05 / 05 / 2024

dam Film Yapım İletişim Tanıtım Danışmanlık

dam Film Yapım İletişim Tanıtım Danışmanlık

Behzat Ç., Elveda Rumeli gibi geniş izleyici kitlelerine ulaşan dizi ve sinema filmlerinin yapımcılığını üstlenen Adam Film hacizlerle boğuşuyor. Şirket, faaliyetlerini durdururken, sahibi Tarkan Karlıdağ’ın evleri icradan satışa çıkarıldı.

Tabu Proje Film Video Yapım Prodüksiyon Tasarım Dekorasyon Dan.İnş.Taah.San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı!

Tabu Proje Film Video Yapım Prodüksiyon Tasarım Dekorasyon Dan.İnş.Taah.San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Tabu Proje Film Video Yapım Prodüksiyon Tasarım Dekorasyon Dan.İnş.Taah.San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkezi Maltepe'de yapıldı.

Düdan Film Yapım Emlak İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düdan Film Yapım Emlak İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Fahri Kalkan tarafından kuruldu.

Aris Seyahat Turizm Ve Film Yapım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aris Seyahat Turizm Ve Film Yapım Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fırat Hocaoğlu tarafından kuruldu. 

Dennis Film Yapım İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Dennis Film Yapım İnşaat Taahhüt Limited Şirketi  bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Işık ve İdris Kazdal ortaklığında kuruldu. 

PNR Otelcilik ve Turizm İnşaat Film Yapım Organizasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

PNR Otelcilik ve Turizm İnşaat Film Yapım Organizasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Pınar Yılmaz tarafından 10 bin TL sermaye ile 21 Eylül'de Ataşehir, İçerenköy Mahallesi, Değirmenyolu Caddesi'nde kuruldu.

Akkaya Prodüksiyon Film Müzik Yapım Reklam Yayınc.Tanıtım ve Org.Hizmt. Ltd.Şti.Livello Hotel Şubesi açıldı!

Akkaya Prodüksiyon Film Müzik Yapım Reklam Yayınc.Tanıtım ve Org.Hizmt. Ltd.Şti.Livello Hotel Şubesi, Ahmet Akkaya Şube Müdürlüğü'nde 2 milyon TL sermaye ile 3 Temmuz'da Beylikdüzü'nde açıldı.

Gülpa Gıda Tekstil Emlak Film ve Müzik Yapımı Sanayii Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Gülpa Gıda Tekstil Emlak Film ve Müzik Yapımı Sanayii Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi 6 Mart 2015'te, 10 bin TL sermaye bedeli ile Maşallah Altılar Şube Müdürlüğü'nde açıldı.

Kocaeli'de kültür sanat parkı inşaat yapım işi ihalesi!

Kocaeli İzmit İlçesi Kozluk Mahallesinde Film- TV Platoculuğu ve Osmanlı Temalı Kültür Sanat Parkı inşaatı yapım işi ihalesi kapalı teklif usulüyle 27 Kasım 2013 tarihinde gerçekleşecek...

Taner Yıldız: 2. nükleer santral yapımında Kore yarıştan kopuyor!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, 2. nükleer santral yapımı konusunda, Güney Kore'nin yarıştan biraz daha kopmak üzere olduğunu belirtti

Kayseri'de 2 milyon 993 bin TL'ye yapım karşılığı kiralık arsa!

Kayseri'de Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Mimarsinan Mahallesi'ndeki arsayı yapım karşılığı kiraya veriyor...

Siirt'te AVM yapımı ve kiralanması işi 48 milyon 446 bin 10 TL !

Merkez, Yeni mahallesinde 15 bin 880 metrekare alana AVM ve otel yapım işi ve 49 yıllığına kiralama işi 48 milyon 446 bin 10 TL'ye ihale edilecek...

Arnavutköy Durusu Meydanı ve Yeniköy Caddesi yapım işi ihalesi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Arnavutköy Durusu Meydanı ve Yeniköy Caddesi yapım işinin ihalesini 27 Aralık 2012 tarihinde yapıyor...

İkitelli OSB Sosyal Tesisi yapım işi 28 Aralık'ta ihale edilecek!

İkitelli Sanayi Organize Bölgesi'ne 2 paselde yapılacak olan sosyal tesis binası yapım işi 28 Aralık'ta ihaleye çıkarılacak...

dam Film Yapım İletişim Tanıtım Danışmanlık Haberi

dam Film Yapım İletişim Tanıtım Danışmanlık

Ünlü yapım şirketi Adam Film Yapım İletişim Tanıtım Danışmanlık şirketi, Türkiye’nin en çok izlenen televizyon dizilerinin yapımcılığını üstlendi. Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi, Elveda Rumeli, Balkan Düğünü, Mor Menekşeler, şirketin yapımcılığını üstlendiği önemli dizi filmleri oldu. Ancak bir süreden beri mali sıkıntılar yaşayan şirket mali darboğazı atlatamadı.


ALACAKLILAR SIRAYA GİRDİ

Şirket hakkında birçok icra takibinin yapıldığı anlaşıldı. Bankalardan vergi dairelerine, set şirketlerinden şahıslara kadar birçok kişi ve kurum şirket hakkında icra takibi başlattı. Şirket adresinde kimse bulunamadığı için yapılan takipler tebliğ edilemedi. 



Şirket sahibi Tarkan Karlıdağ’a ise ulaşılamıyor. Karlıdağ’ın adına kayıtlı görünen üç evi de haciz kararlarından nasibini aldı. Karlıdağ'ın evleri için icradan satış istendi.


İPOTEKLİ VARLIKLAR SATIŞA KONULDU

Alacaklı bir şirket avukatı, borçların ödenememesi nedeni ile yasal takibe geçtiklerini belirtti.


Avukat, “İhtar süresi içinde...