29 / 05 / 2024

Dalaman ağaç dikimi

Dalaman ağaç dikimi

Muhammet Şaşmaz, Ahmet Karaşahin Caddesi'nde başlayan çalışmaları Kaymakam Yılmaz Şimşek ile birlikte inceledi. Toplam 5 bin ağaç dikileceğini belirten Şaşmaz "Dalaman'ı daha da güzelleştirmek amacıyla çalışmalarımız devam ediyor.

Dalaman'a millet bahçesi ve yeni imar planı müjdesi!

Ak Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Dalaman’da partisinin ilçe kongresinde önemli açıklamalarda bulundu. Gökcan, kongrede yaptığı açıklamasında, ilçeye yapılması planlanan yatırımların müjdesini verdi.

Dalaman Otogarı hizmete açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Muğla Büyükşehir Belediyesi Dalaman otogarında yenileme, bakım ve onarım çalışmaları yaparak vatandaşların hizmetine açtı.

İstanbul Havalimanı için yeşil harekât!

Taşınma işlemleri 3 Mart'ta tamamlanarak ilk fazı yüzde yüz oranında açılacak İstanbul Havalimanı için 5 yılda 5 bin hektar alana 10 milyon ağaç dikimi gerçekleştirilecek.

Muğla Kayacık Sosyal Tesisi hizmete açıldı!

Muğla Dalaman Belediyesi'nce Kayacık Sahiline yapılan sosyal tesis düzenlenen törenle hizmete açıldı. Tesisin ilçeye ekonomik ve sosyal anlamda katkı yapacağı açıklandı.

YDA Dalaman Havalimanı'nın yeni terminali 2018'de açılacak!

YDA Dalaman Havalimanı’nın yatırım planları aksamadı.250 milyon liralık yatırım yapılan havalimanı yeni terminal binası 2018'de tamamen açılacak.

Dalaman ve Datça'daki yol çalışmaları tamamlanamıyor!

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediyesi Meclisi Grup Başkan Vekili Gültekin Akça, Dalaman ve Datça'da yapılan altyapı çalışmalarının uzun sürmesine tepki gösterdi.

Kadir İnanır Dalaman'da 3 katlı köşk yaptırıyor!

Geçen aylarda Fethiye Belediye Başkanı'nı ziyaret eden Türk sinemasının efsane aktörü Kadir İnanır'ın Dalaman'a 3 katlı bir köşk yaptırdığı ortaya çıktı.

Eskişehir'de yeşil alanlar çoğalıyor!

Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler, park yapım çalışmaları kapsamında Organize Sanayi Bölgesi ve Alpu Kavşağı mevkilerindeki boş alanlara ağaç dikimi ve yeşillendirme çalışması gerçekleştiriyor.

Eskişehir Batıkent'e 12 bin metrekarelik park!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Batıkent’e 12 bin metrekarelik yeni bir park kazandırıyor. Org. Hüseyin Kıvrıkoğlu Caddesi üzerinde yapımına başlanan parkta alan düzenlemesi ve ağaç dikimi tamamlandı.

Eskişehir Batıkent'e 12 bin metrekarelik park yapılıyor!

ESKİŞEHİR Büyükşehir Belediyesi Batıkent’e 12 bin metrekarelik yeni bir park kazandırıyor. Orgeneral Hüseyin Kıvrıkoğlu Caddesi üzerinde yapımına başlanan parkta alan düzenlemesi ve ağaç dikimi tamamlandı.

Muğla İkinci Tüp Göcek Tüneli Haziran'da açılacak!

Muğla'nın turizm cenneti Fethiye ile Dalaman'ı birbirine bağlayacak 964 metrelik İkinci Tüp Göcek Tüneli'nin son kontrollerin ardından en erken Haziran ayında hizmete açılacağı belirtildi.

Muğla Dalaman'daki tenis kortları açıldı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Dalaman İlçesi’ne 256 bin liralık yatırımla kazandırdığı tenis kortlarının açılışını Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ün katılımıyla gerçekleştirdi.

Muğla Dalaman'a 27 delikli golf sahası yapılacak!

Hilton Dalaman Sarıgerme Resort & Spa Genel Müdürü Tunç Batum, 15 milyon dolarlık yatırımla, 27 delikli bir golf sahası yapmayı planladıklarını açıkladı.

Dalaman ağaç dikimi Haberi

Dalaman ağaç dikimi


Cadde kenarlarına ağaç dikim çalışmalarına başlandı. Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz Merkez mahallesi Ahmet Karaşahin Caddesi'nde başlayan çalışmaları Kaymakam Yılmaz Şimşek ile birlikte inceledi. Toplam 5 bin ağaç dikileceğini belirten Şaşmaz "Dalaman'ı daha da güzelleştirmek amacıyla çalışmalarımız devam ediyor.


Müsait olan caddelerde ağaç dikme çalışmalarımız başladı. Bazı caddelerimize sadece ağaç değil, çiçekler de dikeceğiz. Yürüyüş yolları ve bisiklet yolları yapacağız. Amacımız halkımızın daha güzel bir kentte yaşamalarını sağlamak" dedi.



Yeni...