02 / 05 / 2024

dalçev Muğla İztuzu Plajında işletme mi açtı

dalçev Muğla İztuzu Plajında işletme mi açtı

DALÇEV Muğla'nın Ortaca İlçesi'nde Caretta Caretta'ların yumurtladığı dünyaca ünlü İztuzu Plajı'na girdi. İşletme hakkının kedilerinde olduğunu belirten DALÇEV A.Ş. çalışanları 2 nolu büfeye yerleşti.

Muğla Fethiye’de tam tamına 225 ucuz konut! Ucuza ev almak isteyenlere güzel haber

2023 yılı girene kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmesi hedefler arasında bulunduran Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı beklenen Muğla Fethiye Projesi’nin detaylarını paylaştı. İşte detaylar…

Karşılanamayan konut ihtiyacı Muğla'daki ev fiyatlarını yükseltiyor!

Hepsiemlak Ekim 2021 Emlak Endeksi verilerine göre, Türkiye'de ortalama metrekare fiyatı en pahalı il 10 bin 167 TL ile Muğla olarak gerçekleşti. Muğla Emlak Danışmanları Esnaf Odası Başkanı Ziya Ercan ve Bodrum Emlak Müşavirleri Derneği Ömer Yetgin, bölgedeki emlak sektörüne ilişkin konuştu.

Muğla Menteşe'de kırsala yönelik konut tip projesine 210 başvuru!

Muğla Menteşe Belediyesi tarafından kırsal mahallelerde ev yapmak isteyen vatandaşlar için hazırlanan tip proje uygulamasına 210 başvuru yapıldı.

Muğla'da 'icradan satılık gayrimenkul' dolandırıcılığı!

Muğla merkezli 4 ilde eşzamanlı gerçekleşen operasyon sonucunda kendilerinin kamu kurumlarıyla irtibatlı olduğunu söyleyip icradan ucuz ev, arsa ve araba almak vaadiyle dolandırıcılık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 6 şüpheliden 4'ü tutuklandı.

Neslihan Atagül Muğla'da köy evi kiralayacak!

Güzel oyuncu Neslihan Atagül, Engin Akyürek’le ‘Sefirin Kızı’ adlı dizide başrolü paylaşacak. Atagül, setin kurulacağı Muğla’da kendine ev kiralayacak.

İztuzu’nun Muğla Çevre Vakfı'na verilmesi tepki çekti!

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’ne devredilen İztuzu Plajı’nın, yeniden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’yla Muğla Valiliği ortaklığındaki Muğla Çevre Vakfı (MUÇEV) şirketine verilmesi tepki çekti.

Muğla Bölge Müzesi Temmuz'da açılacak!

Muğla'da Anadolu coğrafyasına ev sahipliği yapan kültürlerin izlerini yansıtacak yeni bir bölge müzesi açılacak. Müze,16 milyon liraya tamamlanacak.

Muğla Bodrum'da 13 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Muğla İli, Bodrum İlçesi, Kumbahçe Mahallesi'nde yer alan avlulu iki kargir ev vasıflı gayrimenkul 13 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Demet Evgar Muğla'dan 250 bin TL'ye ev aldı!

Büyük şehirlerden köylere göç trendi hızla yayılıyor. doğal yaşamayı seven Demet Evgar, Muğla’da eski bir köy evi satın aldı...

Ev fiyatlarında zirve Muğla'nın!

Türkiye genelinde konut fiyatlarında en yüksek değere sahip 5 il açıklandı. Verilere göre Muğla, ortalama konut metrekare satış fiyatı 4 bin 695 TL ile zirvede yerini aldı.

İngilizler Muğla'dan ev alıyor!

Özellikle yaz aylarında çok sayıda ziyaretçiyi ağırlayan Muğla, özellikle son 10 yıldır İngiliz turistlerin gözde merkezi haline geldi. İngilizler bölgede konut yatırımına ağırlık verdi.

Muğla İztuzu Plajı'nın tesisleri yenilendi!

Muğla'da geçtiğimiz yıl işletmesi Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'ne verilen Dalyan'daki İztuzu Plajı'ndaki tesisler yenilendi. Plaja 112 istasyonu kuruldu, karadan ulaşımın olmadığı yerlerden hastaların kanaldan taşınması için bot tahsis edildi.

Muğla Köyceğizli Mevlüt Kaya evini müzeye çevirdi!

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde yaşayan parkinson hastası kişi, topladığı ev eşyaları ve aletlerle evinin bir odasını adeta müzeye çevirdi.

dalçev Muğla İztuzu Plajında işletme mi açtı Haberi

dalçev Muğla İztuzu Plajında işletme mi açtı

DALÇEV A.Ş yetkililerinin İztuzu Plajı’nda Boğazağzı’nda bulunan 2 nolu büfe işletmesine gelmesinin ardından Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MUSKÜ) İktisadi İşletmesi yetkilileri de plaja gelerek tutanak tuttu. Yetkililer, DALÇEV A.Ş.’nin büfeden çıkartılması için Kaymakamlığa dilekçe verdi. Özel Çevre Koruma Bölgesi olan İztuzu Plajı’nın korunması için Bakanlık tarafından Muğla Üniversitesi’ne yükümlülük verildiğini belirten yetkililer, hukuki yollara başvuracaklarını kaydetti.


DALÇEV A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Oruç, “Boğazağzı günübirlik işletmeleri 29 Aralık 2014 tarihinde bize teslim edildi. Biz de sezonun başlaması ile geldik, tesisimizi açtık ve işletmeye başladık. Bizim aleyhimize herhangi bir mahkeme kararı yok. Protokolün iptali ile ilgili bir girişim vardı. Muğla mahkemeleri bu girişimi de geçersiz kıldı. Dolayısı ile bize teslimattan kaynaklanan hakkımızı kullanıyoruz. Biliyorsunuz ki; burayı daha önce Ortaca Belediyesi işletiyordu....