11 / 05 / 2024

Damac Properties

Damac Properties

Gayrimenkul sektörünün başarılı ismi Ozan Balaban DAMAC Properties'in merkez CEO'su oldu. Balaban daha önce Emaar'da 10 yıl bölge CEO'su olarak görev yapmıştı...

Luxury Properties Turkey Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Luxury Properties Turkey Danışmanlık Limited Şirketi Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Çağlar Bağ ve Elchın Mammadbayov ortaklığında kuruldu.

Dubai Properties Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Dubai Properties Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Özgüür Kaya tarafından kuruldu.

Galata Properties Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Galata Properties Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Balşe tarafından kuruldu.

Agn Properties Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Agn Properties Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Şişli'de Anastasıa Fılımonova tarafından kuruldu.

Damac Golden Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Damac Golden Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Anas Omar Y.A. tarafından kuruldu.

Khedı Properties Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Khedı Properties Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Büyükçekmece'de Anastasıa Fılımonova ve Khedı Edıeva ortaklığında kuruldu.

Leading Properties Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Leading Properties Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Şişli'de Omar Zaıd Moh'd Zaıd Alkılanı tarafından kuruldu.

Odak Properties Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Odak Properties Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ümraniye'de Osman Bozkurt, Emrah Kulaklı ve Harun Demirbaş ortaklığında kuruldu.

Properties Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Properties Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Muhammed Fatih Kapucı, Nazıla Nafısı ve Nıloufar Hamedıfar ortaklığında kuruldu.

Aman Properties Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aman Properties Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mostafa Sanjacdar ve Rıad Dernaıka ortaklığında kuruldu.

Damac İnşaat, Türkiye için yatırım planını açıkladı!

Türkiye ekonomisine güvenen yabancı şirketler, Türkiye’ye yatırım yapmaya devam ediyor. Son olarak Damac İnşaat, Türkiye için yatırım planını açıkladı...

Properties İstanbul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Properties İstanbul Danışmanlık Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  500 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Rafea Al-Hayanı, Ahmed Msqa Abdu Al Majmaıe ve Mohammad Al Fto Onallah tarafından kuruldu.

BUBA Properties ve Adozer Tower'dan iş birliği!

Son dönemde sağlık, sigorta, tarım ve dijital iletişim alanlarında fon yatırımlarıyla dikkatleri üzerine çeken BUBA Ventures çatısı altında kurulan BUBA Properties fon yatırım şirketi, Maslak bölgesinde inşa edilecek olan Adozer Tower projesi ile önemli bir işbirliğine imza attı.

Damac Properties Haberi

Damac Properties

Emaar Bölge CEO'su olarak görev yapan Ozan Balaban, 10 yıldır çalıştığı şirkete 2016 yılında veda etmişti. Gayrimenkul sektörünün başarılı ismi şimdi ise DAMAC Properties'in Güney Avrupa ve Türkiye CEO'su oldu. Balaban görevine Nisan ayında başladı.

Gayrimenkul sektörünün deneyimli isimlerinden Samim Hatipoğlu da DAMAC Properties'in Türkiye CEO'su olarak görev yapıyor. Samim Hatipoğlu yaklaşık 11 aydır DAMAC'ta çalışıyor.

Orta Doğu'nun lüks emlak piyasasının ön saflarında yer alan Damac Properties, BAE, Suudi Arabistan, Katar, Ürdün, Lübnan ve Birleşik Krallık dahil olmak üzere bölgedeki lüks konut, ticaret ve eğlence tesislerini sunuyor. Şirket bugüne kadar 20 bin 880'den fazla konutu teslim etti. 

1971 doğumlu olan Ozan Balaban Fransızca, İngilizce ve İtalyanca biliyor. Floransa Devlet Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nde eğitim alan Balaban, Güney Caroline’daki Clemson Üniversitesi’nde Hastane Mimarisi ve...