02 / 05 / 2024

D. Abdul Hafid Abdul Karem

D. Abdul Hafid Abdul Karem

Rakkan İnşaat Taahhüt Turizm Tekstil İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cemal Saitoğlu, D. Abdul Hafid Abdul Karem tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Luxury İstanbul Ahşap Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Luxury İstanbul Ahşap Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Ali Bayraktar ve Samer Abdul Hamıd ortaklığında kuruldu.

A2z Proje İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A2z Proje İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdul Rehmn Shamtıa tarafından kuruldu.

Dtr Proje İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dtr Proje İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdul Rehmn Shamtıa tarafından kuruldu.

Steps Gayrimenkul Danışmanlık Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Steps Gayrimenkul Danışmanlık Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'de Mahmut Keşe ve Abdul Rahman Al Kılanı ortaklığında kuruldu!

Mawla Ali Group Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mawla Ali Group Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Abdul Azız Azızı, Hüsamettin Şahap, Nakıbullah Omarı ve Samıullah Samkanay ortaklığında kuruldu.

Asa Group Global Turizm Dış Ticaret Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Asa Group Global Turizm Dış Ticaret Ve Danışmanlık Limited Şirketi Zeytinburnu’nda  100 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Samet Akbalık tarafından kuruldu.

Altın Yay Group İnşaat Gayrimenkul Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altın Yay Group İnşaat Gayrimenkul Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 1 milyon TL sermaye bedeli  ile Abdul Hadı Rahmanı, Ikramuddın Nızamuddın ve Seyfeddin Burhan tarafından kuruldu.

Nar Grup Gayrimenkul Turizm Lojistik Danışmanlık Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nar Grup Gayrimenkul Turizm Lojistik Danışmanlık Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Jalıl Noorı ve Mohammad Naeem Aman ortaklığında kuruldu.

Bab Group Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bab Group Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Rahman Boushı tarafından kuruldu.

Marble Tower İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marble Tower İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Fattah Almshantaf tarafından kuruldu.

STT Star Travel Turizm İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

STT Star Travel Turizm İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Abdulğani Tetik ve Abdulla Ghareeb F A Al Enazi ortaklığında kuruldu.

Matrix Araç Kiralama Turizm Organizasyon Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Matrix Araç Kiralama Turizm Organizasyon Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Sarmad I. Al-Anı, Khalıd Mohammed Abdul Razzak ve Mahmood H.S. Al-Anı ortaklığıyla kuruldu.

Damas Group Gayrimenkul ve Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Damas Group Gayrimenkul ve Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdul Rahman    Saloum tarafından kuruldu...

D. Abdul Hafid Abdul Karem Haberi

D. Abdul Hafid Abdul Karem

Rakkan İnşaat Taahhüt Turizm Tekstil İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cemal Saitoğlu, D. Abdul Hafid Abdul Karem tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 30 Mayıs'ta kuruldu. 


Rakkan İnşaat Taahhüt Turizm Tekstil İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; AMAÇ VE KONU: Madde 3- Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. İNŞAAT  1-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerine kat karşılığı binalar yapmak. 2-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, köprüler, barajlar ve göletler,park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil...