28 / 04 / 2024

daire sözleşme örnekleri

daire sözleşme örnekleri

Daire satış işlemlerinde, ön sözleşme niteliği taşıyan daire satış sözleşmesi nasıl yapılır? Daire satış sözleşmesi kapsamında hangi hükümlere yer veriliyor? İşte daire satış vaadi sözleşmesi...

Diyarbakır Kayapınar Üçkuyu Mahallesi 2. 3. Bölge sözleşme!

Diyarbakır Kayapınar Üçkuyu Mahallesi 2. 3. Bölge sözleşme işlemleri bugün başlıyor. 428 daireden meydana gelen projede 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde daire tipleri sunuluyor. 

TOKİ Düzce Camikebir sözleşme bilgisi!

TOKİ Düzce Camikebir projesinde toplamda 138 adet daire yer alıyor. TOKİ Düzce Camikebir sözleşme bilgisi haberimizde bulunuyor.

TOKİ Trabzon Tabakhane sözleşme dönemi!

TOKİ Trabzon Tabakhane Kentsel Yenileme Projesi sözleşme imzalama dönemi bugün başlıyor. Toplamda 5 adet daire için sözleşmeler 02 Ağustos – 18 Ağustos 2017 arasında imzalanacak.

TOKİ Kayseri Mimarsinan AGG sözleşme programı!

TOKİ Kayseri Mimarsinan Alt Gelir Grubu (AGG) sözleşme programı detayları haberimizde yer alıyor. Projede 346 adet 58,73 metrekare ve 60,90 metrekare daire tipleri sunuluyor.

TOKİ Bayındır sözleşme tarihleri!

TOKİ İzmir Bayındır projesinde toplamda 51 adet daire yer alıyor. Projedeki konutlar için son sözleşme imzalama tarihi bugün olarak belirlendi.

Bitlis Merkez TOKİ'de sözleşme dönemi sona eriyor!

TOKİ Bitlis Merkez projesinde yer alan 138 adet 3+1 daire için sözleşme dönemi sona eriyor. Projedeki konutların kura çekilişi 3 Ocak'ta gerçekleşmişti.

TOKİ Bitlis Merkez sözleşme dönemi başlıyor!

TOKİ Bitlis Merkez projesinde yer alan 138 adet 3+1 daire için sözleşmeler imzalanacak. TOKİ Bitlis Merkez sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Bursa Gürsu Alt Gelir Grubu TOKİ'de son sözleşme tarihi bugün!

TOKİ Bursa Gürsu Alt Gelir Grubu projesinde toplamda 12 adet daire satışa sunuldu. Başvuruların 4 Kasım 2016'da sona erdiği projedeki konutları için son sözleşme imzalama tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Çorum Kargı Konutları'nda son sözleşme tarihi bugün!

TOKİ ve Çorum Kargı Belediyesi ortaklığı ile inşa edilen TOKİ Çorum Kargı Konutları'nda toplamda 243 daire yer alıyor. TOKİ Çorum Kargı Konutları'nda son sözleşme tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Trabzon Tabakhane Evleri sözleşme dönemi başlıyor!

206 adet dairenin sözleşmesinin imzalanacağı projede toplamda 353 adet daire mevcut. TOKİ Trabzon Tabakhane Evleri sözleşme dönemi başlıyor...

TOKİ Kırşehir Kaman sözleşme imzalama dönemi!

TOKİ Kırşehir Kaman sözleşme imzalama dönemi 10 Ağustos'ta başlayacak. Projede toplamda 106 adet daire orta gelir grubu için satışta.

TOKİ Giresun Güce sözleşme dönemi 11 Temmuz'da başlayacak!

Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan TOKİ Giresun Güce Konutları toplamda 104 adet daire satışa çıkarıldı. TOKİ Giresun Güce sözleşme dönemi 11 Temmuz'da başlayacak.

TOKİ Van Şerefiye Mahallesi sözleşme imzalama tarihleri!

TOKİ Van Şerefiye Mahallesi sözleşme imzalama tarihleri bugün başladı ve 14 Haziran 2016 tarihine kadar devam edecek. Daire fiyatlarının 106 bin 390 TL'den başladığı projede toplam 425 adet konut satışta.

daire sözleşme örnekleri Haberi

daire sözleşme örnekleri

Daire satış sözleşmesi nasıl yapılır?

Daire satış sözleşmesinin noterde düzenlenmesi gerekiyor. Satış vaadi sözleşmesi olarak da ifade edilen daire satış sözleşmesi ön sözleşme niteliği taşıyor.


Sözleşme, alıcı ve satıcının karşılıklı olarak, satıcının taraflarca belirlenen bir bedel karşılığında taşınmazın satışını vermek,alıcının da bu taşınmazı satın almak ve bedelini ödemek konusunda tapu sicil memuru karşısında tarafların vaat ve taahhüt beyanlarını kapsıyor. Daire satış sözleşmesi örneği aşağıda yer alıyor.


GAYRİMENKUL SATIŞ VAADİ SÖZLEŞMESİ

1. TARAFLAR


İşbu sözleşme, bir taraftan ...............................adres............................ adresinde yerleşik ................SATICI ADI/UNVANI...................... (bundan böyle kısaca “Satıcı” olarak anılacaktır) ile diğer taraftan  ...................... .adres ...................................... adresinde yerleşik (  ..............ALICI ADI/UNVANI................) (bundan böyle kısaca “Alıcı” olarak anılacaktır) arasında aşağıdaki şartlar dahilinde imzalanmıştır.


2. SÖZLEŞMENİN KONUSU


İşbu Sözleşme’nin konusu Satıcı’nın maliki olduğu ve adına tescilli, tapunun (...............) ili, (...........................) ilçesi,...