28 / 08 / 2024

dalış turizmi yatırım

dalış turizmi yatırım

Erdek Dalış Kulübü hocası Osman Benli gazetecilere yaptığı açıklamada. Türkiye' nin ilk turizm merkezlerinden olan Erdek' in turizm gelirlerinde hissesine düşeni alamadığını söyledi...

Dal Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Dal Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 40 milyon 461 bin TL sermaye bedeli ile Cevdet Dal tarafından kuruldu.

Hataylı turizmciler yeniden canlanma için yatırım bekliyor!

Hataylı turizmciler, deprem sonrası turizm sektörünü canlandırmak için yatırım bekliyor. Deniz turizmi ve planlı çalışmalarla Hatay, Akdeniz'in gözde turizm merkezi olmayı hedefliyor.

Visa Yapı Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Visa Yapı Yatırım Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sajad Dalırı tarafından kuruldu.

Morgan Kültür Turizmi Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Morgan Kültür Turizmi Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Bahçelievler’de 100bin TL sermaye bedeli  ile Zeki    Zhang tarafından kuruldu.

Tgh Sağlık Turizmi Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tgh Sağlık Turizmi Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tahir Gökhan Haytoğlu tarafından kuruldu.

Akiş GYO’ya 'Gayrimenkul Yatırımı Artış Lideri' ödülü!

Akiş GYO, Sermaye Piyasaları Ödülleri’nde Yatırım Ortaklığı kategorisinde "GYO Gayrimenkul Yatırımı Artış Lideri 2018" dalında ödülünü kazandı.

Ano Group Sağlık Turizmi Danışmanlık Turizm Ve Yatırım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ano Group Sağlık Turizmi Danışmanlık Turizm Ve Yatırım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Nurettin Osman tarafından kuruldu. 

Güneydoğu’ya turizm yatırımı yapana teşvik!

Turizm Bakanı Kurtulmuş, "Güneydoğu’da turizmi güçlendirmekle ilgili teşviklerimiz var. Yeter ki yatırım yapacak insanlar çıksın" dedi.

Araplar Bandırma'da gayrimenkul yatırımı yapmak istiyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Kafaoğlu: "Arap iş adamları gayrimenkul ve sağlık turizmi alanında yatırım yapmak istiyorlar. Moritanyalı bir iş adamı da maden konusunda yatırım yapmak istiyor" dedi. 

İnşaat sektörünün her dalında yatırımlarımız var!

Taşyapı Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı, gündem konularına ilişkin açıklamalarda bulundu. Turanlı, ''Ben kendi ülkeme yatırımdan asla geri durmam. İnşaat sektörünün her dalında yatırımlarımız var'' diye konuştu.

Köksal Köse'den iki yeni termal otel yatırımı!

Tuzla’da bir tesis aldı, hayatı değişti. Avrupa’da gördüğü modeli Tuzla Medikal Termal Otel adını verdiği bu komplekste hayata geçirdi. Koksal Köse sağlık turizmi konusunda oldukça iddialı. Köse, iki yeni yatırım için de hazırlıklarını tamamlamış durumda..

Taurus Kadıköy Gayrimenkul İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Taurus Kadıköy Gayrimenkul İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Ertan Dal tarafından 100 bin TL sermaye ile 22 Haziran 2015 tarihinde Beyoğlu'nda kuruldu.

Bera Ankara'ya Yılın Turizm Yatırımı Birinciliği

Bera Ankaıa'ya bir ödül daha. Ekovitrin Dergisinin gerçekleştirdiği "Yılın Starları Anketi"'nde, 'Yılın Turizm Yatırımı' dalında birinciliği Kombassan Holding bünyesinde "HELAL HİZMET' anlayışıyla faaliyet gösteren Bera Ankara kazandı.

dalış turizmi yatırım Haberi

dalış turizmi yatırım

Erdek Dalış Kulübü hocası Osman Benli gazetecilere yaptığı açıklamada. Türkiye'nin ilk turizm merkezlerinden olan Erdek'in turizm gelirlerinde hissesine düşeni alamadığını söyledi. 

Turizm gelirlerinde artışın ancak alternatif turizm olanaklarının oluşturulmasıyla sağlanabileceğini dile getiren Benli, bu kapsamda Erdek Dalış Kulübü olarak bir dizi çalışma başlattıklarını kaydetti. 

Önümüzdeki günlerde Seyitgazitepesi açıklarında batırılmak üzere Deniz Kuvvetleri Komutanlığından hurda gemi talebinde bulunduklarını dile getiren Benli. Deniz Kuvvetlerinin bu taleplerine onay vermesi halinde Erdek ve Ocaklar açıklarında var olan resiflere yemlerini ekleyerek dalış turizminin gelişmesine katkılar sağlayacaklarını söyledi. Son günlerde Bursa ve İstanbul'dan çok sayıda dalgıcın dalış yapmak için ilçeye geldiğini dile getiren Benli. Erdek Dalış Kulübü olarak dalış turizmi için ilçeye gelen yerli ve yabancı dalgıçlara gerekli ekip ve donanım desteği verdiklerini açıkladı. Benli.ilçe sakinlerinin dalış...