10 / 05 / 2024

Cüneyd Düzyol

Cüneyd Düzyol

Kalkınma Bakanlığı Müsteşarlığına Cüneyd Düzyol atandı. Karar resimi gazete de yayımlandı. 1964 yılında İzmir'de doğan Cüneyd Düzyol, 1988 yılında ODTÜ inşaat Mühendisliği Bölümünden mezun oldu.

5 Mayıs 2024 benzin, motorin ve LPG güncel fiyatları...

Sürücüler benzin, motorin ve LPG fiyatlarında yaşanan son dakika gelişmelerini yakından takip ediyor. Yola çıkacak olan sürücüler düzenli olarak akaryakıt fiyatlarında zam ya da indirim olup olmadığını araştırıyor. 

Kredi kartları alarm veriyor: Vatandaşın borcu 1 trilyon 250 milyar TL'ye dayandı!

Yüksek enflasyon sebebiyle alım gücü giderek düşen vatandaşlar çareyi kredi kartlarına yüklenmekte buldu. Açıklanan rakamlara göre kredi kartı borçları 1 trilyon 250 milyar TL'ye dayandı. 

'Efsane'ye kanmayın! Cebinizden paranızı böyle çalıyorlar

Kasım ayı ile birlikte indirim furyası da başlıyor. Perakende firmaları ve alışveriş siteleri, "efsane" ve "şahane" gibi isimlerle ay boyunca çok sayıda üründe indirim yapılacağını açıkladı. Tüketiciler Derneği yanıltıcı fiyat düşüşlerine karşı önemli uyarılarda bulundu.

SON DAKİKA: Motorine indirim geldi! İstanbul, Ankara, İzmir güncel benzin, motorin, LPG fiyatları kaç TL?

Sürücülerin dört gözle beklediği akaryakıt indirimi geldi. Peki İstanbul, Ankara, İzmir güncel benzin, motorin, LPG fiyatları kaç TL? İşte BP, Total, Opet, Shell, PO 31 Ekim 2023 fiyat listesi...

BMD Başkanı uyardı: Önümüzdeki aylarda gıda dışı perakendede daralma olabilir!

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sinan Öncel, "Hem parasal sıkılaştırma hem de alım gücündeki düşüş nedeniyle gıda dışı organize perakendede önümüzdeki aylarla daralma yaşanabilir” değerlendirmesini yaptı.

Pars Grup Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pars Grup Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Enver Kibar ve Hamza Cıneyd ortaklığında kuruldu.

Konut satışları dibi gördü, ev sahipleri pazarlığa oturdu!

Yükselen konut fiyatlarında sonra satışlar çakıldı. Konut satışlarında beş aydır gerileme devam ederken evini elden çıkarmak isteyen ev sahipleri geri adım atmaya başladı. ‘Alıcı pazarı’ döneminin başladığını söyleyen sektör temsilcileri 2. el konut satışlarında pazarlık marjının yükseldiğini kaydet

Sancaktepe'de kentsel dönüşüm için ilk adım atıldı! İlçede 3 bin 12 riskli bina var

İstanbul Sancaktepe'de kentsel dönüşüm için her binanın MR'ı çekildi. Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü kentsel dönüşüm çalışmalarının 6 bölgede devam ettiğini belirtti. İşte detaylar...

Citroen'den 173 bin 400 TL zam; Bu kadarını kimse beklemiyordu

Citroen 2023 Haziran fiyat listesi yayımlandı. Fiyatlara yapılan zamlar dikkatlerden kaçmadı.  C-SUV dünyasında C5 Aircross modeliyle boy gösteren Citroen de fiyatlar tavan yaptı. İşte detaylar...

Citroen C5 Aircross 2023 fiyat listesi: Sıfır km otomobil alacaklar dikkat

Sıfır otomobil piyasasının en önemli markalarının başında gelen Citroen, C-SUV dünyasında C5 Aircross modelini ile boy gösteriyor. Peki Citroen C5 Aircross 2023 fiyat listesi ne durumda? İşte Citroen C5 Aircross 2023 güncel fiyatları...

Maaşlara yapılacak zam enflasyonu etkiyecek mi? Enflasyon nasıl oluşur?

Ülkemizde oluşan enflasyon vatandaşın alım gücünü düşürürken mevcut ekonomi ile alakalı uzman isimlerin yorumları devam ediyor. O isimlerden biri de Ekonomist Atilla Yeşilada. Maaş zamları sonrası enflasyonun uçuşa geçeceğini söyledi.

Ehliyeti olan milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor! Çok acilen bakın, SMS gönderilecek!

Türkiye'deki sürücüler için önemli bir gelişme yaşanıyor: artık araç muayene raporları SMS yoluyla gönderilecek. TÜVTÜRK tarafından yapılan resmi açıklamaya göre, A, B, C veya D sınıfı ehliyeti olan araç sahipleri, muayene sonrası raporlarını fiziksel olarak saklamak zorunda kalmadan erişebilecekler

Binalardaki korozyon depreme dayanıklılığı azaltıyor: İstanbul'da da 2000'den önceki binalarda korozyon had safhada!

İstanbul'da özellikle 2000'nden önce yapılan yapıların birçoğunda görülen korozyonun binaların taşıma gücünde düşüşe sebep olduğu, bu sebeple kentteki yapı stokunun hızlı şekilde yenilenmesi gerektiği belirtildi.

Cüneyd Düzyol Haberi

Cüneyd Düzyol

Kalkınma Bakanlığı Müsteşarlığı'na, Müsteşar Yardımcısı Mustafa Cüneyd Düzyol atandı. Karar, Resmi Gazete'de yayımlandı. 


Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararında, "Açık bulunan 1'inci derece kadrolu Müsteşarlığa, Müsteşar Yardımcısı Mustafa Cüneyd Düzyol'un atanması, 657 sayılı Kanunun 76'ncı maddesi ile 2 bin 451 sayılı Kanun'un 2'nci maddesi gereğince uygun görülmüştür" denildi.


CÜNEYT DÜZYOL KİMDİR?


1964 yılında İzmir'de doğdu. 1988 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi, inşaat Mühendisliği Bölümünden mezun oldu. Kısa bir süre özel sektörde tasarım mühendisi olarak çalıştıktan sonra aynı yıl içinde DPT'de göreve başladı. 1989 yılında Uzman Yardımcısı oldu.


1992 yılında İngiltere'de University of East Anglia'da Kalkınma Ekonomisi üzerine diploma çalışmasını tamamladıktan sonra 1993 yılında Planlama Uzmanlığına atandı. 1995-1996 döneminde A.B.D.'de University of Illinois at Urbana-Champaign'de ekonomi dalında yüksek lisans derecesini aldı.


1996 yılı başından itibaren İktisadi...