15 / 05 / 2024

D Group Meridian Mühendislik iletişim

D Group Meridian Mühendislik iletişim

D Group Meridian Mühendislik Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Cahit Doğan Kurt tarafından kuruldu.

D Group Meridian Mühendislik Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

D Group Meridian Mühendislik Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Cahit Doğan Kurt tarafından kuruldu.

Eiffel Group Turizm Otomotiv Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eiffel Group Turizm Otomotiv Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 2 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulrahman Ageel, Mahmoud Alheraısh ve Mustafa Doğan ortaklığında kuruldu. 

Elora Group Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elora Group Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 250 bin TL sermaye bedeli ile Ali Jilanı ve Ramazan Kuş ortaklığında kuruldu. 

Tetra Group İnşaat Mühendislik Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tetra Group İnşaat Mühendislik Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Myrat Amangeldıyev ve Serkan Zorel ortaklığında kuruldu. 

Kanfash Group İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kanfash Group İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tarek Kanfach, Oubıda Konfoch ve Abdulmoeın Kanfash ortaklığında kuruldu. 

Luxury Group Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Luxury Group Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Hussaın Jaafer ve Mahdı Alıskandaranı ortaklığında kuruldu.

Cratos Group İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cratos Group İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Yazdan Shoanı tarafından kuruldu.

Alyami Group İnşaat Emlak Gayrimenkul Petrol Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alyami Group İnşaat Emlak Gayrimenkul Petrol Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi  bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mansour Alyamı tarafından kuruldu. 

Huseini Group İnşaat Hayvancılık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Huseini Group İnşaat Hayvancılık Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ra 400 bin TL sermaye bedeli ile Samır Huseını ve Samar Harırı ortaklığında kuruldu. 

In House Group İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

In House Group İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Khaled Sulaıman, Khaled Qarwsh, Hanna Alı, ldullatef Shaebanı ve Malak Alkhatıb ortaklığında kuruldu. 

Alaqeeq Group İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alaqeeq Group İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 1 milyon TL sermaye bedeli ile MHD Toufek Antar, Abdul Rahman Antar, Mohammad Anas Antar, Ahmad Antar ve MHD Taha Antar ortaklığında kuruldu. 

East Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

East Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar’da 20 bin TL sermaye bedeli ile Yaser Saffı, M.A Khalılzıke Al- Bayatı, Ahmad Abdul-Ghanı, Tarık Alhashımu ve CahitKahtanoğlu ortaklığında kuruldu. 

Erd Group İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erd Group İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Erdoğan tarafından kuruldu. 

D Group Meridian Mühendislik iletişim Haberi

D Group Meridian Mühendislik iletişim

D Group Meridian Mühendislik Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Cahit Doğan Kurt tarafından kuruldu.

D Group Meridian Mühendislik Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
MÜHENDİSLİK VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ a. Her türlü Elektrik, mekanik elektrik projelerine yönelik mühendislik ve danışmanlık hizmetleri vermek. b. Her türlü elektrik projeleri hazırlama ve danışmanlık hizmeti vermek c. Her türlü elektrik ve tesisat projeleri çizmek veya çizdirmek bu konuyla ilgili açılmış olan ihalelere iştirak etmek d. Her türlü mimari projelere yönelik mühendislik ve danışmanlık hizmetleri vermek, proje ve uygulamalarını yapmak. e. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat mühendisliği projelerinin yapılması ve yaptırılması, projelerinin tasdikinin yapılması ve yaptırılması, yapılmış bulunan projenin tadilat ve değişikliğinin yapılması...