03 / 05 / 2024

D 100 Hereke Kavşağı trafiğe kapalı mı

D 100 Hereke Kavşağı trafiğe kapalı mı

İstanbul - Ankara D-100 Karayolu Hereke’de çelik konstrüksiyon yaya üst geçidi yapılacağı için Hereke köprülü kavşağı İzmit yönünün kapatılacağı ve trafiğin mevcut yan yoldan verileceği belirtildi.

Düzce Merkez'e 81 odalı otel geliyor! 58 milyon liraya mal olacak!

Düzce İli, Merkez İlçesi, Hamidiye Mahallesi, D-100 Karayolu Üzeri Çoban Mevkii, 1285 Sok. No:3 adresinde Rasyotek insan Kaynakları Bilişim Anonim şirketine ait olan otel genişletilerek, 81 Odalı Otel İşletmeciliği yapılması planlanıyor. Söz konusu otel projesi 58 milyon liraya mal olacak.

D-100 kara yolu İstanbul istikametinde ulaşım sağlanamıyor!

Bolu Dağı'nda sabah saatlerinde başlayan kar yağışı, akşam saatlerinde şiddetini artırdı. Kar yağışı sebebiyle D-100 kara yolunun Bolu Dağı Bakacak mevkinde bir TIR kayarak yolu kapattı.

Beylikdüzü D - 100 Alt Geçit Projesi imar planı askıda!

Beylikdüzü İlçesi, Beyzade Caddesi ve Esenyurt İlçesi, Adnan Kahveci Bulvarı D - 100 Alt Geçit Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 17.12.2018 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Pendik D-100 Karayolu ile sahil arasındaki bölüme ilişkin plan askıda!

Pendik İlçesi, D-100 Karayolu ile Sahil Arasında Kalan Kısma ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli plan askıya çıkarıldı.

Pendik D-100 Karayolu ile Sahil arasındaki kısma ilişkin plan tadilatı askıda!

Pendik D-100 Karayolu ile Sahil arasındaki kısma ilişkin hazırlanan imar planı tadilatı askıya çıkarıldı..

Kocaeli Büyükşehir D-100 42 Evler bölgesinde köprü yapıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin D-100 42 Evler bölgesinde inşa ettiği yaya köprüsü oluşmaya başladı...

Pendik D-100 Karayolu ile sahil arası imar planı askıda!

İstanbul Pendik İlçesi, D-100 Karayolu ile Sahil Arasında Kalan Kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli nazım imar planı askıya çıkarıldı...

Düzce eski sanayi çarşısı ne olacak?

Düzce Uzunmustafa ve Kültür mahallelerinin D-100 karayolunun güney kısmında bulunan, 'eski sanayi çarşısı' dönüşüyor.

Yeşil Yol Projesi ile D-100 karayolu şehrin dışına çıkarılıyor!

Yeşil Yol Projesi kapsamında, ulaşıma kapatılacak kent merkeziden geçen D-100 karayolunun 9,5 kilometrelik bölümde, şehrin ortasında yeşil bir kuşak oluşturulacak.

Kocaeli D-100’e yeni köprü!

D-100 Karayolu’nu Sabancı Kavşağı ve yan yollarının düzenlenmesiyle transit hale getiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ilçedeki düzenlemelere devam ediyor.

Kocaeli D-100 Karayolu üzerine bir yaya köprüsü daha!

D-100 Karayolunu Sabancı Kavşağı ve yan yollarının düzenlenmesiyle transit hale getiren Kocaeli Büyükşehir, yaya geçişlerinde de düzenleme yapıyor.

Kocaeli D-100 Karayolu genişletiliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, D-100 Karayolu’nun Sabancı Kavşağı ve Gölcük Kavşağı arasındaki kuzey ve güney yan yollarında genişletme ve sanat yapıları çalışmasına devam ediyor.

Kocaeli D-100 Karayolu’na yan yollar yapılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, D-100 Karayolu’nun Sabancı Kavşağı ve Gölcük Kavşağı arasındaki kuzey ve güney yan yollarda genişletme ve sanat yapıları çalışmasına devam ediyor.

D 100 Hereke Kavşağı trafiğe kapalı mı Haberi

D 100 Hereke Kavşağı trafiğe kapalı mı


D-100 karayolu Hereke Doğu Kavşağı İzmit istikameti, çelik konstrüksiyon yaya üst geçit köprüsü yapım çalışmaları nedeniyle 12-20 Kasım'da trafiğe kapatılacak


 Kocaeli Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü denetimi altındaki "Yollarda Trafik Güvenliği Bakımından Gerekli Görülen ve Aciliyet Arzeden Yerlerde Çelik Konstrüksiyon Yaya Üst Geçidi Yapım İşi" kapsamında montaj çalışması yapılacağı belirtildi.


Çalışmalar nedeniyle İstanbul-Ankara Devlet Yolu (D-100) Hereke Doğu Kavşağı İzmit istikametinin yarın saat 16.00'da trafiğe kapatılacağı ve 20 Kasım Perşembe günü ulaşıma açılacağı kaydedildi.


Bu süre içerisinde İzmit yönü geçişinin, mevcut olan yan yoldan verileceği kaydedilen açıklamada, "Bu çalışmalar sırasında geçici trafik işaretlemeleri yapılacak ve gerekli emniyet tedbirleri alınacaktır. Sürücülerin alternatif yolları kullanmaları ve yol üzerindeki trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekmektedir" ifadeleri kullanıldı.


D-100 karayolu Hereke Doğu Kavşağı İzmit...