21 / 05 / 2024

Cüneyt Yıldız bursa

Cüneyt Yıldız bursa

Bursa Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız kimdir? Cüneyt Yıldız, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Cüneyt Yıldız, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Cüneyt Yıldız..

Dr Fatih Yıldız Asthetıc Sağlık Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Dr Fatih Yıldız Asthetıc Sağlık Ve Turizm Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Fatih Yıldız tarafından kuruldu.

Yıldız Tilbe Kuşadası'ndan arsa aldı!

Kuşadası'nda bulunan çiftlik evini satmak zorunda kalan Yıldız Tilbe, çok geçmeden aynı bölgeden yeni bir arsa satın aldı. Sevilen şarkıcı Tilbe, 50 zeytin ağacının bulunduğu arazide bu sefer zeytin yetiştirecek.

Mavi Yıldız İnşaat ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Yıldız İnşaat ve Emlak Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hadjer Bellatiche ve Hamza Rezgui tarafından kuruldu.

Kenan Yıldız Otomotiv İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Şirketi kuruldu!

Kenan Yıldız Otomotiv İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kenan Yıldız tarafından kuruldu.

Ankara Yıldız Park görücüye çıktı!

Yıldız Park İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Ankara Yıldız Park projesi 181 daireden meydana geliyor. 3 blok şeklinde yükselen Yıldız Park Evleri 9 bin 86 metrekare arsa alanına sahip.

İnegöl Hacı Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampüsü açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile birlikte Bursa'nın İnegöl ilçesinde hayırsever iş adamı Mehmet Yıldız tarafından yaptırılan Hacı Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampüsü'nün açılışına katıldı.

Bursa Gürsu Cüneyt Yıldız Devlet Hastanesi'nde son durum!

Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Özcan Akan, Gürsu Cüneyt Yıldız Devlet Hastanesi’nin merhum başkanın ölüm yıl dönümünde tamamlanacağını söyledi.

Ayşegül Yıldız, Ada İnşaat şirketiyle yurt dışına açılacak!

İbrahim Tatlıses’in ekonomik sıkıntı yaşadığı konuşulurken eski eşi Ayşegül Yıldız, iş dünyasında parladı. Mimarlık şirketi açan Yıldız, Almanya, İstanbul ve Bursa’da açtığı bürolarıyla işleri büyüterek patroniçe oldu.

Ayşegül Yıldız İstanbul ve Almanya’da mimarlık şirketi açtı!

İbrahim Tatlıses’in boşandığı eşi Ayşegül Yıldız işleri büyüttü. İç mimar olan Yıldız, Bursa’dan sonra İstanbul ve Almanya’da mimarlık şirketi açtı.

Hilton Bursa yeşil yıldız belgesi aldı!

HİLTON Bursa üçüncü yaşını ödüllerle kutluyor. Hilton Bursa çevreye duyarlı ve doğaya dost projeleriyle, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından turizm işletmesi belgeli konaklama tesislerine verilen 'Yeşil Yıldız' belgesini aldı.

Hilton, Bursa'nın ilk Yeşil Yıldız Belgeli oteli olarak tescillendi!

Hilton Bursa, gerçekleştirdiği projeleriyle, "Bursa'nın İlk Yeşil Yıldız Belgeli Oteli" unvanını kazandı. Hilton Bursa bu belge karşılığında açıklama yaptı.

Hilton Bursa, Bursa'nın ilk Yeşil Yıldız belgeli oteli oldu!

Kusursuz Uludağ manzarasına sahip Hilton Bursa, "Bursa'nın İlk Yeşil Yıldız Belgeli Oteli" unvanını mutlulukla taşıyor.

Abdulvahap Tepesi’ne ay yıldız konseptinde sosyal tesis inşa edilecek!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, İznik ’in önemli inanç alanlarından biri olarak belirlenen Abdulvahap Tepesi’ne ay yıldız konseptinde bir sosyal tesis kazandıracaklarını açıkladı.

Cüneyt Yıldız bursa Haberi

Cüneyt Yıldız bursa

Cüneyt Yıldız kimdir?

Cüneyt Yıldız, 22 Haziran 1975’te Gürsu’da doğdu. 1988 yılında Gürsu Atatürk İlkokulu'ndan, 1995 yılında ise Bursa Anadolu Ticaret Lisesi “Yönetim ve Ticaret Sekreterliği bölümünden mezun oldu. 1998 yılında Dumlupınar Üniversitesi İnşaat bölümünden mezun oldu.


2007  yılında AK PARTİ Gürsu İlçe Yönetim Kurulu üyeliğine seçilerek,  2011 yılına kadar Ekonomik İşlerden sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığı görevini sürdürdü. 17 Aralık 2011 tarihinde yapılan ilçe kongresinde İlçe Başkanı seçildi.


Gürsu’da Akaryakıt, kuyumculuk,inşaat ve tarım alanlarında faaliyet gösteren Cüneyt Yıldız Şirketler Grubunun Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdürmektedir.


Gürsuda köy köy, mahalle mahalle gezerek halkın beklentilerini ve sorunlarını dinleyerek çözüme kavuşması noktasında gayret gösterdi.


Gürsu'ya hak ettiği yatırımların gelmesi için 01.11.2013 tarihinde İlçe Başkanlığı görevinden istifa ederek Gürsu Belediye Başkan Aday Adayı oldu.


Ekip ruhu ile çözüm odaklı...