27 / 04 / 2024

Dağ Altı Yürüyüş ve Bisiklet Yolu Projesi

Dağ Altı Yürüyüş ve Bisiklet Yolu Projesi

Kartepe'yi turizm ile anılan bir ilçe konumuna getirmek için çalışan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, 24 bin kilometre uzunluğundaki Dağ Altı Yürüyüş ve Bisiklet Yolu Projesi'nin ilgili hazırlıklarına hız verdi.

Avrupa’da büyük emlak depremi: Genç emlak kralı battı, sektörü domino etkisi korkusu sardı!

Avrupa’nın emlak kralı 42 yaşındaki Rene Benko’nun patronu olduğu ve milyarlarca borcu olan Signa Holding’e kayyum atandı. Holding, Avrupa’da büyük emlak depremine neden olurken, emlak ve finans sektörünü de domino etkisi korkusu sardı

Japonya'da 2023 yılında iflas eden inşat şirketlerinin sayısı 1.693 oldu!

Japonya'da 2023 yılındaki kurumsal iflaslar, bir önceki yıla göre yüzde 35.2 oranında artarken inşaat sektörü en çok iflasın gerçekleştiği ikinci sektör oldu. 

Hatay’da acil yıkılacak 79 bin 150 binadan 46 bin 600’ünün enkazı kaldırıldı! Şehir tanınamaz hale geldi!

6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli depremlerde en büyük hasarı alan Hatay’da acil yıkılacak, yıkık ve ağır hasarlı 79 bin 150 binadan 46 bin 600’ünün enkazı kaldırılması ile şehir adeta tanınamaz hale geldi. 

Tuvalet kağıtlarında büyük indirim; Carrefour'da kağıt ürünlerinde süper fiyatlar

Carrefour'da kağıt ürünlerinde fiyatlar düştü. Tuvalet kağıdında yüzde 20'ye varan indirim oldu. İşte Carrefour tuvalet kağıdı fiyatları...

İspanya'da Altın Vize uygulamasıyla son 10 senede yabancılar 5 bin 419 emlak satın aldı!

Aktarılan detaylara göre, İspanya'da yabancı yatırımcıları çekmek ve ekonomiye katkı sağlamak için 2013 yılında yürürlüğe giren "Altın Vize" uygulamasıyla yabancıların 5 bin 419 emlak satın aldığı kaydedildi.

İstanbul’da İmar Yönetmeliği değişiyor: Deprem konteyneri zorunlu olacak!

İstanbul'daki çürük yapı stokunu depreme karşı güçlendirmek amacıyla İBB yasal mevzuatta gerekli değişiklikleri yapmak için adım attı. İstanbul’da İmar Yönetmeliği değişiyor: Deprem konteyneri zorunlu olacak!

İstanbul’da büyük deprem olacak mı? İşte uzmanların tek tek görüşleri!

Kahramanmaraş merkezli yaşanan büyük depremlerin ardından gözlerin çevrildiği İstanbul’da büyük bir deprem olacak mı tartışmaları iyice alevlendi. Kimi jeologlar, İstanbul’da en az 7,5 büyüklüğünde bir deprem olacağını iddia ederken, kimileri ise buna ihtimal vermiyor. Peki hangi uzman ne diyor?

Prof. Dr Süleyman Pampal'dan tüyler ürperten uyarı: İstanbul depremi için beş altı yıl zaman kaldı!

Jeoloji yüksek mühendisi Prof. Dr Süleyman Pampal, İstanbul depreminin kapıda olduğunu dile getirerek, İstanbul depreminin yüzde 60-70 ihtimale yükseldiğini söyledi. Pampal, "Şurada beş altı yıl zaman kaldı." dedi.

Teknosa’da televizyonlar yüzde indirimli! 10 Şubat 2023 fiyat listesi…

Teknosa’da televizyonlar yüzde indirimli satılıyor. Seçili ürünler etiket fiyatından yüzde 50 düşerek satışta. İşte 10 Şubat 2023 fiyat listesi…

Altın fiyatlarında bu defa da altılı masa depremi! İslam Memiş bir açıkladı pir açıkladı, duyanların yüreği ağzına geldi

Altın fiyatlarında bu defa da altılı masa depremi... İslam Memiş bir açıkladı pir açıkladı, duyanların yüreği ağzına geldi... Hemen bakın...

Flo’da büyük kış indirimi başladı! Yüzde 50’ye varan indirimleri sakın kaçırma! 8 Ocak 2023’te sona eriyor!

Ayakkabı devlerinden Flo’da büyük kış indirimi başladı. Yüzde 50’ye varan indirimler kaçırılmayacak cinsten. Kampanya 8 Ocak 2023’te sona eriyor. İşte indirimli ürünler.

Kelebek Mobilya'da tüm ürünlerde geçen net yüzde 20 indirim fırsatı! 22 Aralık 2022 fiyat listesi

Kelebek Mobilya'da tüm ürünlerde geçen net yüzde 20 indirim fırsatı vatandaşları bekliyor. Peki Kelebek mağazasında hangi ürünler ne kadar oldu?

Atasay'dan 22 takıda net yüzde 40 indirim fırsatı! Bu kampanya kaçmaz! 3 Ekim 2022 Atasay fiyat listesi...

Atasay 22 takı çeşidinde net yüzde 40'a varan indirim kampanyası başlattı. Herke bu kampanyanın detaylarını araştırıyor. Peki Atasay'da altın ve pırlanta küpei kolye, yüzük ve bileklik fiyatları ne kadar? İşte Atasay kampanyalı ürünler fiyat listesi 3 Ekim 2022...

Dağ Altı Yürüyüş ve Bisiklet Yolu Projesi Haberi

Dağ Altı Yürüyüş ve Bisiklet Yolu Projesi

Kartepe Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü tarafından yürütülen proje için başta Orman ve Su İşleri Bakanlığı gibi ilgili kurum ve kuruluşlardan onay alınarak, Dağ Altı Yürüyüş ve Bisiklet Yolu'nun güzergahı belirlendi. Başkan Üzülmez, yerleşim merkezleri ile bağlantısı sayesinde bölgedeki ticari hayatı da olumlu etkileyecek bu proje ile dağ eteklerini daha işlevsel hale getireceklerini ve ilçe turizmine artı bir değer daha kazandırmak için kolları sıvadıklarını kaydetti. Başkan Üzülmez, projelerine destek veren Büyükşehir Belediyesi'ne de teşekkür etti. 

Yeni...