02 / 05 / 2024

Danfoss Türkiye Motor Kontrol Sistemleri Segmenti Satış Direktörlüğü

Danfoss Türkiye Motor Kontrol Sistemleri Segmenti Satış Direktörlüğü

Isıtma, soğutma ve motor kontrol sistemleri alanında dünya devi Danfoss’un Türkiye organizasyonunda iki büyük atama gerçekleştirildi. Danfoss yeni atamalarla birlikte sektörde fark yaratmaya devam edecek.

Honda açıkladı! Honda CR-V, hibrit teknolojisi ile Türkiye’de görücüye çıkıyor...

Geliştirilmiş hibrit sistem teknolojisi ile tasarlanan Honda'nın en çok satan modelleri arasındaki CR-V, Türkiye'de 3 milyon Türk Lirası fiyat ile satışa sunulduğu kaydedildi. Markanın tek donanım ve tek motor seçeneğine sahip CR-V'in yaklaşık 750 adet satılması beklendiği açıklandı. İşte ayrıntılar

Mercedes-Benz'in yeni serisi Türkiye’ye özel motorla geldi...

Türkiye’de ilk olarak Mercedes-Benz E 220 d 4MATIC ve Türkiye’ye özel üretilen E 180 motor seçenekleri sunulacağı kaydedildi. İşte haberin detayları...

Yeni BMW 520d Türkiye yollarında! İşte dudak uçuklatan fiyatı

8. nesil yeni BMW 5 Serisi görücüye çıktı. Yeni 5 Serisi’nin 2.0 litre dizel motorlu ve tamamen elektrikli versiyonu Türkiye’ye giriş yaptı. Yeni BMW 520d xDrive Sedan motor seçenekleri arasına mild hibriti de (hafif hibrit) dahil etti.

Yeni Opel Corsa, Ekim'de Türkiye yollarında olacak!

Otomotiv devi Opel’in,Türkiye ve daha birçok ülkede en çok satışu yapılan B segmentindeki modeli olan Corsa, yenilenen yüzüyle önümüzdeki Ekim ayında hem içten yanmalı motor seçenekleri hem de elektrikli versiyonuyla Türkiye yollarında olacak. 

Latin Amerika’nın dev şirketi Türkiye’de elektrikli motor montajı yapacak!

40 bin çalışanı ve 19 milyar dolarlık cirosu olan Brezilyalı WEG, Kocaeli’nde açılan tesiste elektrik motorlarının montajını sağlayacak. Firmanın Türkiye tesisi Ortadoğu bölgesindeki ilk üretim noktası olacak.

Türkiye pazarına yeni bir otomobil giriyor! İşte fiyatı

Ulubaşlar Grubu şirketlerinden Ulu Motor, Çinli SKYWELL markasının ardından bir başka Çinli elektrikli otomobil üreticisi Leapmotor’la anlaştı. İşte olası Türkiye fiyatı...

Tayvan motorsiklet markası KYMCO’dan Türkiye’ye yatırım hamlesi! "Avrupa için motor üretecekler"

Tayvan merkezli motosiklet devi KYMCO’NUN CEO’su İstanbul’da katıldığı lansmanda Türkiye’ye yatırım yapmayı düşündüklerini açıkladı. KYMCO markasının yeni çıkan CV3 modelinin tanıtıldığı lansmandan müjdeli haberler geldi.

Danfoss Türkiye ve Cantaş Soğutma CO2 eğitimi aldı!

Danfoss Türkiye soğutma teknik ekibi ve Cantaş Soğutma, bir hafta süren ileri seviye CO2 soğutma eğitimi için Danimarka’da buluştu. Eğitim, Danfoss ve Jutland Teknik Üniversitesi iş birliğinde düzenlendi.

İnşaat; Türkiye ekonomisindeki büyümenin motor gücü!

NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, inşaatın 200’e yakın sanayiyi desteklediğini belirterek, yaşanan canlılığın istihdam sağladığını söyledi. Güral, inşaatın, Türkiye ekonomisindeki büyümenin motor gücü olduğunu belirtti.

Danfoss Türkiye ICCI Fuarı’na katılacak!

Danfoss Türkiye enerji verimliliği ve konfor sunan ürünleri ile sistem çözümlerini tanıtacak. Firma enerji sektörünün önde gelen yerli ve yabancı aktörlerini bir araya getiren ICCI Fuarı’na katılıyor.

Danfoss Türkiye eğitimleriyle sektörü geliştiriyor!

Termostatik Radyatör Vanası ve ısıtma-soğutma alanında birçok ürünün mucidi olan Danfoss, Türkiye’deki yapılanması Danfoss Türkiye ile verdiği eğitimlerle sektörü geliştirmeye devam ediyor.

Danfoss Türkiye Bayiler Toplantısı Macaristan’da gerçekleşti!

Yeni yapılanma sürecini tamamlayan Danfoss Türkiye’nin ısıtma, soğutma ve güç elektroniği alanlarında faaliyet gösteren 80 bayisi, 19-22 Şubat tarihlerinde Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de bir araya geldi.

Levent Taşkın Danfoss Türkiye Genel Müdürü oldu!

Isıtma soğutma sektöründe 25 yılı aşkın süredir çeşitli firmalarda üst düzey yöneticilik yapan Levent Taşkın, Danimarka’nın en büyük sanayi topluluğu Danfoss’un Türkiye Genel Müdürü oldu.

Danfoss Türkiye Motor Kontrol Sistemleri Segmenti Satış Direktörlüğü Haberi

Danfoss Türkiye Motor Kontrol Sistemleri Segmenti Satış Direktörlüğü

Isıtma, soğutma ve motor kontrol sistemleri alanında dünya devi Danfoss’un Türkiye organizasyonunda iki büyük atama gerçekleştirildi. Kısa süre önce Türkiye Genel Müdürlük görevini yürüten Levent Taşkın’ın Ortadoğu, Afrika ve Türkiye (TMA Bölgesi) Bölge Başkanlığı görevine getirilmesinin ardından organizasyonel yapıda değişikliğe gidildi.


2014’ten bu yana Danfoss bünyesinde Motor Kontrol Sistemleri Segmenti Satış Direktörlüğü görevini yürüten Emre Gören, Danfoss Türkiye Genel Müdürü olarak atandı. Emre Gören, yeni görevinin yanı sıra Danfoss Türkiye Motor Kontrol Sistemleri Segmenti Satış Direktörlüğünü de yürütmeye devam edecek.


Levent Taşkın’ın Genel Müdürlük ile birlikte yürüttüğü Isıtma Segmenti Satış Direktörlüğü görevine, Taşkın’ın TMA Bölgesi Başkanı olmasından ardından Danfoss içerisinden bir atama yapıldı. 2006’da beri Danfoss Isıtma Segmenti Satış Müdürü olan Serhan Günel, Danfoss Türkiye Isıtma Segmenti Satış Direktörü olarak atandı.


Danfoss...