29 / 04 / 2024

danfoss

danfoss

Danfoss, ısıtma çözümleriyle İSTMARİN projesinin hem ısıtma ihtiyacını karşılıyor hem de projenin enerji maliyetini düşürüyor.

Danfoss, İran-Avrupa Birliği Enerji Forumu’nda!

Danfoss, 29-30 Nisan tarihlerinde birincisi düzenlenen İran-Avrupa Birliği Enerji Forumu’na katıldı, binalarda enerji verimliliği ve enerji politikalarında odak alanları hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Danfoss prestijli projelerde öne çıkıyor!

Isıtma, soğutma ve motor kontrol sistemleri alanında dünya lideri Danfoss, enerji tasarrufu sağlayan kalorimetre ve balans vanaları ile prestijli projelerde fark yaratıyor.

Danfoss, Resim İstanbul'un ısınma konforunu sağlayacak!

Isıtma, soğutma ve güç elektroniği alanında dünya devi Danfoss, İstanbul Sancaktepe’de, ‘bölgenin en büyük projesi’ olarak dikkat çeken Resim İstanbul’un ısınma konforunu sağlayacak.

Danfoss ile Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda 500 bin TL tasarruf sağlanacak!

Uluslararası futbol ve atletizm şampiyonalarının yapılabileceği; IAAF, FIFA ve IOC şartlarındaki İstanbul’daki Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nun çim sahası Danfoss’a emanet.

Danfoss’tan enerji krizine çözüm önerileri!

Isıtma-Soğutma ve Havalandırma (HVAC) sektörünün Dünya çapında öncü firması Danfoss, enerji tasarrufu sağlayan yenilikçi ürünlerini ISK Sodex Fuarı’ nda sergiledi. Danfoss’tan enerji krizine çözüm önerileri...

Danfoss 9 Mayıs'ta bayileriyle bir araya gelecek!

Danfoss, Türkiye pazarındaki yeni iş hedeflerini ve ISK Sodex 2014 Fuarı’na yönelik gelişmeleri, 9 Mayıs 2014 Cuma günü Courtyard Marriott Airport Otel'de düzenleyeceği toplantıda bayileri ile açıklayacak.

Danfoss 25 Şubat'ta basın toplantısı düzenliyor!

Toplantı, Danfoss Ortadoğu / Afrika Bölge Başkanı Lief Floojgard’ ın katılımı ve Danfoss Endüstriyel Soğutma / İklimlendirme Türkiye Direktörü Toni Timirci’ nin ev sahipliğinde gerçekleşecek...

Toni Timirci Danfoss Ülke Müdürü oldu!

İklimlendirme sektörünün dünya devi markası Danfoss’un ‘ Soğutma Sistemleri ’ Ülke Müdürü, İklimlendirme sektöründe uzun yıllar yönetici olarak profesyonel hayatına devam eden Toni Timirci oldu...

Danfoss Türkiye'de büyüyecek!

24 bin çalışanı ile 55 ülkede faaliyet gösteren Danfoss Isıtma Çözümleri’nin Türkiye Direktörü Yaşar Hüseyin Şan ve Gelişen Pazarlar Direktörü Jurij Gabedov, İstanbul’da basın mensupları ile bir araya geldi...

Danfoss basın toplantısı 20 Kasım'a ertelendi!

15 Kasım Cuma günü gerçekleştirilmesi planlanan Danfoss basın sohbet toplantısı, Danfoss Türkiye Direktörü Sayın Yaşar Hüseyin Şan’ın ani gelişen yurtdışı programı nedeniyle 20 Kasım Çarşamba günü saat 10:30’a ertelendi...

Türkiye’de binaların yılda 4.2 milyar TL tasarruf etmesi mümkün!

Danfoss’un, Isıtma Çözümleri Türkiye Direktörü Yaşar Hüseyin Şan, kentsel dönüşüm ve beraberinde kullanılacak olan enerji tasarruf cihazlarıyla Türkiye’nin yılda yaklaşık 4.2 Milyar TL tasarruf etmesinin mümkün olduğunu söyledi

Danfoss binalarda tasarrufu yüzde 70'e çıkaracak!

Isıtma, soğutma, havalandır­ma ile iklimlendirme alanında ürettiği ürünlerle mucit bir şirket olarak dikkat çeken DanimarkalI Danfoss Isıtma Çözümleri'de ge­liştirdiği ürünlerle binalarda yüzde 70'e varan oranda tasarruf imkanı sağlıyor..

Danfoss Isı Pompası ile yüzde 75 enerji tasarrufu sağlanıyor!

Dünya çapında 7 milyar Euro cirosu ve 24 bini aşan çalışanıyla Danimarka’nın en büyük sanayi topluluğu Danfoss, yatırım için Türkiye’yi mercek altına aldı...

İstanbul Yeni Havalimanı'na Danfoss imzası!

İstanbul Üçüncü Havalimanı'nın ısıtma, soğutma, motor kontrol sistemleri ve güç çözümleri alanlarında dünya lideri Danfoss’un ürünleri ile inşa edildi.

İstmarin projesine Danfoss katkısı!

