19 / 05 / 2024

Dalgakıran Projesi revize edildi

Dalgakıran Projesi revize edildi

Alsancak’taki Dalgakıran Projesi’ni revize ettiklerini dile getiren İTO Başkanı Ekrem Demirtaş “Pasaport İskelesi, kıyıdaki yat yanaşma yerleri ve seyir terası platformunu kaldırıldık” dedi.

Nef Koruköy'de 60 ay vade 1.49 faiz fırsatı! Peşinde 4 milyon liradan başlayan fiyatlarla!

Türkiye'nin rekor kıran projesi Nef Koruköy 3. etapta 60 ay vade 1.49 faiz fırsatı ve peşin ödemelerde 4 milyon liradan başlayan fiyatlarla satışlar devam ediyor. İşte Nef Koruköy 3. etap ile ilgili ayrıntılar...

Bakırköy İDO-Kirazlı Metro Hattı Revize Projesi imar planı askıda!

Bakırköy - Bağcılar ilçeleri, İDO - Kirazlı Metro Hattı Revize Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 26.10.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Ege Yapı İzmir Bademli projesi ön talep topluyor! Yeni Proje!

Konut projeleri için yatırımlarını hızlandıran Ege Yapı İzmir'de hayata geçireceği Bademli İzmir Projesi için ön talep toplamaya başladı.

Validebağ Millet Bahçesi projesi revize edildi!

Uzun süredir tartışılan Validebağ Korusu’nun ‘betonlaşma kâbusu’ mutlu sonla bitti. Üsküdar Belediye Başkanı hazırladıkları proje için, “Koruyu baştan sona rehabilite edeceğiz. Beton asla olmayacak, araç girmeyecek, metal, naylon ve plastik de olmayacak” dedi.

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle revize değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Emlak Konut Bizim Mahalle 884 Ada 1 Parsel projesi için hazırlatılan Revize Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınladı. öz konusu raporun yapı denetimine ilişkin hususlar başlığında revizyon yapıldı.

Vakıf GYO Transform Fikirtepe Projesi'nin yıl sonu değerleme raporu!

Vakıf GYO portföyünde yer alan İstanbul ili, Kadiköy ilçesi'ndeki Transform Fikirtepe Projesi'ne ait 2019 yıl sonu revize gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

Nurol Park Projesi K Blok revize değerleme raporu!

Nurol GYO, Nurol Park Projesi'nde bulunan toplam 326 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporunu yayınladı. 

Nurol Park Projesi J Blok revize değerleme raporu!

Nurol GYO, Nurol Park Projesi'nde bulunan toplam 14 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporunu yayınladı. 

Nurol Life Projesi revize değerleme raporu!

Nurol GYO, Nurol Life Projesi'nde bulunan toplam 165 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporunu yayınladı. 

Nurol Park Projesi revize değerleme raporu!

Nurol GYO, Nurol Park Projesi'nde bulunan toplam 165 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporunu yayınladı. 

Gayrimenkulde mevcut ekspertiz uygulaması değiştirilmeli!

MAKFED Başkanı Adnan Dalgakıran, COVID-19'un ekonomik etkileriyle mücadeleye ilişkin tavsiyelerde bulundu. Dalgakıran, "Gayrimenkulde mevcut ekspertiz uygulamasının değiştirilmeli" dedi..

Trabzon Meydan Parkı 3. Etap ve Katlı Otopark Projesi ihaleye çıkıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin ‘Trabzon Meydan Parkı 3. Etap ve Katlı Otopark Yapım ve 29 yıl süre işletilmesi’ projesi revize edilmiş haliyle yeniden ihaleye çıkıyor...

İdealist Cadde revize gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından İdealist Cadde projesi ile ilgili olarak hazırlatılan revize gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

Dalgakıran Projesi revize edildi Haberi

Dalgakıran Projesi revize edildi

İzmir Ticaret Odası (İTO) Alsancak Pasaport'taki 'Dalgakıran Projesi'ni revize etti. Kıyıdaki yat yanaşma yerleri ve seyir terası platformu kaldırıldı, Pasaport İskelesi ve yüzer dalgakıran projeden çıkarıldı. Pasaport İskelesi mevcut haliyle hizmet vermeye devam edecek. Yat kapasitesi bir semt marinası ölçeğine, yükseklik ve yoğunluk yarıya indirildi. İTO Başkanı Ekrem Demirtaş, 2012 yılında üst kullanım hakkını aldıkları tarihi Pasaport Limanı Dalgakıranı ile ilgili İzmir Pasaport Limanı Turizm Dönüşüm Projesi üzerinde İTO'nun çalışmalarının sürdüğünü söyledi. Özelleştirme İdaresi Başkanlığı ile İTO'nun anlaşmaya vardığı projenin 2014 yılında İzmir 1 Numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu'nca kabul edilmediğini hatırlatan Demirtaş, "2015 yılında projeyi revize ettik. Revize edilen proje Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nca uygun görüldü ve Kıyı Kanunu kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na sunuldu. Şimdi proje tekrar...