03 / 05 / 2024

Danfoss Türkiye Isıtma Segmenti Satış Direktörü

Danfoss Türkiye Isıtma Segmenti Satış Direktörü

Isıtma, soğutma ve motor kontrol sistemleri alanında dünya devi Danfoss’un Türkiye organizasyonunda iki büyük atama gerçekleştirildi. Danfoss yeni atamalarla birlikte sektörde fark yaratmaya devam edecek.

Türkiye'de her 5 konuttan 1'i yangın yönetmeliğine uygun!

Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği (İZODER) Başkanı Emrullah Eruslu, Yangından Korunma Haftası (25 Eylül-1 Ekim) sebebiyle açıklamalar yaptı. Emrullah Eruslu, Türkiye'de her konuttan yalnızca 5'inin yangın yönetmeliğine uygun şekilde yapıldığını belirtti.

Avrupa ve Türkiye’nin en büyük 'yeşil OSB’si Dikili’de kuruluyor!

Tüm enerjisini kendi bünyesinde sağlayan "yenilenebilir yeşil bir OSB" çalışması olan Dikili TDİOSB'nin Avrupa ve Türkiye’nin en büyük topraksız, tam otomasyonlu, ısıtma için yenilenebilir enerji kaynaklarını kullanıldığı modern sera ve tarımsal sanayi kümelenmesi olması amaçlanıyor.OSB'de tüm atıkl

Danfoss Türkiye ve Cantaş Soğutma CO2 eğitimi aldı!

Danfoss Türkiye soğutma teknik ekibi ve Cantaş Soğutma, bir hafta süren ileri seviye CO2 soğutma eğitimi için Danimarka’da buluştu. Eğitim, Danfoss ve Jutland Teknik Üniversitesi iş birliğinde düzenlendi.

Levent Pelesen: Türkiye’de tüm binalar çevre dostu bir yapıya kavuşmalı!

Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği-İZODER Yönetim Kurulu Başkanı Levent Pelesen, Türkiye’deki binaların tümünün, daha az enerji harcayıp fosil yakıt tüketimini azaltan ısı yalıtımlı, çevre dostu bir yapıya kavuşması gerektiğini söyledi.

XELEX XP2 ile Türkiye'de yılda 500 milyon dolar tasarruf sağlanacak!

İngilizlerin ısıtma sistemlerinde en çok tercih ettikleri üstün teknoloji ürünü katkı maddesi XELEX XP2, Türkiye Distribütörü EKONOVA ile Türkiye pazarına girdi. Standart inhibitörlere kıyasla verimliliği yüzde 15’e kadar artırıyor.

XELEX XP2, Ekonova ile artık Türkiye'de!

İngilizlerin ısıtma sistemlerinde en çok tercih ettikleri üstün teknoloji ürünü katkı maddesi XELEX XP2, Türkiye Distribütörü EKONOVA ile Türkiye pazarına girdi. Konuyla ilgili basın toplantısı 27 Nisan Çarşamba günü gerçekleştirilecek.

Dünyadaki 300 helal otelin yarısı Türkiye’de bulunuyor!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Ramazan Çokcevik, dünya genelinde 300’e yakın helal konseptli otel olduğunu, bunun yarısının Türkiye’de bulunduğunu söyledi.

Atıksu arıtmada İzmir Türkiye lideri!

İzmir, Avrupa Birliği standartlarında arıtma sayısı, kişi başına düşen atık su arıtma miktarı ve AB standartlarında arıtım oranı ile Türkiye'de ilk sırada yer aldı.

Türkiye’de enerji tasarrufu ve ısı yalıtımı bilinci toplantısı 24 Kasım'da!

XPS Isı Yalıtımı Sanayicileri Derneği, “Türkiye’de Enerji Tasarrufu ve Isı Yalıtımı Bilinci” konusunda yaptırmış olduğu araştırmanın çarpıcı sonuçlarını açıklayacak.

Danfoss Isıtma Departmanı Semineri Gaziantep’te gerçekleşti!

Danfoss Türkiye, ‘Gelecek için dönüşüme hazırız’ sloganı ile yola çıktığı seminer ve eğitimlerine bir yenisini ekledi. Danfoss, Gaziantep ve çevre illerdeki mühendislerle paylaştı.

Türkiye 3 yeşil enerji sektöründe dünya ikincisi oldu!

Türkiye, alternatif enerjiye yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyor. 2013 yılında gerçekleştirilen ek kapasite yatırımlarının milli gelire oranında, hidro güç, jeotermal güç ve solar su ısıtma sektörlerinde dünyada ikinci sırada yer aldık.

İSKAV Türkiye klima ve tesisat sektöründe büyüme hedefliyor!

İSKAV Türkiye; ısıtma, soğutma, klima ve tesisat sektörünü geliştirmek üzere kuruldu. AB normlarına uyumunu sağlamak ve sektörün önemli eksikliklerinden biri olan firmaların üretim, montaj ve servis elemanlarına eğitim vermek için çalışıyoruz.

CHP'den Türkiye Ekonomik Yükseliş Projesi!

CHP'nin "Merkez Türkiye" adı verilen projesinin 20 yılda toplam 200 milyar dolarlık yatırımla gerçekleştirilmesi planlanıyor. Projeyle 2035 yılına gelindiğinde, yaklaşık 2 milyon 200 bin vatandaşa iş ve istihdam sağlanması hedefleniyor.

Danfoss Türkiye Isıtma Segmenti Satış Direktörü Haberi

Danfoss Türkiye Isıtma Segmenti Satış Direktörü

Isıtma, soğutma ve motor kontrol sistemleri alanında dünya devi Danfoss’un Türkiye organizasyonunda iki büyük atama gerçekleştirildi. Kısa süre önce Türkiye Genel Müdürlük görevini yürüten Levent Taşkın’ın Ortadoğu, Afrika ve Türkiye (TMA Bölgesi) Bölge Başkanlığı görevine getirilmesinin ardından organizasyonel yapıda değişikliğe gidildi.


2014’ten bu yana Danfoss bünyesinde Motor Kontrol Sistemleri Segmenti Satış Direktörlüğü görevini yürüten Emre Gören, Danfoss Türkiye Genel Müdürü olarak atandı. Emre Gören, yeni görevinin yanı sıra Danfoss Türkiye Motor Kontrol Sistemleri Segmenti Satış Direktörlüğünü de yürütmeye devam edecek.


Levent Taşkın’ın Genel Müdürlük ile birlikte yürüttüğü Isıtma Segmenti Satış Direktörlüğü görevine, Taşkın’ın TMA Bölgesi Başkanı olmasından ardından Danfoss içerisinden bir atama yapıldı. 2006’da beri Danfoss Isıtma Segmenti Satış Müdürü olan Serhan Günel, Danfoss Türkiye Isıtma Segmenti Satış Direktörü olarak atandı.


Danfoss...