06 / 07 / 2024

CVK Mineral Madencilik Nakliyecilik İnşaat

CVK Mineral Madencilik Nakliyecilik İnşaat

CVK Mineral Madencilik Nakliyecilik İnşaat Taahhüt ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Park Konutları Şubesi, İbrahim Şencan Şube Müdürlüğü'nde 112 milyon 850 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

CVK Group 5 yılda 6 yeni otel açacak!

Madencilik sektöründe faaliyet gösteren ve 5 yıl önce Taksim CVK Otel ile turizm alanındaki ilk yatırımını yapan CVK Group, önümüzdeki 5 yılda 6 yeni otel açmayı planlıyor.

Dağdelen Madencilik Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dağdelen Madencilik Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Pusti tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 27 Mart'ta Kağıthane, Ortabayır Mahallesi'nde kuruldu.

Marsa Madencilik Akaryakıt Restoran İnşaat Nakliyat Peyzaj İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marsa Madencilik Akaryakıt Restoran İnşaat Nakliyat Peyzaj İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Semih Selman Bozkurt tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 27 Mart'ta kuruldu.

Çimenler Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Çimenler Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi, Salih Çimen Şube Müdürlüğü'nde 2 milyon TL'lik sermaye ile 26 Mart'ta Şişli, Halil Rıfat Paşa Mahallesi'nde kuruldu.

Özsultan Orman Ürünleri Madencilik Yapı İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özsultan Orman Ürünleri Madencilik Yapı İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Arzu Kocaata Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 26 Mart'ta kuruldu.

Virataş Yapı Madencilik Nakliyat İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Virataş Yapı Madencilik Nakliyat İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi, Bayram Kalaycı tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 19 Mart'ta Küçükçekmece, Yarımburgaz Mahallesi, Halkalı Altınşehir'de kuruldu.

Bulvar Madencilik Kalker Ocağı ve Kırma-Eleme Tesisi ÇED toplantısı 27 Mart'ta!

Bulvar Madencilik ve İhtiyaç Maddeleri Tur.Paz.San.Tic.Ltd.Şti tarafından yapılması planlanan Kalker Ocağı ve Kırma-eleme Tesisi Alan Genişletmesi ve Kapasite Artışı projesi ile ilgili Çevresel Etki Değerlendirmesi toplantısı yapılacak.

Karasu Sahil Parkı ihalesini Surtaş Madencilik İnşaat kazandı!

Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Recep Ören, “Projemiz ihalesini 4 milyon 847 bin 600 TL’lik teklifleri ile Surtaş Madencilik İnşaat Taahhüt Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kazanmıştır. Karasu ve şehrimize hayırlı olsun” dedi.

Gürsan Grup Madencilik Taahhüt İnşaat Kent Mobilyaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürsan Grup Madencilik Taahhüt İnşaat Kent Mobilyaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 Mart 2015'te, 50 bin TL sermaye bedeli ile Ataşehir'de Ümit Sakınç Müdür Temsil ve ilzama yetkililiğinde kuruldu.

FG Mühendislik Madencilik Anonim Şirketi kuruldu!

FG Mühendislik Madencilik Anonim Şirketi 4 Mart 2015 'te, 100 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt 'ta, Gökhan İlmaz Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda kuruldu.

CVK Group turizme odaklanarak büyüyecek!

2004 yılından bu yana madenden inşaata ve dış ticarete kadar çeşitli alanlarda faaliyet gösteren CVK grubun yönetim kurulu başkanı Fatih Çevik, ilk kez Ekonomist'e konuştu.

Tek-Koç Madencilik Limited Şirketi Ömerli Şubesi açıldı!

Tek-Koç Madencilik Limited Şirketi Ömerli Şubesi 19 Şubat 2015'te, 4 milyon TL sermaye ile Çekmeköy Ömerli Mahallesi 'nde, Abdullah Koçal Şube Müdürlüğü 'nde açıldı.

Esam Madencilik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Esam Madencilik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 16 Şubat 2015'te, 50 bin TL sermaye ile Ümraniye'de, Elif Dülger Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda kuruldu.

CVK Mineral Madencilik Nakliyecilik İnşaat Haberi

CVK Mineral Madencilik Nakliyecilik İnşaat
CVK Mineral Madencilik Nakliyecilik İnşaat Taahhüt ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Park Konutları Şubesi, İbrahim Şencan Şube Müdürlüğü'nde 112 milyon 850 bin TL'lik sermaye ile 21 Ekim'de kuruldu. 


CVK Mineral Madencilik Nakliyecilik İnşaat Taahhüt ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Park Konutları Şubesi iş konusu; Kendine ait veya kiralanan gayrimenkullerin kiraya verilmesi veya leasingi (kendine ait binalar, devre mülkler, araziler, müstakil evler, vb.) 


CVK Mineral Madencilik Nakliyecilik İnşaat Taahhüt ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Park Konutları Şubesi adres: Beyoğlu, Gümüşsuyu Mahallesi, Kolçak Sokak, Park Konutları Apartmanı,...