03 / 05 / 2024

Danfoss iran

Danfoss iran

Yüzden fazla ülkede ısıtma, soğutma ve motor kontrol sistemleri sektörünün bir numarası olarak hizmet veren Danfoss, İran’daki resmi ofisinin açılışını gerçekleştirdi.

22. Uluslararası İran Yapı-İnşaat Fuarı 13-16 Ağustos'ta! 

22. Uluslararası İran Yapı-İnşaat Fuarı 13-16 Ağustos 2022 tarihleri arasında Tahran'da IRAN CONFAIR'de gerçekleştirilecek. 

BOSS4 Gayrimenkul, İran'da yeni projeleri ile gövde gösterisi yapacak!

Akkuş Gayrimenkul, Lübnanlı ortağıyla kurduğu Boss4Gayrimenkul’ü temsilen B2B Iran & Turkey 2. Emlak ve Yatırım Proje Görüşmeleri Organizasyonu’nda, yeni projeleriyle gövde gösterisi yapacak... 

İstanbul Yeni Havalimanı'na Danfoss imzası!

İstanbul Üçüncü Havalimanı'nın ısıtma, soğutma, motor kontrol sistemleri ve güç çözümleri alanlarında dünya lideri Danfoss’un ürünleri ile inşa edildi.

İstmarin projesine Danfoss katkısı!

Danfoss, ısıtma çözümleriyle İSTMARİN projesinin hem ısıtma ihtiyacını karşılıyor hem de projenin enerji maliyetini düşürüyor.

Gümüşhane Şiran 38 işyeri yapım ihalesi 14 Eylül'de!

Gümüşhane Şiran Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, 38 işyeri yaptırıyor. İhale 14 Eylül'de yapılacak..

Danfoss Türkiye ve Cantaş Soğutma CO2 eğitimi aldı!

Danfoss Türkiye soğutma teknik ekibi ve Cantaş Soğutma, bir hafta süren ileri seviye CO2 soğutma eğitimi için Danimarka’da buluştu. Eğitim, Danfoss ve Jutland Teknik Üniversitesi iş birliğinde düzenlendi.

Gümüşhane Şiran Küçük Sanayi Sitesi'nde 38 işyeri yaptırılacak!

Gümüşhane Şiran Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, 38 işyeri yaptırılacak. İşyeri yapım ihalesi ise 25 Temmuz'da gerçekleşecek..

Danfoss, İran-Avrupa Birliği Enerji Forumu’nda!

Danfoss, 29-30 Nisan tarihlerinde birincisi düzenlenen İran-Avrupa Birliği Enerji Forumu’na katıldı, binalarda enerji verimliliği ve enerji politikalarında odak alanları hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Gümüşhane Şiran'da kentsel dönüşüm kararı!

Gümüşhane Şiran Karaca Mahallesi sınırları içerisinde bulunan bazı alanların kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı ilan edilmesi hakkında karar yürürlüğe girdi.

Danfoss, İran’da ofis açtı!

Yüzden fazla ülkede ısıtma, soğutma ve motor kontrol sistemleri sektörünün bir numarası olarak hizmet veren Danfoss, İran’daki resmi ofisinin açılışını gerçekleştirdi.

Kaya Grup İran'da otel zinciri inşa edecek!

Ambargoların kalkmasından sonra İran Türk şirketlerinin radarına girdi. Enerjiden inşaata, beyaz eşyadan turizme hemen hemen her sektörden dev markalar, Iran için kolları sıvamış durumda.

Gümüşhane Şiran'ın çehresi kentsel dönüşümle değişiyor!

Gümüşhane Şiran Belediye Başkanı Yavuz Altıparmak, "Şiran Belediyesi olarak, ilçemizin çehresini değiştirmek, çok daha güzel hale getirmek için gece gündüz çalışıyoruz. Şiran için çok projemiz mevcut. Bu projelerimizi etap etap gerçekleştiriyoruz" dedi.

Gümüşhane Şiran'ın çehresi kentsel dönüşümle değişecek!

Şiran Belediye Başkanı Yavuz Altıparmak, ilçesiyi modern bir kent haline getirmek için çalışmaların hızla sürdüğünü söyledi. Başkan Altıparmak, ilçenin çehresinin kentsel dönüşümle değişeceğini söyledi.

Danfoss iran Haberi

Danfoss iran


Dünyanın dört bir yanında sektöre yön veren Danfoss, Ortadoğu, Afrika ve Türkiye (TMA) Bölgesi’ndeki büyümesini hızla sürdürüyor. Otuz yıldan uzun süredir İran’daki faaliyetlerini kesintisiz sürdüren Danfoss, bölgedeki yatırımlarına yenisini ekleyerek “İran’da, İran için” sloganıyla Tahran’daki resmi ofisinin açılışını gerçekleştirdi. 4 Ekim’de açılan Danfoss İran ofisi lokal kadrosu ile hizmet verecek ve Türkiye bölge ofisine raporlayacak.




Danfoss İran ofisi törenle açıldı


Danfoss İran ofisi; İran Danimarka Başkonsolosu Dany Annan, Danfoss TMA Bölge Başkanı Levent Taşkın, Güney Avrupa ve TMA Motor Hız Kontrol Ürünleri Direktörü Marco Airola, Türkiye Bölgesi Genel Müdürü Emre Gören, İran Genel Müdürü Soheil Mokhtari ve 18 bayinin katılımıyla düzenlenen törenle açıldı. Danfoss TMA Başkanı Levent Taşkın törende yaptığı konuşmada “İran’da uzun yıllardır hizmet veriyoruz. Son dönemde İran pazarını değerlendirdiğimizde...