Danfoss, ısıtma çözümleriyle İSTMARİN projesinin hem ısıtma ihtiyacını karşılıyor hem de projenin enerji maliyetini düşürüyor.

Danfoss Türkiye ve Cantaş Soğutma CO2 eğitimi aldı!

Danfoss Türkiye soğutma teknik ekibi ve Cantaş Soğutma, bir hafta süren ileri seviye CO2 soğutma eğitimi için Danimarka’da buluştu. Eğitim, Danfoss ve Jutland Teknik Üniversitesi iş birliğinde düzenlendi.

Danfoss, İran-Avrupa Birliği Enerji Forumu’nda!

Danfoss, 29-30 Nisan tarihlerinde birincisi düzenlenen İran-Avrupa Birliği Enerji Forumu’na katıldı, binalarda enerji verimliliği ve enerji politikalarında odak alanları hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Danfoss, İran’da ofis açtı!

Yüzden fazla ülkede ısıtma, soğutma ve motor kontrol sistemleri sektörünün bir numarası olarak hizmet veren Danfoss, İran’daki resmi ofisinin açılışını gerçekleştirdi.

Eski binalarda enerjiden 2 milyar dolar tasarruf edilebilir!

Danfoss Türkiye, Ortadoğu ve Afrika Bölgesi Başkanı Levent Taşkın: "Türkiye'deki eski binaların hepsinde akıllı ve enerji verimliliği yüksek ısıtma-soğutma sistemleri kullanılsa yılda 2 milyar dolar tasarruf edilecek." dedi.

Danfoss'un zemin ısıtma sistemleri statlarda kullanılıyor!

Danfoss'un DEVİ marka zemin ısıtma sistemi statlardan camilere, evlerden otoyollara kadar birçok alanda kullanılıyor. Sistem 25 kilometrelik Ankara Protokol Yolu, bazı AVMler ve hastanelerin acil ambulans ve otopark girişlerinde uygulandı.

Manisa Soma Bölgesel Isıtma Sistemi ile yüzde 40 tasarruf sağlanacak!

Isıtma, soğutma ve motor kontrol sistemleri alanında dünya lideri Danfoss’un bina altı istasyonları, yüksek sıcaklıktaki ısıyı en verimli şekilde kullanarak düşük maliyetle Somalılar’a sunuyor.

Yapıloji, Bursa İnşaat Fuarı'na katıldı!

Danfoss’un bayilerinden Yapıloji, 6-10 Nisan tarihleri arasında Bursa İnşaat Fuarı 2016’ya katıldı. Danfoss, fuarda iş ortağı Yapıloji’ye termostatik radyatör vanası ve oda termostatı stantları ile destek verdi.

Danfoss, 2015 yılında yüzde 11 oranında büyüdü!

Danfoss, “2015 Yılı Faaliyet Raporu”nu açıkladı. Rapora göre Danfoss, 2015 yılında toplam satışlarını yüzde 11, net karını ise yüzde 13 oranında artırdı.

Danfoss İtalya’da eğitim düzenledi!

Isıtma, soğutma ve motor kontrol sistemleri alanında dünya lideri Danfoss, Frigoduman bayisine yönelik Danfoss Conegliano ofisinde eğitim düzenledi. Eğitimde MCX ile ERC 21X hakkında detaylı bilgi aktarıldı

Danfoss prestijli projelerde öne çıkıyor!

Isıtma, soğutma ve motor kontrol sistemleri alanında dünya lideri Danfoss, enerji tasarrufu sağlayan kalorimetre ve balans vanaları ile prestijli projelerde fark yaratıyor.

Danfoss’tan iki atama!

Isıtma, soğutma ve motor kontrol sistemleri alanında dünya devi Danfoss’un Türkiye organizasyonunda iki büyük atama gerçekleştirildi. Danfoss yeni atamalarla birlikte sektörde fark yaratmaya devam edecek.

danfoss Haberi

danfoss

İstanbul Büyükşehir Belediyesi kuruluşu İSPARK bünyesinde Tekne Parkların yapımı ve işletilmesi amacıyla oluşturulan İSTMARİN projesi, ısıtma ihtiyacını Danfoss ile karşılıyor.


Lobi gibi kat yüksekliği fazla olan bölümlerde fan-coil ve klima sistemlerine kıyasla en verimli ısıtma ancak döşeme ile sağlanabiliyor. Danfoss’un “Elektrikli Döşemeden Isıtma” uygulaması, projenin bina giriş lobilerinde ve mescitlerinde kullanılıyor. Sürekli bir ısı sürkülasyonunun olduğu lobilerde kullanılan bu uygulama ile kazan, pompa, boru gibi ürünlere gerek duyulmadan, o bölgedeki en yakın elektrik panosundan besleme alınabiliyor ve böylece sistem en hızlı ve en kolay şekilde kuruluyor. Danfoss, bu bölgelerde çalışan veya bekleyen kişilerin en verimli biçimde ısınmasını sağlıyor.


Kısmi yük durumunda otomatik olarak balanslanmamış sistemlerde artan basınç farkı ise HVAC sistemlerinde bir takım bozukluklarla birlikte enerji sarfiyatına sebep olurken, Danfoss’un basınçtan...