09 / 05 / 2024

Daf Yalıtım Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Daf Yalıtım Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Daf Yalıtım Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Deniz Çelik ve Mehmet Özçağın tarafından kuruldu.

Yalı Grup Yapı Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalı Grup Yapı Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Paşahan, Murat Polat, Selim Sözer ve Yasin Çağlar ortaklığında kuruldu.

İnşaat sektöründe ihracat hamlesi! Bosna Hersek’e yalıtım köpüğü ithal edilecek!

İnşaat sektöründe hizmet veren bir Bosna Hersek firması, dünya ticaretinin buluşma noktası TurkishExporter’da bir ilan paylaştı. Söz konusu ilanda, Türkiye’den yalıtım köpüğü ithal edileceğini ifade etti.

Keçi kılından yüksek performanslı ses ve ısı yalıtım malzemesi üretildi! İşte faydaları...

Marterm, Kahramanmaraş'ta son bir senedir akademisyenlerden oluşan bir kadroyla AR-Ge faaliyetleri yürüterek, 'Keçi kılı içerikli ses ve ısı yalıtım' ürününün üretimine başladı. Keçi kılından yüksek performanslı ses ve ısı yalıtım malzemesi resmen üretildi. Peki nerelerde kullanılır, faydaları neler

Mbl Proje Tasarım Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Danışmanlık Sanayi Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı! 

Mbl Proje Tasarım Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Danışmanlık Sanayi Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Mbl Proje Tasarım Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Danışmanlık Sanayi'nin merkezi Maltepe'de yapıldı. 

Abc Yalıtım Ve Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Danışmanlık Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abc Yalıtım Ve Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Danışmanlık Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Kaan Dişkaya tarafından kuruldu.

Afa Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Kuruldu!

Afa Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Arnavutköy’de  Akif Fuat Alagöz tarafından kuruldu.

Dydk Yalıtım Danışmanlık İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dydk Yalıtım Danışmanlık İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Osman Duydukoğlu tarafından kuruldu.

Hatinoğlu Tasarım Mimarlık Danışmanlık Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Hatinoğlu Tasarım Mimarlık Danışmanlık Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Pendik'te Evrim Özlem Hatinoğlu ve Ömer Hatinoğlu ortaklığında kuruldu.

Türkmenabad Mimarlık Yapı Tasarım Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkmenabad Mimarlık Yapı Tasarım Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Babamyrad Abdullayev tarafından kuruldu.

Cordia Yalıtım Tekstil Kimya İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cordia Yalıtım Tekstil Kimya İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Öztürk tarafından kuruldu.

Yg Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi açıldı!

Yg Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi 2 milyon 500bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Çoşut tarafından açıldı.

Türktaş Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türktaş Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Emre Cebiroğlu, Hasan Salih ve Taha Yasin Akçay ortaklığında kuruldu.

Opus Stüdyo Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Mühendislik Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Opus Stüdyo Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Mühendislik Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 240 bin TL sermaye bedeli ile Umut Can Tamtekin, Atakan Tamtekin ve Yasemin Green ortaklığında kuruldu.

Daf Yalıtım Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Haberi

Daf Yalıtım Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi


Daf Yalıtım Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Deniz Çelik ve Mehmet Özçağın tarafından kuruldu!


Daf Yalıtım Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından...