15 / 05 / 2024

Dağkazanlı Turizm İnşaat nerede

Dağkazanlı Turizm İnşaat nerede

Dağkazanlı Turizm İnşaat Danışmanlık Medikal İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 400  bin TL sermaye bedeli ile Hassan Darkazanlı tarafından kuruldu. 

Sienalt Gıda Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Sienalt Gıda Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Aliş Türk ve Sinan Türk ortaklığında kuruldu.

Bozo Gıda Turizm İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bozo Gıda Turizm İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 6 milyon TL sermaye bedeli ile Eşref Alparslan tarafından kuruldu.

Erturk Sağlık Turizm İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erturk Sağlık Turizm İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ersin Erler tarafından kuruldu.

Doku Gıda Turizm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Doku Gıda Turizm İnşaat Limited Şirketi Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Doğan ve Zeki Kulaç ortaklığında kuruldu.

Neslihan Turizm İnşaat Sağlık Gıda Temizlik Limited Şirketi kuruldu!

Neslihan Turizm İnşaat Sağlık Gıda Temizlik Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Neslihan Aktaş tarafından kuruldu.

Paşababa Turizm İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Paşababa Turizm İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 15 milyon TL sermaye bedeli ile Hacı Demircan, Mustafa Özen ve Samıra Seyfı ortaklığında kuruldu.

Ifs Internatıonal Gıda Petrol Ürünleri Turizm İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ifs Internatıonal Gıda Petrol Ürünleri Turizm İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleşti. Ifs Internatıonal Gıda Petrol Ürünleri Turizm İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Tuzla'da yapıldı.

Denizler Gayrimenkul Reklam Pazarlama Turizm İnşaat Gıda Organizasyon Ticaret Limited kuruldu!

Denizler Gayrimenkul Reklam Pazarlama Turizm İnşaat Gıda Organizasyon Ticaret Limited Zeytinburnu'nda Murat Vargün tarafından kuruldu.

Alsqour Rent A Car Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Alsqour Rent A Car Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’nda Fehim Bozoğlan ve Zekeriya Bozoğlan ortaklığında kuruldu.

Karaçelik Gayrimenkul Turizm İnşaat Gıda Ve Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaçelik Gayrimenkul Turizm İnşaat Gıda Ve Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Zafer Karaçelik tarafından kuruldu.

Vema Turizm İnşaat Otomotiv Tarım Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Vema Turizm İnşaat Otomotiv Tarım Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan’da Mahmut Yontürk tarafından kuruldu.

Marsan Turizm İnşaat Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marsan Turizm İnşaat Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta kuruldu. 

Alkasan Group Turizm İnşaat Tarım Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alkasan Group Turizm İnşaat Tarım Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Büşranur ALkanat tarafından kuruldu.

Dağkazanlı Turizm İnşaat nerede Haberi

Dağkazanlı Turizm İnşaat nerede

Dağkazanlı Turizm İnşaat Danışmanlık Medikal İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 400  bin TL sermaye bedeli ile Hassan Darkazanlı tarafından kuruldu. 

Dağkazanlı Turizm İnşaat Danışmanlık Medikal İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu: ana sözleşmesinde yazılı olan işler.

Dağkazanlı Turizm İnşaat Danışmanlık Medikal İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres: İskenderpaşa Mah.Kızanlık Cad. Gözde Apt.No:2/2...