Cumhuriyet İlkokulu restore edilecek!

1923 yılında inşa edilmiş olan 'Taş Mektep' olarak bilinen Cumhuriyet İlkokulu Mersin Mezitli Belediyesi tarafından yenilenecek. Binanın 29 Ekim'de müze olarak açılışı gerçekleşecek.

Mersin Şehir Hastanesi 380 milyon 60 bin Avro yatırımla inşa edildi!

Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarı olan Çiğdem Toker bugünkü yazısında bugün açılacak Mersin Şehir Hastanesi'nin detayları anlattı. İşte o haber....

Uşak SSK Evleri'nde dönüşüm başlıyor!

Uşak’ta riskli alanda yer alan Cumhuriyet Mahallesi SSK Evleri için Belediye Başkanı Nurullah Cahan devreye girdi. Dönüşümün kısa sürede başlayacağını söyleyen Cahan, “SSK Evleri’nin bulunduğu bölgedeki kötü görüntüler tarih olacak” diye konuştu.

Mersin kentsel yenileme projesinde son durum!

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin yürüttüğü projenin ilk etabı Cumhuriyet Meydanı’ndan, Yoğurt Pazarı’na, İnönü Caddesi’nden, İstiklal Caddesi’ne kadar olan bölgede yapılıyor

Mersin'e 3 yeni otopark müjdesi!

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi Toplantısı gerçekleşti. Toplantıda Tevfik Sırrı Gür Lisesi yanındaki alan, Cumhuriyet Meydanı’nın altı ve adliye yanındaki MESKİ’ye ait alan olmak üzere 3 ayrı yerde otopark yapılacağı belirtildi.

cumhuriyet evleri mersin Haberi

cumhuriyet evleri mersin

Mersin Büyükşehir İmar İnşaat A.Ş. tarafından yapılan Cumhuriyet Evleri sahiplerini bekliyor. Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara çağrıda bulunan Memoil-Eskon İnşaat Cumhuriyet Evleri'nin örnek dairelerin görülmesini istedi.  Örnek dairelerdeki odaların tek tek gezilmesini isteyen yetkililer ev sahibi olmak isteyenlere en uygun fiyatlarla sunulduğunu söylediler. Alt yapıları ile muntazam olarak yapımı tamamlanan 336 dairenin satışlarına başlandığı, uygun fiyatlarla satışlarına devam edilen Cumhuriyet Evleri'nde otoparklar, alışveriş merkezleri, yüzme havuzu, basketbol sahası, futbol sahası, fıtness alanları, yeşil alan gibi ortak kullanılan alanları da bulunuyor. 

24 Saat güvenliğin olduğu Cumhuriyet Evlerine şehir merkezinden gece 24'e kadar ulaşım sağlandığı, toplumun her kesimini ev sahibi yapacak şekilde yapılan Cumhuriyet Evleri'nin örnek dairesini herkesin görmesini isteyen MEMOİLESKON Cumhuriyet Evleri yetkilileri Kadir Gürbüz ve Ökkeş Erten daire ve dükkan...