18 / 05 / 2024

Dağlıoğlu Grup şirket binası inşaatı

Dağlıoğlu Grup şirket binası inşaatı

Dağlıoğlu Şirketler Grubu sahibi Erol Dağlıoğlu, bünyelerindeki şirketleri 11 milyon lira yatırım bedeline sahip ve inşası devam eden grup binasında tek çatı altında toplayacaklarını söyledi.

Şehir hastanelerinde yap-sat dönemi başladı

Türkiye’de bir taraftan şehir hastaneleri hızla artarken, diğer taraftan da satışı için masaya oturulduğu kaydedildi. Buna göre, Devlet Yatırım Ofisi Başkanı Dağlıoğlu, KÖİ yöntemi ile yapılan projeler satışın masada olduğunu, 22 şehir hastanesinden biri için Körfez’den bir yatırımcı ile görüşmeleri

Şehir hastanelerinin satışına ilişkin kritik açıklama: Körfezli yatırımcıyla görüşme sürüyor!

Devlet Yatırım Ofisi Başkanı Ahmet Burak Dağlıoğlu, yaptığı açıklamada, daha küçük tesisleri tek bir çatı altında toplamak amacıyla inşa edilen 22 şehir hastanesinden bir tanesinin Körfezli bir yatırımcıya satışı konusunda görüşmelerin devam ettiğini söyledi.

Marmara depremi er ya da geç olacak! Prof. Dr. Kadıoğlu, İstanbul için acil eylem planını açıkladı!

Ankara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Dekanı Prof. Dr. Yusuf Kağan Kadıoğlu, beklenen büyük Marmara depreminin er ya da geç olacağını dile getirdi ve önemli uyarılarda bulundu. İşte o açıklamalar...

Kılıçoğlu, Megaron profesyonel çatı hizmeti sunmaya başladı

Evlerimizde çatının uzun ömürlü ve sıkıntısız olması ve doğru bir ürün tercih edilmesi kadar uygulamanın doğru yapılması işe ilişkilidir. Bu kapsamda Kılıçoğlu, Megaron profesyonel çatı hizmeti sunuyor. İşte detaylar...

Beyoğlu Halıcıoğlu 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Beyoğlu ilçesi, Halıcıoğlu Mahallesi ve Çıksalın Mevkii, 1/5000 ölçekli 16.03.2023 tasdik tarihli plan askıya çıkarıldı.

Türkiye'ye son 20 yılda 250 milyar dolardan fazla yabancı yatırım geldi!

Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Başkanı Dağlıoğlu, 2003'ten bu yana 250 milyar doların üzerinde yatırım alındığı belirterek, "Önümüzdeki dönem için ortaya konan hedefler, yapısal reform ajandamız yatırımcıların ilgisini çekiyor" dedi.

Hayrıoğlu Grup Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Hayrıoğlu Grup Yapı Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Hayrıoğlu tarafından kuruldu.

Eski Habipler ve Malkoçoğlu Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Sultangazi İlçesi, Eski Habipler Mahallesi, 6164 Parsel ve Bir Kısım Tescil Harici Alan ile Malkoçoğlu Mahallesi Muhtelif Parselleri Kapsayan Alana İlişkin Askı İtirazları Kapsamında Hazırlanan 1/5000 NİP Ve 1/1000 UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Emlak Konut GYO Saraçoğlu Mahallesi'nden ev almak isteyenlere müjde! Hemen teslim 119 konut 1 Eylül'e kadar satışta!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ankara Çankaya'da yenileme çalışmaları tamamlanan Saraçoğlu Mahallesi'ndeki 119 konutu satıyor. 25 Ağustos olarak belirlenen son satış günü 1 Eylül'e uzatıldı. İşte ayrıntılar...

Yabancı yatırımlar bu yıl 2022'yi aşabilir!

Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Başkanı Burak Dağlıoğlu, Türkiye'ye geçen yıl 13,3 milyar dolar yabancı yatırım geldiğini belirterek, "Geçen yılın üstünde bir yatırım çekebiliriz. Yatırımcının ilgisi artarak devam ediyor" dedi.

Gençoğlu Grup Elektrik Elektronik İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençoğlu Grup Elektrik Elektronik İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Gençkurt, Şeref Gençkurt ve Zafer Çepnioğlu ortaklığında kuruldu.

Kartal Çavuşoğlu Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı askıda!

Kartal ilçesi, Çavuşoğlu Mahallesi, 5762 ada, 407 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 13.07.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

TCMB Başkanı Kavcıoğlu'ndan kritik 2022 açıklaması! Gıda fiyatları ne olacak?

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu, 2022 yılına ait üçüncü enflasyon raporunu gerçekleştirdiği toplantıda açıkladı.

Dağlıoğlu Grup şirket binası inşaatı Haberi

Dağlıoğlu Grup şirket binası inşaatı

Dağlıoğlu Şirketler Grubu sahibi Erol Dağlıoğlu, bünyelerindeki şirketleri 11 milyon lira yatırım bedeline sahip ve inşası devam eden grup binasında tek çatı altında toplayacaklarını söyledi. 


Grup bünyesinde Dağlıoğlu Kömür, Solar Kent, Uludağ Tavuk, Kutlukent Tavuk, Zeyn Yapı, Çevre Ekipman ve Ulumar ile birlikte 10 firma bulunduğunu belirten Erol Dağlıoğlu, "Şirketlerimizi tek çatı altında toplama hedefiyle İzmir Yolu üzerinde grup binası inşasına başladık. Yıl sonuna kadar projeyi tamamlamayı hedefliyoruz. 


18 bin metrekare inşaat alanına sahip bina yatırımımızın 11 milyon lirayı bulmasını bekliyoruz. Grup merkezimizle birlikte daha kurumsal bir yapıya kavuşacağız. Önümüzdeki süreçte yeni şirketler kurmak yerine, bünyemizdeki mevcut şirketleri köklendirmek istiyoruz. 


Dağlıoğlu Kömür olarak sektörde ciddi bir paya sahibiz. İstiyoruz ki, diğer şirketlerimizde de bu ivmeyi yakalayalım" dedi. Dağlıoğlu, grup şirketleri olarak bu...