15 / 05 / 2024

Dam Yapı Kooperatif imar planları

Dam Yapı Kooperatif imar planları

Yaşanan gelişmelere göre, Ankara Gölbaşı İncek’te, Dam Yapı Kooperatifi alanında imarın artırılmasına ilişkin plan değişikliği iptal edildi.

Bu fırsatı kaçırmayın! Tarım Kredi Kooperatif Marketleri Şubat ayını indirimle karşıladı! Bu indirimler yüz güldürdü

Kaliteyi ucuza almak isteyenlerin en büyük adresi olan  Tarım Kredi Kooperatif Marketleri yine ucuzluk yaparak gündeme geldi. Büyük indirimlerin yapıldığı Tarım Kredi Kooperatif Marketlerinin fiyat listesinin merak edenler haberimize baksın.

İstanbul Tarım Kredi Kooperatif marketleri nerededir? En yakın Tarım Kredi Kooperatif marketleri nerededir?

Tarım Kredi Kooperatif marketlerinde yapılacak indirim haberinden sonra vatandaşlar bu marketlerin nerede olduğu araştırılmaya başlandı. İşte detaylar!

Yargı, Melih Gökçek’in Ankara İncek’teki imar planı değişikliğini iptal etti!

Yaşanan gelişmelere göre, Ankara Gölbaşı İncek’te, Dam Yapı Kooperatifi alanında imarın artırılmasına ilişkin plan değişikliği iptal edildi.

İzmir Narlıdere'de kentsel dönüşüm süreci nasıl olacak?

İzmir'de Narlıdere'de 4 mahallede hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşüm projesini Narlıdere Çatalkaya Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Haydar Esen ve S.S. Çatalkaya Konut Yapı Kooperatif Başkanı Zeynal Koçak değerlendirdi.

Dam Yapı Tekstil Turizm İnşaat Ve Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dam Yapı Tekstil Turizm İnşaat Ve Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi Güngören’de  3 milyon TL sermaye bedeli  ile Ali Doğan tarafından kuruldu.

Yeni nesil kooperatif anlayışı ile kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı!

CVS Hava Kent Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çavuş, yeni nesil kooperatif sistemiyle farklı bölgelerde de konut geliştireceklerini belirtti. 

Kooperatifçilik Proje Destek Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Kooperatifçilik Proje Destek Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31060 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kooperatif ortağı kendi gayrimenkulünü satabilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper, 'İş yerlerini tapudan sattığı halde ortaklık devrini yapmayan kooperatif üyelerine nasıl bir işlem yapılabilir?İş yerini tapudan satın aldığı halde ortaklık devrini almayanlara nasıl bir çözüm bulunabilir?' sorusunu yanıtladı.

Kanal İstanbul çevresine konut yapmak için kooperatif mi kuruldu?

Diyanet çalışanları Kanal İstanbul çevresine konut yapmak için bir kooperatif açtı, kooperatifin kuruş bilgisinde "Kanal İstanbul Yapı Kooperatifi birikimleri değerlendirmek isteyenler için güvenilir bir yatırım kapısı" deniyor...

Yapı kooperatiflerinde e-Devlet dönemi başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 35 bin yapı kooperatifinde bürokrasiyi ve suistimalleri azaltmak için düğmeye bastı. Kooperatif e-Devlet üzerinden de kurulabilecek.

Şehir içlerindeki sanayi tesisleri yapı kooperatif modeli ile taşınıyor!

Gayrimenkul Hukuku Derneği Başkanı Avukat Ali Güvenç Kiraz, şehir içlerindeki sanayi tesislerinin yapı kooperatif modeli ile taşınmasını kaleme aldı...

Kooperatif yapıları için imar barışına başvurulur mu?

31 Aralık 2017 tarihinden önce yapılmış yapılar için imar barışı kapsamında yapı kayıt belgesi veriliyor. Peki, kooperatif yapıları için imar barışına başvurulabilir mi?

Tunay Yapı, Sarıyer ve Zekeriyaköy'de lüks projelere odaklandı!

Kişiye özel lüks villa yapımından büyük çaplı taahhüt işlerine, kat karşılığı konut yapımından kooperatif usulü proje üreten Tunay Yapı, Sarıyer ve Zekeriyaköy Bölgesi’ne odaklandı..

Dam Yapı Kooperatif imar planları Haberi

Dam Yapı Kooperatif imar planları

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, başkent Ankara Gölbaşı İncek’te Ankara Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Melih Gökçek döneminde imar artışının verildiği Dam Yapı Kooperatif için gerçekleştirilen değişikliği yargıya taşıdı. Gazete Duvar'da yer alan habere göre, Ankara 7. İdare Mahkemesi, içerisinde çocuk bahçesi ve yolların da yer aldığı toplamda 60 bin metrekarelik alanın imarının artırılmasına ilişkin plan değişikliğini iptal etti.

Konuyla ilgili önemli açıklamalar yapan Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, “İncek’te Gökçek’in giderayak son Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nde aldığı son kararla plan değişikliği yapıldı. 14/02/2017 Şubat günü yapılan plan değişikliği ile 0.33 olan emsal 2'ye çıkarıldı, yükseklik serbest bırakıldı. Toplam konut sayısı 15 kat artırılarak 25'ten 390'a çıkarıldı. Mimarlar Odası Ankara Şubesi olarak kamu yararına aykırı olan yoğunluk...