02 / 05 / 2024

dağ mühendislik bahçekent

dağ mühendislik bahçekent

Bahçekent Tual Konutları satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Bu ay satışa sunulması beklenen Tual Bahçekent projesi 365 milyon lira yatırım bedeline sahip...

Dağ Mühendislik, Tual Comfort projesini resmen büyütüyor! Projeye 65 yeni konut ilave ediliyor!

Dağ Mühendislik Avcılar Firuzköy'de hayata geçireceği Tual Comfort projesinde 415 olan konut sayısını 480'e çıkarıyor.

Da Mühendislik Proje Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Da Mühendislik Proje Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy'de Cenk Aslanboğa tarafından kuruldu.

Dağ Mühendislik Tual Comfort!

Dağ Mühendislik Tual Comfort projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede toplam 480 adet konut yer alıyor.

Erzurum'da mühendislik hizmeti olmayan yapılar depremde hasar gördü!

Erzurum'da meydana gelen deprem sonrasında hasar alan yapılarda mühendislik hizmeti alınmadığı tespit edildi. 

Bahçekent Emlak Konutları değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bahçekent Emlak Konutları'nın değerleme raporunu yayınladı...

Havin Mimarlık Mühendislik Gıda İnşaat'ın merkez nakli yapıldı!

Havin Mimarlık Mühendislik Gıda İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. Havin Mimarlık Mühendislik Gıda İnşaat'ın merkezi Bahçelievler'e taşındı.

Bahçekent Emlak Konutları değerleme raporu 2018!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bahçekent Emlak Konutları için  hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Tual Adalar ve Tual Bahçekent'te 185 milyon TL’lik satış!

Emlak Konut güvencesiyle Dağ Mühendislik tarafından hayata geçirilen Tual Adalar ve Tual Bahçekent projelerinde başlayan “Türkiye İçin Kazanç Vakti” kampanyası kapsamına yoğun ilgi gösterildi. İki projede 45 günde toplam 185 milyon TL’lik satış gerçekleşti.

Dağ Mühendislik'in PR ajansı Banu Ergin PR oldu!

Banu Ergin PR, 2016 yılında Türkiye’nin en çok satış yapan ilk üç firması arasında olan Dağ Mühendislik’in iletişim çalışmalarını yürütecek...

Dağ Mühendislik Tual Bizim Mahalle projesi!

Dağ Mühendislik Tual Bizim Mahalle projesi 270 bin 620 metrekare inşaat alanına sahip. Proje genelinde yaklaşık 6 bin konut yer alacak...

Kapıdağ Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kapıdağ Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Şener     Kahya tarafından Fatih'te kuruldu.

Dağ Mühendislik'ın ajansı MODD/group oldu!

Yeni nesil ajans MODD/group, müşteri portföyüne Dağ Mühendislik’i ekledi.  MODD/group, 8 bini aşkın konut üretimiyle Türk ekonomisine ciddi katkılar sunan Dağ Mühendislik ile anlaştı.

Dağ Mühendislik Avrupa turuna kaldığı yerden devam ediyor!

Geçtiğimiz Aralık ayında Danimarka'nın başkenti Kopenhag'da yaşayan Türk vatandaşlarına yönelik özel ön lansman etkinliğine imza atan Dağ Mühendislik, bu sefer de başarılı tanım organizasyonlarını 10 Mart’ta da Stockholm’e taşıyacak..

dağ mühendislik bahçekent Haberi

dağ mühendislik bahçekent


İstanbul Başakşehir'e bağlı Hoşdere bölgesinde yükselen Tual Bahçekent  projesi Dağ Mühendislik ve Dağ Mimarlık tarafından inşa ediliyor. Emlak Konut güvencesiyle yükselen Tual Bahçekent projesinin satışları bu ay içerisinde başlayacak.


Tual Bahçekent projesi 365 milyon lira yatırım bedeline sahip. 152 bin 621 metrekare alanda inşa edilecek olan Tual Bahçekent Evleri projesi 4, 14, 25 ve 26 katlı 23 blok olarak tasarlandı. 


Bahçekent Tual Konutları satış ofisi ile 444 9 324 numaralı telefonu arayarak irtibata geçebilirsiniz. Tual Bahçekent Evleri projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daire tipleri bulunuyor.


Tual Bahçekent projesinde 1.800 adet daire, 57 adet mağaza, 300 yataklı özel hastane, 3 kreş, 2 özel okul, 3 bin kişilik yurt yapılması planlanıyor. Projenin toplam inşaat alanı 485 bin 137 metrekare.



Bahçekent Tual Konutları satış ofisi

Telefon: 444...