07 / 05 / 2024

D Cafe tasarım

D Cafe tasarım

Y. Mimar Murat Aksu ve Y. Mimar Umut İyigün ortaklığındaki MuuM’un, Doğuş Otomotiv’in Şekerpınar Kampüsü içerisinde tasarladığı D Cafe, modern ve yalın mimari tasarımıyla etkili bir duruş sergiliyor.

Dünyam Tasarım Mimarlık Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Anonim Şirketi kuruldu!

Dünyam Tasarım Mimarlık Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Anonim Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Çamur tarafından kuruldu.

Dome + Partners mimarlık Avrupa'ya tasarım ihraç edecek!

Kazakistan, Gürcistan, Azerbaycan, Libya, Gana ve Rusya'da 10 irtibat ofisi bulunan mimarlık şirketi Dome + Parners, dünyada tasarım ofisleri açmaya başladı.

Facade Dış Cephe Tasarım Uygulama Ve Sistem Çözümleri Limited Şirketi kuruldu!

Facade Dış Cephe Tasarım Uygulama Ve Sistem Çözümleri Limited Şirketi Korkut Güneş tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Tasarım Tomtom Sokakta Projesi başladı!

Modacı ve tasarımcılar tarafından düzenlenen ''Tasarım Tomtom Sokakta Projesi'' etkinliği başladı.Etkinlik, 23 Ekim pazar gününe kadar devam edecek.

Imaj Düşler Tasarım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Imaj Düşler Tasarım Ticaret Limited Şirketi bugün Özkan Benli tarafından 10 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta kuruldu.

Bien Seramik'ten ödüllü tasarım!

Türkiye seramik sektörünün çevre dostu ve yenilikçi markası Bien, dünyanın en önemli seramik fuarlarından Cersaie’de son teknoloji ile üretilmiş en gözde ve ödüllü tasarımlarıyla katılacak. İşte Bien Seramik tasarımları...

İD İstanbul Tasarım Mimarlık ve Müteahhitlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İD İstanbul Tasarım Mimarlık ve Müteahhitlik Ticaret Limited Şirketi, Muhammet Taşlı ve İdil Özbek ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 6 Ocak'ta Beyoğlu, Tomtom Mahallesi, Tomtom Kaptan Sokak'ta kuruldu.

Designnobis tasarım ekibi Almanya'dan ödül aldı!

ODTÜ Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Hakan Gürsu başkanlığındaki "Designnobis" tasarım ekibi, projeleriyle Almanya'da düzenlenen tasarım yarışmasında 3 ödüle layık görüldü.

D Cafe modern ve yalın tasarımıyla dikkat çekiyor!

Y. Mimar Murat Aksu ve Y. Mimar Umut İyigün ortaklığındaki MuuM’un, Doğuş Otomotiv’in Şekerpınar Kampüsü içerisinde tasarladığı D Cafe, modern ve yalın mimari tasarımıyla etkili bir duruş sergiliyor.

MuuM tasarımı D Cafe mimari tasarımıyla dikkat çekiyor!

Y. Mimar Murat Aksu ve Y. Mimar Umut İyigün ortaklığındaki MuuM’un, Doğuş Otomotiv’in Şekerpınar Kampüsü içerisinde tasarladığı D Cafe, modern ve yalın mimari tasarımıyla etkili bir duruş sergiliyor.

ILDC 2015 Uluslararası Asansör Tasarım Yarışması sonuçları açıklandı!

ETMK desteği ile düzenlenen ILDC 2015 Uluslararası Asansör Tasarım Yarışması sonuçlandı. Asansör İstanbul Fuarı kapsamında uluslararası ölçekte düzenlenen tasarım şöleninde, bu yıl bina dışından asansör çözümleri yarıştı.

İzmir kentsel tasarım yarışmasında 500 bin TL ödül verilecek!

İzmir’de 122 hektarlık alan için 500 bin TL ödüllü “Kentsel Tasarım ve Mimari Fikir Projesi Yarışması” düzenleniyor. Projenin teslim tarihi 26 Mayıs 2015 saat 17.00 olarak belirlendi.

İzmir Aktepe ve Emrez için kentsel tasarım yarışması düzenleniyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Gaziemir'deki 122 hektarlık alan için 500 bin TL ödüllü 'Kentsel Tasarım ve Mimari Fikir Projesi Yarışması' düzenledi. Yarışmada proje teslim tarihi 26 Mayıs 2015 saat 17.00 olarak belirlendi

D Cafe tasarım Haberi

D Cafe tasarım

Y. Mimar Murat Aksu ve Y. Mimar Umut İyigün ortaklığındaki MuuM’un, Doğuş Otomotiv’in Şekerpınar Kampüsü içerisinde tasarladığı D Cafe, modern ve yalın mimari tasarımıyla etkili bir duruş sergiliyor. İç ve dış mekan arasındaki ilişkiyi kullanıcı dostu bir tavırla ele alarak, yüksek standartlarda sosyal alan imkanı sunan D Cafe, kampüs içerisinde sadece gelip-geçilen bir durak olmaktan öte, zamana değer katan bir odak noktasına dönüşüyor.


Türkiye’nin birçok kentinde farklı ölçeklerde ve niteliklerde projelere imza atan MuuM’un, Doğuş Otomotiv’in Kocaeli Şekerpınar’da yer alan yerleşkesi içerisinde tasarladığı D Cafe, yalın ve mimari bir dilin rehberliğinde çağdaş ve etkili bir tavır sergilerken, dışa dönük kurgulanan şeffaf yapısıyla da kullanıcılarının motivasyonunu arttıran bir sosyal iletişim alanı meydana getiriyor. Yerleşke içerisindeki çalışanların ihtiyaçlarına optimum koşullarda cevap verecek...