30 / 04 / 2024

Daha yapacak çok işimiz var toplantısı

Daha yapacak çok işimiz var toplantısı

“Daha yapacak çok işimiz var” konulu basın toplantısında İstanbul’daki yatırım ve yeni projeleri anlatan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş , “Boğazı Marmaray ile Haliç’i metro ile geçtik” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın işaret ettiği yeni yıl için emekli maaşlarına yönelik planı belli oldu

Emeklilik ikramiyelerinin 5 bin lira olarak belirlenmesiyle geri sayıma girildi. Sosyal Güvenlik Kurumu, kapsamlı reformlarıyla dikkat çekiyor ve bu yeniliklerin uygulanması için günleri saymaya başladı. Ev hanımlarına emeklilik hakkı ve daha birçok reform Meclis'in gündemine taşındı.

Yeni Opel Corsa, Ekim'de Türkiye yollarında olacak!

Otomotiv devi Opel’in,Türkiye ve daha birçok ülkede en çok satışu yapılan B segmentindeki modeli olan Corsa, yenilenen yüzüyle önümüzdeki Ekim ayında hem içten yanmalı motor seçenekleri hem de elektrikli versiyonuyla Türkiye yollarında olacak. 

Milli Emlak'tan sadece 286 bin TL'ye arsa fırsatı! İşte kelepir fiyatına arsa satışının olduğu iller

Emlak yatırımı düşünenler için harika bir fırsat! Türkiye'nin dört bir yanında, Antalya'dan Balıkesir'e, Bursa'dan daha pek çok ilde kelepir fiyatlarla arsalar satışta! Türkiye genelinde arsa sahibi olma hayali kuranlar için harika bir fırsat kapısı aralandı. İşte konu hakkında detaylar…

2023 Trafik Cezaları Zamlandı mı? İşte Yeni Fiyat Listesi...

Trafik cezalarında son durum araç sahiplerini yakından ilgilerden konular arasındadır. 2023 itibariyle yapılan ekonomik düzenlemeler kapsamında trafik cezalarına da zam yapılmıştır. Kemer takmama, kırmızı ışıkta geçme ve daha birçok trafik kuralının ihlal edilmesinde para cezası ödenecektir. 

Vivo X90s: Uygun fiyatlı amiral gemisi ile çıkış yapıyor!

Vivo X90s, Çin'de düzenlenen lansmanda resmi olarak duyurulan bir telefon olarak karşımıza çıktı. Telefonun özellikleri arasında üçlü kamera sistemi, Dimensity 9200+ işlemci ve daha birçok özellik yer alıyor. Ayrıca, fiyatı da açıklandı.

Wi-Fi bağlantısı ve barista moduyla Siemens Tam Otomatik Kahve Makinesi kahve tiryakilerinin imdadına koşuyor!

Filtre kahve, espresso, mocha, latte ve daha pek çok kahve çeşidini istediğiniz her yerde kolay bir şekilde hazırlayabileceğiniz tam otomatik kahve makinesi, Siemens farkıyla satışa sunuldu. Peki, Siemens TI9553X9RW Tam Otomatik Kahve Makinesi’nin fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Vestel CDM500 derin dondurucu en uygun nereden alınır, fiyatı ne kadar? 11 Haziran 2023 fiyat listesi...

Sebze, meyve, et, balık ve daha birçok gıdayı uzun süre depolama imkanı sunan Vestel CDM500 dikey derin dondurucunun toplam net hacmi 175 litre ve 5 bölmeden oluşuyor. Peki, Vestel CDM500 dikey derin dondurucu kaç TL? İşte detaylar...

O marketten dev indirim; Ayçiçek yağı, tuvalet kağıdı, çamaşır deterjanı, bebek bezi her şeyin fiyatı düştü

Ayçiçek yağı, beyaz peynir, tuvalet kağıdı, çamaşır deterjanı, bulaşık tableti, bebek bezi ve daha birçok üründe yapılan indirimler vatandaşların yüzünü güldürdü. İndirim haberini alan marketin yolunu tuttu. İşte detaylar...

Uygun fiyatlı Xiaomi Redmi 9C Hepsi Burada'da neredeyse bedava! İşte 06 Mayıs 2023 fiyat listesi

Xiaomi Redmi 9C, bütçe dostu bir telefon olarak öne çıkar ve yüksek performanslı bir işlemci, geniş bir ekran, çoklu kamera sistemleri, büyük bir batarya, hızlı şarj ve daha birçok özellik sunar. Ayrıca, Xiaomi markasının popülerliği de telefonun ilgi çekmesinde önemli bir faktördür.

Arçelik'ten Anneler Günü'ne özel indirim fırsatı geldi! 3 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Arçelik, küçük ev aletlerinde Anneler Günü'ne özel indirim başlattı. Sıcak hava fritözü, robot süpürge, Türk kahve makinesi, buharlı ütü, blender ve daha birçok ürün avantajlı fiyatlarla satışa sunuldu. İşte indirimli Arçelik küçük ev aletleri ve fiyatları...

Çalışan kadınlara müjdeli haber! SGK'dan 25.000 TL toplu ödemenizi hemen alın

Devlet yetkililerinin bu sene bir çocuklu ailelere, düşük gelirli ailelere ve daha birçok bağlamda destek ödemesi yaptı. Devlet yetkililerin yaptığı açıklamaya göre yeni destek ödemesi çalışan kadınlara olacak.

BİM'den bayram müjdesi geldi! İşte BİM bayram şekeri 2023 kataloğu!

Bayram yaklaşıyor, BİM'de özel ürünler satışta! Lokum, şekerleme, çikolata ve daha birçok lezzetli ürünleri kaçırmayın. Bayramınızı tatlandırmak için BİM'e uğrayın!

Karaca airfryer fiyatları ne kadar, en uygun nereden alınır? 28 Mart 2023 fiyat listesi...

Karaca airfryer ile mangal tadında etler, ızgarada pişmiş gibi balıklar, çıtır tavuklar ve daha pek çok tarif kolayca hazırlanır. Yiyecekler çok az yağla ya da hiç yağ kullanmadan pişerken geriye hiç kirlenmemiş ve kokusuz bir mutfak kalır. Peki, Karaca airfryerde sulu yemek yapılır mı?

Daha yapacak çok işimiz var toplantısı Haberi

Daha yapacak çok işimiz var toplantısı


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu, Adalet ve Kalkınma Partisi İstanbul İl Başkanlığı’nın düzenlediği “Daha yapacak çok işimiz var” konulu basın toplantısında İstanbul’daki yatırım ve yeni projeleri anlattı. Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen törende İBB Bürokratları, AK Parti İlçe Belediye Başkanı Adayları, Meclis Üyesi Adayları ve vatandaşlar da katıldı.


Kongre merkezini dolduran binlerce kişinin “İstanbul seninle gurur duyuyor” tezahüratları arasında kürsüye çıkan Başkan Kadir Topbaş, “Tanıtım sunumlarında izledik, yaptıklarımız ortada, devam eden çalışmalarımız biliniyor. Bugüne kadar başlıklar halinde bile 1448 projeyi hayata geçirdik. 205 projeye devam ediyoruz. 538 proje de planlama ve ihale aşamasında. Bu projeleri açtığımızda belki 10 binden fazla iş ortaya çıkıyor. Biz burada projeleri yarıştıracak değiliz. Bu şehirde 18, 28...