17 / 05 / 2024

dallıca toki orta gelir başvuruları 2021

dallıca toki orta gelir başvuruları 2021

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bartın Dallıca orta gelir grubu projesinde yer alan 7 adet konutu satışa sundu.

Yeni evim kampanyası ödeme planı açıklandı mı? TOKİ orta gelirliye konut kampanyası taksitleri belli oldu mu?

Yeni evim kampanyası ev almayı düşünen vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Özellikle ödeme planına dair detaylar araştırılıyor. İşte detaylar!

TOKİ orta gelir konut projesi 2023! Orta gelirliye konut kampanyası ne zaman başlıyor 2023?

TOKİ orta gelir konut projesine dair ilgi giderek artıyor. "Yeni Evim Konut Finansman Programı" kampanyasıyla ilgili şartlar duyuruldu. İşte detaylar!

TOKİ orta gelir başvuru şartları nelerdir? Orta gelirli konut kampanyası ne zaman açıklanacak?

TOKİ sosyal konut kapsamında yer alan dar gelirli vatandaş için 81 ilde "ilk evim ilk iş yerim" projesi başladı. İşte TOKİ orta gelir kampanyasına dair detaylar!

TOKİ orta gelir grubu tarihi belli oldu mu? TOKİ orta gelir evleri ne zaman başlayacak?

TOKİ orta gelir grubuna yönelik kampanya gündeme geldi. Alt gelir grubu kampanyasından gözler TOKİ orta gelir evlerine yönelik kampanyalara çevrildi. İşte detaylar!

TOKİ orta gelir grubu nedir? TOKİ orta gelir grubu başvuru şartları nelerdir?

TOKİ sosyal konut projelerinin bilindiği gibi temelleri atıldı. Sırada orta gelir grubuna yönelik çalışmalar var. Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un açıklamalarından sonra TOKİ orta gelir grubu araştırılamaya başlandı.

TOKİ orta gelir grubu nedir? TOKİ orta gelir ev fiyatları ne kadar?

TOKİ orta gelir grubu nedir? TOKİ orta gelir ev fiyatları ne kadar? soruları vatandaşlar tarafından sorulmaktadır. İşte detaylar!

TOKİ orta sınıf konut kampanyası nedir, ne demektir? TOKİ orta sınıf konut kampanyasına kimler başvurabilir?

TOKİ orta sınıf konut kampanyasına dair sorular sorulmaktadır. İşte TOKİ orta sınıf konut kampanyasına dair bilinmesi gerekenler!

TOKİ'den 1,5 milyon liraya 3+1 525 bin liraya 2+1 konut satışları başladı! İhale tarihleri açıklandı

Toplu Konut İdaresi TOKi, konut sahibi olmak isteyen orta ve alt gelir grubuna yönelik yeni konut projelerini peş peşe hayata geçirmeye başladı. TOKİ ayrıca bitmiş 3+1 sıfır daireleri azami 1 milyon 500 bin liraya kadar bedelle satışa çıkardı. İşte detaylar..

İzmir Ödemiş TOKİ orta gelir başvuru tarihleri ve şartları 2022!

İzmir Ödemiş TOKİ orta gelir başvuru tarihleri ve şartları 2022 haberimizde yer alıyor. İşte İzmir Ödemiş TOKİ orta gelir başvuru tarihleri ve şartları 2022...

Sivas Yenimahalle TOKİ orta gelir grubu başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Sivas Merkez Yenimahalle 2. Etap orta gelir grubu projesinde yer alan 51 adet konut bugün itibariyle satışa çıktı.

Antalya Manavgat TOKİ orta gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Antalya Manavgat orta gelir grubu projesinde yer alan 6 adet konut için başvurular başladı.

TOKİ Dallıca kura sonuçları 26 Kasım 2021!

TOKİ Dallıca kura sonuçları 26 Kasım 2021 haberimizde yer alıyor. İşte Bartın Dallıca kura sonuçları 26 Kasım 2021 ve proje detayları...

Bartın Dallıca kura sonucu 26 Kasım 2021!

Bartın Dallıca kura sonucu 26 Kasım 2021 haberimizde yer alıyor. İşte Bartın Dallıca kura sonucu 26 Kasım 2021 ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

dallıca toki orta gelir başvuruları 2021 Haberi

dallıca toki orta gelir başvuruları 2021

Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, hayata geçirdiği yeni projelerini de satışa çıkarıyor.

Başvuru döneminin başladığı TOKİ Bartın Dallıca orta gelir grubu projesinde 7 adet konut yer alıyor. Proje kapsamındaki konutlar 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Kuralı satış yöntemiyle satışa sunulan Dallıca TOKİ projesi için başvuru dönemi 19 Kasım tarihinde sona erecek. Başvuruların Ziraat Bankası aracılığıyla alındığı Dallıca TOKİ projesinin kura çekimi 26 Kasım 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Dallıca orta gelir grubu projesinde en düşük konut bedeli 278 bin 618 TL, en yüksek konut bedeli 347 bin 849 TL olarak belirlendi.

Peşinat oranının yüzde 10 ve yüzde 20 olduğu Bartın Dallıca TOKİ projesi için ödenecek en düşük taksit bedeli 1.238 TL, en...