02 / 05 / 2024

Cüneyt Tat inşaat sektörü

Cüneyt Tat inşaat sektörü

Sancak Hazır Beton A.Ş. Genel Müdürü Cüneyt Tat, “İnşaat Sektörü Türkiye genelinde 2014 yılında yüzde 4 büyüme yaşadı. Konya inşaat sektörü dönem şartları göz önüne alındığında mevcudunu koruduğu bir yılı geride bıraktı” dedi.

Yıkıcılar Hafriyat İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Yıkıcılar Hafriyat İnşaat Limited Şirketi Sarıyer'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Sezer Ekinci tarafından kuruldu.

Yazıcı34 Global İnşaat Malzemeleri Hırdavat Petrol Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu!

Yazıcı34 Global İnşaat Malzemeleri Hırdavat Petrol Sanayi Ve Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayaz Yazıcı tarafından kuruldu.

Nur Mıcır Hafriyat İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nur Mıcır Hafriyat İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Maşallah Yılmaz tarafından kuruldu.

Atıcılar Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atıcılar Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Atıcı tarafından kuruldu.

Hatay Altınözü'ndeki kalıcı deprem konutlarında 4 blokun kaba inşaatı tamamlandı!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde yaşanan depremlerden etkilenen Hatay'da, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresince (TOKİ) Altınözü ilçesinde inşa edilen kalıcı konutlardan 4 blokun kaba inşaatında sona gelindi.

Ayper Tekstil Ayakkabıcılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayper Tekstil Ayakkabıcılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Tülü tarafından kuruldu.

Osmaniye'deki kalıcı konutların inşaatına bu ay başlanıyor! 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerden etkilenen Osmaniye'deki kalıcı konutların inşaatına bu ay başlanıyor. İşte ayrıntılar...

İnşaat maliyet bedellerine doları adım adım bilen Selçuk Geçer’den çarpıcı yorum

Resmi Gazete’de yayımlanan inşaat maliyet 2023 fiyatları için ekonomist Selçuk Geçer’den çarpıcı bir yorum geldi. İşte detaylar…

İnşaat malzemeleri satıcıları fiyatlara çözüm bekliyor!

İnşaat sektöründe fiyat tartışmaları devam ediyor. Artan inşaat malzemeleri fiyatları, inşaat malzemeleri satıcılarını da zor duruma düşürdü...

Ümit Alıcı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ümit Alıcı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de100 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Alıcı tarafından kuruldu.

Çakıcıoğulları İnşaat'ın acı günü! Mehmet Çakıcı vefat etti!

Çakıcıoğulları İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin kurucusu Mehmet Çakıcı hayatını kaybetti. 

Cşr Çelik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cşr Çelik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Lütfi Coşar tarafından kuruldu.

Smart Cıty Develoment İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smart Cıty Develoment İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Umer Hayat Khan tarafından kuruldu.

Cüneyt Tat inşaat sektörü Haberi

Cüneyt Tat inşaat sektörü



Konya’da 2014’ün son altı ayında en çok dikkat çeken hazır beton firması Sancak Hazır Beton AŞ yoluna emin adımlarla devam ediyor. Sancak Hazır Beton A.Ş. Genel Müdürü Cüneyt Tat ile firmaları hakkında bilgi vererek 2014 yılı değerlendirdi ve 2015 yılı ile ilgili öngörülerini anlattı.


Sancak Hazır Beton AŞ’nin Konya’nın köklü firmaları Mustafa Avcan Grup ve Aladağ Beton Grup ortaklığında kurulduğunu ve Mayıs 2014 tarihinde üretime başladığını belirterek sözlerine başlayan Cüneyt Tat, Sancak Hazır Beton A.Ş. olarak şu anda saatte 120 m3 hazır beton üretme kapasitesine sahip olduklarını söyledi.


EN BÜYÜK POMPA SANCAK HAZIR BETON’DA


Konya merkezdeki en büyük pompa olan 56’lık 5RZ Putzmeister Mobil Pompa’nin Sancak Hazır Beton AŞ bünyesinde olduğunu kaydeden Cüneyt Tat, ‘’Ayrıca 37’lik 5RZ Zoomlion Mobil Pompa ve 11...