02 / 05 / 2024

Danfoss iran ofisleri

Danfoss iran ofisleri

Yüzden fazla ülkede ısıtma, soğutma ve motor kontrol sistemleri sektörünün bir numarası olarak hizmet veren Danfoss, İran’daki resmi ofisinin açılışını gerçekleştirdi.

İran'daki emlak ofisleri 26 Ekim'de kapanıyor!

İran'da, yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında 26 Ekim- 20 Kasım tarihlerinde emlak ofisleri ve diğer zorunlu olmayan tüm iş yerleri kapanacak.

Danfoss, İran-Avrupa Birliği Enerji Forumu’nda!

Danfoss, 29-30 Nisan tarihlerinde birincisi düzenlenen İran-Avrupa Birliği Enerji Forumu’na katıldı, binalarda enerji verimliliği ve enerji politikalarında odak alanları hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Danfoss, İran’da ofis açtı!

Yüzden fazla ülkede ısıtma, soğutma ve motor kontrol sistemleri sektörünün bir numarası olarak hizmet veren Danfoss, İran’daki resmi ofisinin açılışını gerçekleştirdi.

Seba Office Boulevard Ofisleri fiyat!

Toplam 204 adet bağımsız üniteden oluşan proje İstanbul İl'i Kağıthane'de yükseliyor. Seba Office Boulevard Ofisleri fiyat listesi kapsamında metrekare birim bazında 3 bin 500 TL + KDV'den başlıyor.

Moment Beştepe Ofisleri nerede?

Moment Beştepe Residence 2 blok halinde hayata geçirilecek. Lansman toplantısı 26 Kasım 2015 Perşembe günü gerçekleşecek olan proje Moment Yapı imzası taşıyor. Peki Moment Beştepe Ofisleri nerede?

Teknopark ısıtma sisteminde Danfoss imzası!

Isıtma, soğutma ve güç elektroniği alanında dünya lideri Danfoss, yeni bir anlaşmaya imza attı. Danfoss, Teknopark İstanbul’un birinci etabının bölgesel ısıtma projesinde, ‘DSE bina altı enerji istasyonu’nu yapacak.

Danfoss, Resim İstanbul'un ısınma konforunu sağlayacak!

Isıtma, soğutma ve güç elektroniği alanında dünya devi Danfoss, İstanbul Sancaktepe’de, ‘bölgenin en büyük projesi’ olarak dikkat çeken Resim İstanbul’un ısınma konforunu sağlayacak.

Danfoss, DAF Enerji'yi satın aldı!

Danfoss ve DAF Enerji, bugün Danfoss'un, Türkiye'de gelişen bir pazar olan daire istasyonu pazarının lideri DAF Enerji'yi satın alma anlaşmasını imzalandığını kamuya duyurdu.

Gümüşhane Şiran Belediyesi hizmet binasının temeli atıldı!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Şiran ilçesinde yeni belediye hizmet binasının temel atma töreninde yaptığı konuşmada, ilçeye yapılan yatırımlar hakkında bilgi verdi.

Danfoss Isıtma Departmanı Semineri Gaziantep’te gerçekleşti!

Danfoss Türkiye, ‘Gelecek için dönüşüme hazırız’ sloganı ile yola çıktığı seminer ve eğitimlerine bir yenisini ekledi. Danfoss, Gaziantep ve çevre illerdeki mühendislerle paylaştı.

Danfoss’un Elektrikli Döşemeden Isıtma Sistemi!

Danfoss’un ‘elektrikli döşemeden ısıtma sistemi’, döşeme altındaki şapın içerisinde bulunan ısıtma kabloları, sistemin bulunduğu mekanlardaki konfor sıcaklığını kontrol etmeyi sağlayan sensörler ve programlanabilen termostatlardan oluşuyor.

Axis İstanbul Ofisleri lokasyon!

Ofis alanlarının 74 metrekareden başladığı projede teslimler 2016 yılı Ağustos ayında yapılması planlanıyor. Axis İstanbul Ofisleri lokasyon bilgisi kapsamında Vatan Caddesi-Aksaray'a 2 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

DKY İnşaat'ın satış ofisleri bayramda açık!

DKY İnşaat’ın Levent’te Büyükdere Caddesi No:195’de bulunan Satış ve Deneyim Merkezi, DKY Kartal ve Lokum Evler’in satış ofisleri Kurban Bayramı’nın 2, 3 ve 4. günlerinde açık olacak.

Danfoss iran ofisleri Haberi

Danfoss iran ofisleri


Dünyanın dört bir yanında sektöre yön veren Danfoss, Ortadoğu, Afrika ve Türkiye (TMA) Bölgesi’ndeki büyümesini hızla sürdürüyor. Otuz yıldan uzun süredir İran’daki faaliyetlerini kesintisiz sürdüren Danfoss, bölgedeki yatırımlarına yenisini ekleyerek “İran’da, İran için” sloganıyla Tahran’daki resmi ofisinin açılışını gerçekleştirdi. 4 Ekim’de açılan Danfoss İran ofisi lokal kadrosu ile hizmet verecek ve Türkiye bölge ofisine raporlayacak.




Danfoss İran ofisi törenle açıldı


Danfoss İran ofisi; İran Danimarka Başkonsolosu Dany Annan, Danfoss TMA Bölge Başkanı Levent Taşkın, Güney Avrupa ve TMA Motor Hız Kontrol Ürünleri Direktörü Marco Airola, Türkiye Bölgesi Genel Müdürü Emre Gören, İran Genel Müdürü Soheil Mokhtari ve 18 bayinin katılımıyla düzenlenen törenle açıldı. Danfoss TMA Başkanı Levent Taşkın törende yaptığı konuşmada “İran’da uzun yıllardır hizmet veriyoruz. Son dönemde İran pazarını değerlendirdiğimizde...