23 / 05 / 2024

Dalçık Yapı adres  

Dalçık Yapı adres  

Dalçık Yapı Ticaret Sanayi Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Dalçık tarafından kuruldu.

Dalçık Yapı Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Dalçık Yapı Ticaret Sanayi Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Dalçık tarafından kuruldu.

Trabzon Kaşüstü Dal-Çık projesinin inşaası yılbaşında başlayacak!

Trabzon Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu yaptığı açıklamada Kaşüstü’nde yapılması planlanan kavşağın projesinin Başbakan Binali Yıldırım tarafından onaylanarak dal-çık olarak değiştirildiğini ve sezon bitiminde yapımına başlanacağını ifade etti.

Ekvator Mimarlık Yapı İnşaat Mühendislik Limited Şirketi İkitelli Şubesi açıldı!

Ekvator Mimarlık Yapı İnşaat Mühendislik Limited Şirketi İkitelli Şubesi 500 bin TL sermaye ile açıldı.

Trabzon Araklı'da çarpık yapılara yer yok!

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi ilçedeki inceleme ve denetlemelerini ekibiyle sürdürüyor. Çebi Araklı'da çarpık yapılaşmanın önüne geçmek adına gerekli çalışmaları titizlikle incelediklerini vurguladı

Aydınlar Mimarlık Yapı Tasarım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydınlar Mimarlık Yapı Tasarım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mert Aydın tarafından 10 bin TL sermaye ile 3 Haziran'da Kağıthane, Ortabayır Mahallesi, Akdere Caddesi'nde kuruldu.

Silis Karabıyık Yapı İnşaat İzolasyon ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Silis Karabıyık Yapı İnşaat İzolasyon ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Rıza Tıltak Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 3 Haziran'da Avcılar, Firüzköy Mahallesi'nde kuruldu.

Via GYO'nun son ortaklık yapısı!

Via Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Günlük Alım Emri Taahhüdü işlemleri sonrasındaki son ortaklık yapısını açıkladı. İşte Via GYO'nun son ortaklık yapısı...

Aqua Proje Mimarlık Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aqua Proje Mimarlık Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Türker Birol, Kenan Eren, Erkan Günay ortaklığıyla 75 bin sermaye ile 27 Mayıs'ta Tuzla, Deri OSB Mahallesi'nde kuruldu.

Sağlık Yapıları paneli 26 Mayıs'ta gerçekleştirilecek!

TSMD tarafından düzenlenen Türkiye Projeleri panel serisinin dördüncüsü Seranit Grup sponsorluğunda, “Sağlık Yapıları” teması ile 26 Mayıs 2016 tarihinde TSMD Mimarlık Merkezi’nde yapılıyor.

Trabzon Akçaabat'ta çarpık yapılaşma önleniyor!

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, "İmar uygulaması yaparak Akçaabat merkezde 30 bin nüfus yerleşebilecek bir alan oluşturdu. Bunu yeniden çarpık yapılaşma olmasın diye yaptık." dedi.

Trabzon Dal-Çık projesi onay bekliyor!

Trabzon Kaşüstü’nde yapılması planlana fakat yılan hikayesine dönen Dal-Çık projesi Karayollarından onay bekliyor.Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Kaşüstü’nde yapılması planlanan Dal-Çık projesi için son gelişmelerini anlattı.

TSMD Sağlık Yapıları Paneli 26 Mayıs'ta!

TSMD tarafından düzenlenen Türkiye Projeleri panel serisinin dördüncüsü “Sağlık Yapıları” teması ile 26 Mayıs 2016 tarihinde TSMD Mimarlık Merkezi’nde yapılıyor. Seranit Grup sponsorluğunda gerçekleşen panel 17:00'de başlayacak.

CB Niş Gayrimenkul Danışmanlık Yapı Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CB Niş Gayrimenkul Danışmanlık Yapı Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şeyma Fatma Çelik tarafındna 10 bin TL sermaye ile 10 Mayıs'ta Eyüp, Topçular Mahallesi, Eyüp Sultan Bulvarı'nda kuruldu.

Dalçık Yapı adres   Haberi

Dalçık Yapı adres  

Dalçık Yapı Ticaret Sanayi Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Dalçık tarafından kuruldu.

Dalçık Yapı Ticaret Sanayi Limited Şirketi konusu:
1-Her türlü yapı insaat taahhüt isleri konut isyeri ticarethane insaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya baskalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karsılıgı binalar yapmak yaptırmak. 2- her türlü gayrimenkul alabilir satabilir, kiralar kiraya verir ve bunlar üzerinde ayni ve sahsi her türlü hakları tesis edebilir ipotek alabilir ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir, Sirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak intifa sükna gayrimenkul mükellefiyeti kat irtifakı kat mülkiyeti tesis edebilir, 3- Her türlü gayrimenkulle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi ifraz tevhid taksim parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları...