19 / 05 / 2024

Cushman Wakefielda birincilik ödülü

Cushman Wakefielda birincilik ödülü

Dünyanın önde gelen bankacılık ve finans dergilerinden biri olan Euromoney, her yıl düzenlediği gayrimenkul anketinin 2014 kazananlarını açıkladı. Cushman & Wakefield’ın Türkiye Ofisi “Gayrimenkul Kiralama” kategorisinde Türkiye birincisi oldu.

Akbank emekli promosyonunda rakiplerini sollayarak birincilik tacını taktı! Hemen buraya bakan, anında alacak!

Akbank emekli promosyonunda rakiplerini sollayarak birincilik tacını taktı... Hemen buraya bakan, anında alacak... İşte ayrıntılar...

Cushman And Wakefield Tasarım İnşaat Ve Taahhüt Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Cushman And Wakefield Tasarım İnşaat Ve Taahhüt Hizmetleri Anonim Şirketi Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tuğra Gönden, Murat Can Elmalı ve Colin Joseph T. Wilson tarafından kuruldu.

Euromoney Gayrimenkul Ödülleri’nin galibi: Cushman & Wakefield Türkiye!

Cushman & Wakefield Türkiye, Euromoney Gayrimenkul Ödülleri’nde "Aracılık ve Danışmanlık" kategorisindeki birinciliğini korurken, Cushman & Wakefield Türkiye, "Değerleme" ve "Araştırma" kategorilerinde birinci sıraya yükseldi...

Boytorun Architects’e Mercedes Benz Vadi İstanbul projesiyle birincilik!

Boytorun Architects tarafından tasarlanan Mercedes Benz Vadi İstanbul projesi, The Architecture Community tarafından organize edilen International Architecture Awards’ta “ticari” kategoride birincilik ödülüne layık görüldü...

International Architecture Awards'tan Mercedes Benz Vadi İstanbul projesine birincilik ödülü!

Boytorun Architects tarafından tasarlanan “Mercedes Benz Vadi İstanbul” projesi, The Architecture Community tarafından düzenlenen International Architecture Awards’ta “ticari” kategoride birincilik ödülünü kazandı.

Soyak Grubu’na enerji finansmanında birincilik!

Soyak Grubu, GFC Media Grup tarafından organize edilen 2019 Türkiye Bonds & Loans Ödülleri ödül gecesinde birincilik ödülüne sahip oldu.

Enerjisa Enerji A.Ş’nin yeni ofisine Cushman & Wakefield imzası!

Türkiye'nin lider enerji şirketi olan Enerjisa Enerji A.Ş.'nin yeni merkez ofisinin kiralama danışmanlığını Cushman & Wakefield üstlendi.

Cushman & Wakefield Türkiye'ye 4 ödül!

Dünyanın önde gelen bankacılık ve finans dergilerinden biri olan Euromoney, gayrimenkul sektörünün en iyilerini seçti. Her yıl düzenlenen ankete göre, Cushman & Wakefield dört farklı dalda ödül aldı. 

Yağmur Proje'ye Avrupa'dan birincilik ödülü!

Yağmur Proje, European Property Awards ‘Leisure Interior For Turkey’ kategorisinde birincilik ödülünü kazandı.

Tuzla Marina Projesi'ne birincilik ödülü!

Tuzla Belediyesi, AK Parti 6. Yerel Yönetimler Arası Proje Yarışması'nda "Tuzla Marina Projesi" ile "Kent Ekonomilerine Katkı Projesi" dalında birincilik ödülünü kazandı.

Cushman and Wakefield, Etem-Menarini'nin kiracı danışmanı oldu!

Cushman and Wakefield, 114 yıllık geçmişiyle Türkiye’nin ilk ve köklü ilaç şirketi İbrahim Etem - Menarini 'nin yeni merkez ofis projesi için 'kiracı danışmanlığı' ve 'proje yönetimi' hizmetlerini sundu.

Cushman and Wakefield Türkiye’ye birincilik ödülü!

Dünyanın önde gelen bankacılık ve finans dergilerinden biri olan Euromoney, her yıl düzenlediği gayrimenkul anketinin 2016 kazananlarını açıkladı. Cushman & Wakefield Türkiye “Aracılık/ Kiralama” kategorisinde birinci olurken, üç farklı dalda derece alarak büyük bir başarıya imza attı.

Cushman and Wakefield ve Nike EMEA'dan dev güç birliği!

Dünyanın önde gelen gayrimenkul danışmanlık şirketlerinden Cushman and Wakefield, Nike EMEA tarafından Türkiye'de açılacak tüm yeni Nike Factory Store'ların proje yöneticiliğini üstlendi.

Cushman Wakefielda birincilik ödülü Haberi

Cushman Wakefielda birincilik ödülü

Uluslararası pek çok firmanın derecelendirildiği ankette dünyanın en büyük özel ticari gayrimenkul hizmetleri firması Cushman & Wakefield’ın Türkiye Ofisi “Gayrimenkul Kiralama” kategorisinde Türkiye birincisi oldu.

Bu yıl 10. kez gerçekleştirilen Euromoney Real Estate  Awards 2014, bir kez daha gayrimenkul sektörünün en iyilerini seçti. Bir jüri ya da panelden bağımsız, sadece müşteri ve sektör çalışanlarının oylarıyla tamamlanan anket, tüm dünyada önemli ve prestijli bir değerlendirme olarak kabul ediliyor. Anketin bir çok kategorisinde farklı bölge ve ülkelerde liderliğe oturan Cushman & Wakefield,  Türkiye Ofisi ile de bu önemli ankette ”Gayrimenkul Aracılık ve Kiralama” kategorisinde birinciliğe layık görüldü.

Türkiye'de gayrimenkul sektörünün farklı alanlarında faaliyetlerini sürdüren şirketlerin geniş katılımıyla gerçekleştirilen anketin sonucunu değerlendiren Cushman & Wakefield Yönetici Ortağı Toğrul Gönden şunları söyledi:

“Bu ödüle layık görüldüğümüz...