05 / 05 / 2024

Danfoss SMA ibrahim uğur

Danfoss SMA ibrahim uğur

Çevre teknolojileri ve yenilenebilir enerji konularına odaklanan Zenit Enerji, Avrupa pazarındaki etkinliğini artırmayı hedefliyor. Zenit Enerji İş Geliştirme Müdürü İbrahim Uğur bu yıl Danfoss-SMA stratejik işbirliğinin ardından ürün gamlarını genişletti

CarrefourSA’dan SMA 3 devam sütü alanları muhteşem hediyeler kazanma fırsatı bekliyor!

31 Ekim 2022 tarihine kadar CarrefourSA mağazalarından SMA devam sütü alışverişi yapan 3 kişiye çekilişle iPad 8. Nesil 32 gb Wifi, 5 kişiye Xiaomi Mi Vacuum Mop Essential akıllı robot süpürge ve 20 kişiye de 500 Türk Lirası değerinde CarrefourSA Hediye Çeki hediye edilecek.

Sma Mimarlık Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sma Mimarlık Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da Selim Ödemiş tarafından kuruldu.

SMA Başak Yapı Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

SMA Başak Yapı Mühendislik Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sema Başak tarafından kuruldu.

SMA Uluslararası İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SMA Uluslararası İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Salaheddin M. Abufanas tarafından kuruldu.

Pendik D-100 Karayolu ile Sahil arasındaki kısma ilişkin plan tadilatı askıda!

Pendik D-100 Karayolu ile Sahil arasındaki kısma ilişkin hazırlanan imar planı tadilatı askıya çıkarıldı..

İstanbul Yeni Havalimanı'na Danfoss imzası!

İstanbul Üçüncü Havalimanı'nın ısıtma, soğutma, motor kontrol sistemleri ve güç çözümleri alanlarında dünya lideri Danfoss’un ürünleri ile inşa edildi.

İstmarin projesine Danfoss katkısı!

Danfoss, ısıtma çözümleriyle İSTMARİN projesinin hem ısıtma ihtiyacını karşılıyor hem de projenin enerji maliyetini düşürüyor.

Danfoss Türkiye ve Cantaş Soğutma CO2 eğitimi aldı!

Danfoss Türkiye soğutma teknik ekibi ve Cantaş Soğutma, bir hafta süren ileri seviye CO2 soğutma eğitimi için Danimarka’da buluştu. Eğitim, Danfoss ve Jutland Teknik Üniversitesi iş birliğinde düzenlendi.

Danfoss, İran-Avrupa Birliği Enerji Forumu’nda!

Danfoss, 29-30 Nisan tarihlerinde birincisi düzenlenen İran-Avrupa Birliği Enerji Forumu’na katıldı, binalarda enerji verimliliği ve enerji politikalarında odak alanları hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Danfoss, İran’da ofis açtı!

Yüzden fazla ülkede ısıtma, soğutma ve motor kontrol sistemleri sektörünün bir numarası olarak hizmet veren Danfoss, İran’daki resmi ofisinin açılışını gerçekleştirdi.

Danfoss'un zemin ısıtma sistemleri statlarda kullanılıyor!

Danfoss'un DEVİ marka zemin ısıtma sistemi statlardan camilere, evlerden otoyollara kadar birçok alanda kullanılıyor. Sistem 25 kilometrelik Ankara Protokol Yolu, bazı AVMler ve hastanelerin acil ambulans ve otopark girişlerinde uygulandı.

SMA Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

SMA Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Fırat Baydağ Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 22 Haziran'da Bakırköy, Yeşilköy Mahallesi, Atatürk Caddesi'nde kuruldu.

Danfoss, 2015 yılında yüzde 11 oranında büyüdü!

Danfoss, “2015 Yılı Faaliyet Raporu”nu açıkladı. Rapora göre Danfoss, 2015 yılında toplam satışlarını yüzde 11, net karını ise yüzde 13 oranında artırdı.

Danfoss SMA ibrahim uğur Haberi

Danfoss SMA ibrahim uğur

"İşbirliğinin ardından SMA ürünlerinin Türkiye tedarikini gerçekleştirmeye başladık. Bu yılın ikinci çeyreğinde Avrupa'daki faaliyetlerimize hız verme kararı aldık. İlk etapta Danimarka'daki bir ofis açtık. Avrupa'daki güneş enerjisi yatırımları ile ilgili gelen taleplere bu noktadan destek veriyoruz" diye konuşan Zenit Enerji İş Geliştirme Müdürü İbrahim Uğur bu yıl Danfoss-SMA stratejik işbirliğinin ardından ürün gamlarını genişlettiklerini de belirtti.


Yenilenebilir enerjide 2013'ten beri Danfoss Akademi adıyla eğitim programı yürüttüklerini vurgulayan Uğur, "Düzenli olarak gerçek bu eğitimlerde sponsor ve eğitmen olarak desteklerimizi sürdürüyoruz. 

2015'te Ar- Ge ve tedarik birimlerini bu konuda uzman teknik personel yetiş- ayırma kararı aldık. Ulusal ve  uluslararası bazda Ar-Ge ve Ur-Ge faaliyetlerimize Ege Üniversitesi Teknokent bölgesinde devam etmeyi planlıyoruz. Sürdürülebilirlik ilkesi çerçevesinde faaliyetlerimize hız kesmeden devam ediyoruz" dedi. 


Zenit Enerji'nin 2010'da LED...