26 / 05 / 2024

Daire Kartal kadınlar günü kampanyası 2017

Daire Kartal kadınlar günü kampanyası 2017

Bodur Gayrimenkul, Kartal’da hayata geçirdiği ‘Daire Kartal’ projesinden 8-12 Mart tarihlerinde ev alacaklara, yüzde 12 indirim fırsatı sunuyor.

Babacan’dan kadınlar gününe özel Maldivler tatili!

Babacan Holding Kadınlar Günü’ne özel kampanya hazırladı. Holding, projelerindeki tüm daire tiplerinden konut alan 8 kadına çift kişilik Maldivler tatili hediye ediyor..

Çukurova Balkon’dan Kadınlar Günü fırsatı!

Çukurova Gayrimenkul, İstanbul’un yeni gözdesi Kartal'da yer alan projesi Çukurova Balkon’dan Dünya Kadınlar Günü’nde konut almak isteyen kadınlara mevcut kampanyasına ek olarak yüzde 8 indirim imkanı sunuyor. 

Antalya'ya ikinci kadınlar plajı geliyor!

Antalya'da ilki dünyaca ünlü Konyaaltı sahibinin devamında, kentin Kemer'e çıkış yolu üzerinde Sarısu mesire alanında oluşturulan 'Kadınlar Plajı'nın ikincisi için ihale süreci başladı.

Alanya Uğrak'a kadınlar plajı yapılacak!

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi’nin Alanya’da 3’üncü derece doğal SİT alanındaki Uğrak’a yapacağı kadınlar plajı için ihale süreci başladı.

Daire Kartal Kale Grubu'nda metrekaresi 4 bin 100 TL!

Daire Kartal Kale Grubu'nda dairelerin metrekare birim fiyatı 4 bin 100 TL'den başlıyor. Daire Kartal projesinde 25 katlı tek blokta 174 adet daireden oluşuyor...

Daire Kartal satışta! Metrekaresi 4 bin 100 TL!

Kale Grubu şirketi Bodur Gayrimenkul, Anadolu Yakası’nın cazibe merkezi Kartal’da hayata geçirdiği ilk projesi ‘Daire Kartal’ ile sektöre iddialı bir giriş yaptı.

Antalya'ya yapılacak 2 kadınlar plajının yeri belirlendi!

Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi’nde, Antalya'ya yapılacak kadınlar plajının yeri belirlendi. Kentin doğusundaki Alanya- Gazipaşa arasındaki bölge kadınlar plajı için belirlenirken, kentin batısında ise Finike’de Andrea Doria alanı plaj için seçildi.

Bodur İnşaat Daire Kartal’da lansman öncesi cazip fırsatlar!

Bodur Gayrimenkul Geliştirme, İstanbul Kartal’da hayata geçirdiği ‘Daire Kartal’ projesinde, lansman öncesi vade farksız ödeme seçenekleri ile kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.

Kuzu Grup'tan Dünya Kadınlar Günü'ne özel davet!

İnşaat sektörünün önde gelen firmalarından Kuzu Grup, Oran'da inşaatına devam edilen Kuzu Effect projesi kapsamında 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel bir davet düzenledi.

Salih Sağında Dünya Kadınlar Günü mesajı yayınladı!

Kuyaş Gayrimenkul Genel Müdürü Salih Sağında’nın “Dünya Kadınlar Günü” mesajı yayınladı. Sağından, "Kuyaş olarak; bizi biz yapan vefakar ve fedakar kadınlarımızın “Dünya Kadınlar Günü”nü kutluyoruz." dedi.

Kadınlar Günü konut kampanyaları 2016!

Özel günleri kampanyalarla renklendiren gayrimenkul firmaları 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü de unutmadı. İşte taksit ertelemeden, indirime kadar cazip seçeneklerin yer aldığı Kadınlar Günü konut kampanyaları 2016...

Sinpaş Altın Kuleler ve Marina Ankara’da Kadınlar Günü indirimi!

Sinpaş Yapı, Çankaya Oran’da yükselen Türkiye’nin en büyük temalı konut projesi Altınoran’ın içinde altın gibi parlayan Altın Kuleler ve Ankara’nın ilk ve tek marinası Marina Ankara için kaçırılmayacak Dünya Kadınlar Günü fırsatı sunuyor.

Sinpaş Liva’da Kadınlar Günü’ne özel 50 bin TL’ye varan indirim!

Yaşamın başladığı Sinpaş Liva’da kalan son daireler için kaçırılmayacak Dünya Kadınlar Günü fırsatı. Sinpaş, stoklarda kalan 2+1 ve 3+1 daireler için, 5-13 Mart tarihleri arasında Dünya Kadınlar Günü’ne özel 50 bin TL’ye varan indirim fırsatı sunuyor.

Daire Kartal kadınlar günü kampanyası 2017 Haberi

Daire Kartal kadınlar günü kampanyası 2017

Kale Grubu’nun yapı ürünleri sektöründe 60 yıllık birikimini gayrimenkul sektörüne taşıyan Bodur Gayrimenkul; Anadolu Yakası’nın cazibe merkezi Kartal’da inşa ettiği ‘Daire Kartal’ projesinden konut sahibi olmak isteyenlere kaçırılmayacak imkanlar sağlıyor. 


Daire Kartal’da, peşinat yatırmadan ev sahibi olma ve taksitlere taşınınca başlama imkanının yanı sıra 60 ay sıfır faiz fırsatını sunan Bodur Gayrimenkul; 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ kampanyası ile 8-12 Mart tarihleri arasında ev alacaklara, peşin ödemede mevcut yüzde 10 indirime ilave olarak, yüzde 2 indirim daha yapıyor. 


‘Peşinat ödemeyin taksitlere taşınınca başlayın’, ‘60 ay sıfır faizden yararlanın’, ‘Eylülde taşının’ sloganıyla cazip seçeneklerin sunulduğu Daire Kartal projesinden, hiç para ödemeden sözleşmenizi imzalayıp yeni bir dairenin sahibi olabiliyorsunuz. ‘Daire Kartal’ projesinde 355 bin TL’den başlayan fiyatlarla sunulan daire tiplerinden, size en uygun...